Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Tuesday, March 22, 2022 11:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Bia_S wrote:
Buna fetelor. Va atasez o poza cu testele de ovulatie din ultimele zile si va rog sa va dati si voi cu parerea daca a fost vreunul pozitiv. Multu🤗
https://ibb.co/XxCtdtH

Eu as zice ca ai avut peak ul undeva in ziua 17, mai pe seara.. cand faci 1 test pe zi, nu reusesti mereu sa l prinzi pe cel mai pozitiv
Bia_S
Scris: Tuesday, March 22, 2022 11:33 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2021
Multumesc fetelor. Si eu tot asa cred ca nici unul... faza e ca sambata in z17 am facut un test dimi care era aproape sa fie poz... apoi am plecat de acasa pana duminica dupa masa cand am facut iar test si era aprox la fel cu cel de sambata dimi. Oare se poate sa fi ratat peak-ul? Am avut intepaturi in zona ovarelor cam de vineri si putina secretie egg.
Bia_S
Scris: Tuesday, March 22, 2022 11:35 AM
Nivel

Inregistrat: 4/27/2021
Irinan wrote:

Eu as zice ca ai avut peak ul undeva in ziua 17, mai pe seara.. cand faci 1 test pe zi, nu reusesti mereu sa l prinzi pe cel mai pozitiv

Da Irina... asa sper si eu. Vedem peste 2 sapt...
Oanaiuliana
Scris: Tuesday, March 22, 2022 12:16 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Maria.mmh wrote:

Hei, merci de intrebare Cheek Kiss
Fizic sunt ok, psihic nu prea. Eu din cauza asta nici nu prea am mai intrat. Prefer sa ma detasez pana se aliniaza planetele si pentru noi. Deocamndata sunt blocata in niste situatii si nu pot da inainte cu FIV-ul. Nu stiu cand o sa vina si vremea lui. Cateodata am impresia ca nu se mai termina problemele, mereu vin una dupa alta...dar asta e.
Eu sunt in urma cu vestile aici pale

Te înțeleg perfect....și la noi e la fel ....avem multe de rezolvat anul acesta...de aceea am zis ca din toamna incercam sa strângem banii pentru fiv. Pana atunci incercam doar natural...teoretic avem șanse. Îți doresc mult succes și multa putere.
Irinan
Scris: Tuesday, March 22, 2022 3:35 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Bia_S wrote:

Da Irina... asa sper si eu. Vedem peste 2 sapt...

Doamne ajuta BiaHands
Lore35
Scris: Tuesday, March 22, 2022 6:21 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
iris11 wrote:

Lore din experienta mea din ultimul an, dacă simți că nu e ok un medic nu sta , vei pierde timp .Eu asa am pățit și îmi pare rău,dar nu pot da timpul înapoi. În ianuarie am schimbat medicul care mi-a făcut histero si simt ca e ok , acum mi-a dat tratament pt stimulare ovariana, astept sa vad ce se întâmplă Și dacă nici în următoarele 3 luni nu vor fi rezultate voi cauta altul.
Am 34 de ani ,soțul 37 Și simt că timpul e ft prețios...

Mulțumesc Iris noi am mai fost la un medic prin 2019 și am făcut câteva analize dar apoi am renunțat ca nu reușeam sa facem spermograma sotului. Acum am înaintat cu analizele asa ca ii dau o șansă medicului a primit cele mai bune referințe de la persoana care ma trimis la el, mai aștept vreo câteva luni și apoi dacă mi se pare ca nu face nimic o sa plec la altcineva.sper sa fie bn în final.
iris11
Scris: Tuesday, March 22, 2022 8:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Lore35 wrote:

Mulțumesc Iris noi am mai fost la un medic prin 2019 și am făcut câteva analize dar apoi am renunțat ca nu reușeam sa facem spermograma sotului. Acum am înaintat cu analizele asa ca ii dau o șansă medicului a primit cele mai bune referințe de la persoana care ma trimis la el, mai aștept vreo câteva luni și apoi dacă mi se pare ca nu face nimic o sa plec la altcineva.sper sa fie bn în final.

