Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Liliana1878 wrote:
Și nu au o statistica cu cate reușite au fost cu acea donatoare? Zic și eu...
Incerc sa fiu optimista. Ne gândim la încă o stimulare, poate mai strângem ceva embrioni.
Nu au statistici cu donatoarele , probabil ca ei nu cer, clinicile nu oferă dacă nu sunt cerute..
Nu iti pierde speranta ! Dacă o pierzi, te scufunzi. Te îmbrățișez 🥰 |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 151
| deme wrote:
Nu au statistici cu donatoarele , probabil ca ei nu cer, clinicile nu oferă dacă nu sunt cerute..
Nu iti pierde speranta ! Dacă o pierzi, te scufunzi. Te îmbrățișez 🥰
Era tare util să aibă o asemenea statistica. Poate daca mai aștepți puțin apare și o donatoare mai tânără. Știu că e tare grea așteptarea... Tocmai ce citeam pe grupul de fb despre multe eșecuri cu donate și m-am gândit la tine. Doamne ajuta să găsești donatoarea perfecta. Ești în rugăciunile mele🤗🤗🤗🤗🤗
Toate gândurile bune le trimit spre ovocitul meu. Sa se transforme în bebe.
🥰🥰🥰🥰🥰
|
|
| Liliana1878 wrote:
Era tare util să aibă o asemenea statistica. Poate daca mai aștepți puțin apare și o donatoare mai tânără. Știu că e tare grea așteptarea... Tocmai ce citeam pe grupul de fb despre multe eșecuri cu donate și m-am gândit la tine. Doamne ajuta să găsești donatoarea perfecta. Ești în rugăciunile mele🤗🤗🤗🤗🤗
Toate gândurile bune le trimit spre ovocitul meu. Sa se transforme în bebe.
🥰🥰🥰🥰🥰
Este grea asteptarea într-adevăr, dar și sa asteptam și sa nu apara.. Este o loterie și cu donate, era o doamna a ales o donatoare de 20 ani și din 6 ovo doar 1 embrion care nu s-a prins..
Doamne ajută 🍀🍀🍀 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 553
| Deme, in ce sens ai gasit o donatoare buna? Ai acces la istoric medical si e ok?
Pe mine nu m-ar da in spate varsta de 29, mi se pare vechiul 20. |
|
| Nicaieri88 wrote:Deme, in ce sens ai gasit o donatoare buna? Ai acces la istoric medical si e ok?
Pe mine nu m-ar da in spate varsta de 29, mi se pare vechiul 20.
Da, istoric medical ok, are 1 copil, caracteristici asemănătoare.
|
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 553
| deme wrote:
Da, istoric medical ok, are 1 copil, caracteristici asemănătoare.
Suna f promitator. Bafta multa, Deme, sa iei cea mai buna alegere! |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 308
| Deme tu câți ani ai dacă nu te superi? |
|
| Iudita wrote:Deme tu câți ani ai dacă nu te superi?
Fac în decembrie 42 :) sotul face în Iunie 44 |
|
| Nicaieri88 wrote:Suna f promitator. Bafta multa, Deme, sa iei cea mai buna alegere!
Om vedem ce iese :)) în afara de ochii din cap! |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1313
| Geanina36 wrote:https://ibb.co/Nt2PjwS
Dragele mele hai ca am mai făcut un test.. Tura asta se vede și fără lanterna de la telefon 🤞🙏 Vedem zilele următoare cum mai evoluează .. V-am atașat o poză , nu știu dacă se întrevede acea umbră… Acum așteptăm … 😬 Sper să fie bine … Vă îmbrățișez
felicitari ! sarcina usoara pana la capat ! |
|
| Rebecca10 wrote:Fetelor, dna doctor endocrinolog mi-a dat să iau Progesteron 10 zile pe luna. Dacă iau progesteron, mai pot rămâne însărcinată?
poti ramane insa depisteaza ovulatia, caci daca iei inainte de ovulatie faci contrarul : nu vei ramane De ex la cm meu de 34-35 zile , ovulatia mea ar fi in z 20-21 deci daca le-as lua din z 16 as inhiba ovulatia si m-as chinui eu degeaba sa fac un bebe Doctorii recomanda din z 16 general pt ca un cm ar trebui vezi doamne sa fie de 28 zile insa nu e valabil pt toata lumea. |
|
| Rebecca10 wrote:Fetelor, dna doctor endocrinolog mi-a spus ca este posibil sa am sindromul ovarelor polichistice, dar mai sunt necesare niște teste. Pot rămâne însărcinată dacă am sindromul ovarelor polichistice? :((((
poti ramane , bineinteles ovare polichistice nu inseamna infertilitate am o cunostinta care avea menstruatie odata la 4-5 luni ..si a ramas gravida intamplator , a descoperit cand avea 4 luni de sarcina |
|
| Alemary wrote:Buna fetelor! Ieri am avut implantarea  . Pe 29 ar trebui sa fac Beta. Nu stiu daca voi avea rabdare pana atunci  . sa fie cu noroc |
|
|
of deme ! o caruta de bani .. imi pare rau ca nu s-a obtinut nimic .. chiar nu stiu ce cuvinte de incurajare iti pot spune .. te strang tare in brate veti incerca si cu ovocite donate ? parca vazusem pe forum ca ati luat si asta in calcul .. |
|
| Alemary wrote:Buna fetelor! Din pacate acest embriotransfer a esuat... Am facut vineri beta si a fost negativ. De acum trebuie sa ne regrupam pentru o alta tura de fiv. Sincer,nu stiu cand voi fi pregatita.. momentan sunt jos cu moralul. imi pare rau ! capul sus , te îmbrățișez! o sa fie candva si bine si o sa iti strangi la piept minunea ! |
|
Iudita |