Te inteleg perfect!
O sa reusim până la urmă:)
Azi mi-a ajuns clomifen-ul pt 2 luni ,dar doar la ciclul următor pot să îl iau. Cu speranța mergem înainte!
eve23
Scris: Wednesday, March 23, 2022 8:47 AM
Nivel

Inregistrat: 10/25/2018
Bia_S wrote:
Buna fetelor. Va atasez o poza cu testele de ovulatie din ultimele zile si va rog sa va dati si voi cu parerea daca a fost vreunul pozitiv. Multu🤗
https://ibb.co/XxCtdtH

Eu as zice acolo la ziua 17 ziua 18. Desigur testele nu garantează ovulatia.
elenac01
Scris: Wednesday, March 23, 2022 2:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/23/2022
Buna fetelor,

Sunteti foarte curajoase si am citit foarte multe mesaje din grupul aspirantelor de mamici.
As avea nevoie de o parere. Pentru ca ma simt ciudat si stau foarte prost cu rabdarea.
Luna trecuta am avut se pare un avort menstrual. Prima luna in care am incercat, prima luna in care a si fost cu un semi-succes.
Sanii erau umflati, durerosi si abia suportam si tricoul pe ei. Facusem 2 teste de sarcina, pozitive slab amandoua, am facut HCG si era valoarea 23. Dupa cateva zile imi venise CM, toate simptomele disparusera. Un nou HCG - valoare 2.
Am fost la doctor, toate apar foarte ok, sanatoasa clinic si a spus ca foarte multe femei intampina aceasta problema din cauza ca embrionul nu se formeaza corespunzator, nu transmite impulsuri de sarcina si corpul il elimina. Este mai bine sa se intample asa decat sa fie o problema de embrion in timp. Nu contez, am incredere 100% in medicul meu, este foarte bun si foarte multe recomandari are. L-am ales tocmai pt ca este extrem de bun. Mi-a zis sa nu mi fac griji si am liber la bebe oricand. Luna aceasta, am avut ovulatia in jurul datei de 9, am mici dureri de burtica si stiu ca pe atunci a fost. S-a lucrat la bebe dar acum nu mai am rabdare. Teoretic ar trebui sa imi vina pe 26. Am sanii umflati dar nedurerosi. Alte simptome n-as zice ca am. As manca intruna oricum. N-am rezistat si am facut aseara un test. E negativ :(
elenac01
Scris: Wednesday, March 23, 2022 2:11 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/23/2022
Buna fetelor,

Sunteti foarte curajoase si am citit foarte multe mesaje din grupul aspirantelor de mamici.
As avea nevoie de o parere. Pentru ca ma simt ciudat si stau foarte prost cu rabdarea.
Luna trecuta am avut se pare un avort menstrual. Prima luna in care am incercat, prima luna in care a si fost cu un semi-succes.
Sanii erau umflati, durerosi si abia suportam si tricoul pe ei. Facusem 2 teste de sarcina, pozitive slab amandoua, am facut HCG si era valoarea 23. Dupa cateva zile imi venise CM, toate simptomele disparusera. Un nou HCG - valoare 2.
Am fost la doctor, toate apar foarte ok, sanatoasa clinic si a spus ca foarte multe femei intampina aceasta problema din cauza ca embrionul nu se formeaza corespunzator, nu transmite impulsuri de sarcina si corpul il elimina. Este mai bine sa se intample asa decat sa fie o problema de embrion in timp. Nu contez, am incredere 100% in medicul meu, este foarte bun si foarte multe recomandari are. L-am ales tocmai pt ca este extrem de bun. Mi-a zis sa nu mi fac griji si am liber la bebe oricand. Luna aceasta, am avut ovulatia in jurul datei de 9, am mici dureri de burtica si stiu ca pe atunci a fost. S-a lucrat la bebe dar acum nu mai am rabdare. Teoretic ar trebui sa imi vina pe 26. Am sanii umflati dar nedurerosi. Alte simptome n-as zice ca am. As manca intruna oricum. N-am rezistat si am facut aseara un test. E negativ :(
Lore35
Scris: Wednesday, March 23, 2022 9:17 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
iris11 wrote:

Te inteleg perfect!
O sa reusim până la urmă:)
Azi mi-a ajuns clomifen-ul pt 2 luni ,dar doar la ciclul următor pot să îl iau. Cu speranța mergem înainte!

Asta îmi doresc în final sa reușim nici nu mai contează cum natural, fiv dar pana la urma sa fie ca la cât ne chinuim Dumnezeu sa ne aduca și noua un pui mic👶👶👶
Oanaiuliana
Scris: Thursday, March 24, 2022 1:23 PM
Nivel

Fetelor eu de câteva zile am un vibe foarte bun. Simt ca s-a schimbat ceva la mine. Parca dorința de a avea un bebe nu mai pleacă asa de mult de creier și nu mai creează frustrări ca nu s-a întâmplat pana acum. Parca dorința vine mult mai mult din suflet și îmi creează emotii pozitive, ma imaginez cu burtica în oglinda de îmi dau lacrimile de emoție, Parca trăiesc momentul acela când o sa ii dau fetitei mele vestea cea mare. Nu știu simt niște emoții pozitive foarte intense și cred ca acesta este un semn. Cred ca în curând se va întâmpla o minune în viata noastră. Și dacă nu va fi asa sunt oricum optimista pentru ca am decis cu soțul ca din toamna începem sa ne îndreptăm către fiv
iris11
Scris: Thursday, March 24, 2022 1:45 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Oanaiuliana wrote:
Fetelor eu de câteva zile am un vibe foarte bun. Simt ca s-a schimbat ceva la mine. Parca dorința de a avea un bebe nu mai pleacă asa de mult de creier și nu mai creează frustrări ca nu s-a întâmplat pana acum. Parca dorința vine mult mai mult din suflet și îmi creează emotii pozitive, ma imaginez cu burtica în oglinda de îmi dau lacrimile de emoție, Parca trăiesc momentul acela când o sa ii dau fetitei mele vestea cea mare. Nu știu simt niște emoții pozitive foarte intense și cred ca acesta este un semn. Cred ca în curând se va întâmpla o minune în viata noastră. Și dacă nu va fi asa sunt oricum optimista pentru ca am decis cu soțul ca din toamna începem sa ne îndreptăm către fiv

Oana dragă ma bucur ca ai o stare așa bună, și eu o am .Multi din jurul meu fac observația că radiez. La începutul lunii februarie eram demoralizata dar AM DECIS să fiu bine.
Se spune că nu noi alegem când să aducem pe lume un sufletel ci ei ne aleg pe noi. Prin urmare trebuie să strălucim să fim alese. angel
Oanaiuliana
Scris: Thursday, March 24, 2022 1:54 PM
Nivel

iris11 wrote:

Oana dragă ma bucur ca ai o stare așa bună, și eu o am .Multi din jurul meu fac observația că radiez. La începutul lunii februarie eram demoralizata dar AM DECIS să fiu bine.
Se spune că nu noi alegem când să aducem pe lume un sufletel ci ei ne aleg pe noi. Prin urmare trebuie să strălucim să fim alese. angel

Și eu am decis în urma cu mai bine de o luna ca trebuie sa îmi schimb starea, ca emoțiile negative nu aduc nimic bun, ca trebuie sa ma huzur de fiecare clipa a vieții și se pare ca acum încep sa simt efectele pozitive ale acestei schimbări. Seara îmi spun ca acum atât corpul cât și mintea și sufletul meu sunt pregătite sa primească un nou suflet în viata lor. Am toată încrederea ca acum va fi bine
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, March 24, 2022 9:01 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
elenac01 wrote:
Buna fetelor,

buna Elena ! prin acelasi lucru am trecut si eu.. toate simptomele , beta 24(cu 4 zile inainte sa imi vina menstra, apoi in scadere ) insa s-a sfarsit cu avort menstrual .. luna urmatoare am aflat ca sunt gravida , am asteptat totusi sa imi intarzie menstra pentru ca nu credeam ca as putea ramane gravida atat de repede .. cand am ramas a doua oara nu am avut ABSOLUT niciun simptom, insa sarcina decurge f bine in prezent . nu te descuraja , daca nu e sa fie de data asta , va fi . mai asteapta totusi macar pana in ziua cand trebuie sa vina menstra , mai fa atunci un test
Utilizatori in acelasi subiect
iris11, Lore35, maria0202
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.