Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Geanina36
Scris: Friday, March 22, 2024 12:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2022
https://ibb.co/m4zN2Vf

Am primit rezultatul beta … Doamne Ajută să fie totul bine..🙏 Luni dacă refac beta nu e o problemă nu? Pt ca duminică sigur e închis peste tot..
Iudita
Scris: Friday, March 22, 2024 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Doamne ajută.de mult încerci să vînă bebe?
Rebecca10
Scris: Friday, March 22, 2024 12:56 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
Geanina36 wrote:

Am primit rezultatul beta … Doamne Ajută să fie totul bine..🙏 Luni dacă refac beta nu e o problemă nu? Pt ca duminică sigur e închis peste tot..

Doamne ajută! 🙏🙏
deme
Scris: Friday, March 22, 2024 1:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Geanina36 wrote:

Hey felicitări!! Nu este, daca faci luni , repeta miercuri , sau faci si maine si luni :)
Geanina36
Scris: Friday, March 22, 2024 1:08 PM
Nivel

Iudita wrote:
Doamne ajută.de mult încerci să vînă bebe?

Cam de un an … Dar nu pt ca am fi avut probleme de sănătate ( nu stiu daca am menționat dar e bebe2 ) ci pt ca nu ne-am axat fix pt a rămâne însărcinată și am lăsat totul la voia sorții.. Când am văzut ca nu vine așa am pistonat puțin luând și eu și soțul niște vitamine… Recunosc ca răbdarea de a merge prin medici mi-am cam pierdut-o.. Am făcut doar analizele hormonale , Amh și soțul spermiograma.. Au ieșit bune și am zis să vedem dacă vine…Să zicem când deja ai un copil nu mai ești atât de nerăbdător.. Am folosit de 3 luni teste de ovulație care m-au ajutat f mult .. Va doresc succes și baftă , m-aș bucura pt fiecare-n parte să veniți cu teste pozitive..😘🙏
Geanina36
Scris: Friday, March 22, 2024 1:09 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:
Fetelor, dna doctor endocrinolog mi-a spus ca este posibil sa am sindromul ovarelor polichistice, dar mai sunt necesare niște teste.
Pot rămâne însărcinată dacă am sindromul ovarelor polichistice? :((((

Rebecca eu am o prietenă care acum e însărcinată în 3 luni și are sindromul ovarelor polichistice.. Nu îți mai zic ca ei menstruatia îi venea uneori și la 6 luni.. Și a rămas însărcinată natural chiar și așa .. Nu te panica și plus stresul nu prea ajută..
Rebecca10
Scris: Friday, March 22, 2024 1:40 PM
Nivel

Geanina36 wrote:

Rebecca eu am o prietenă care acum e însărcinată în 3 luni și are sindromul ovarelor polichistice.. Nu îți mai zic ca ei menstruatia îi venea uneori și la 6 luni.. Și a rămas însărcinată natural chiar și așa .. Nu te panica și plus stresul nu prea ajută..

Mie menstruatia imi vine lunar… acum nici doamna doctor nu mi-a pus sigur diagnosticul, mi-a spus ca trebuie sa mai facem niște analize, dar eu știu ca are mai multe simptome acest diagnostic… pe care eu nu le am. Mi-a răspuns acum și la întrebarea dacă pot rămâne însărcinată natural. Numai ca nu înțeleg la ce se referă prin stimulare… și nu aș vrea să o mai deranjez până merg luni la consultație. Offff 🤦‍♀️

“Nu se vindecă, se ține sub control. Sunt femei care rămân însărcinate spontan, dar o sa va spun mai multe luni. Este nevoie să discutați și cu ginecologul, dacă este necesară sau nu stimulare”
Geanina36
Scris: Friday, March 22, 2024 1:59 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Mie menstruatia imi vine lunar… acum nici doamna doctor nu mi-a pus sigur diagnosticul, mi-a spus ca trebuie sa mai facem niște analize, dar eu știu ca are mai multe simptome acest diagnostic… pe care eu nu le am. Mi-a răspuns acum și la întrebarea dacă pot rămâne însărcinată natural. Numai ca nu înțeleg la ce se referă prin stimulare… și nu aș vrea să o mai deranjez până merg luni la consultație. Offff 🤦‍♀️

“Nu se vindecă, se ține sub control. Sunt femei care rămân însărcinate spontan, dar o sa va spun mai multe luni. Este nevoie să discutați și cu ginecologul, dacă este necesară sau nu stimulare”

Eu nu m-am confruntat cu ovare polichistice dar din ce am înțeles eu femeile care suferă de acest sindrom nu ovuleaza în fiecare lună și atunci bănuiesc ca doctorul ginecolog în prealabil va verifica acest lucru și va hotar dacă e necesară stimularea… Dacă ai încredere în doctorul tău ești pe mâini bune .. O să fie bine ai să vezi..🙏🤞
Geanina36
Scris: Friday, March 22, 2024 2:02 PM
Nivel

deme wrote:

Hey felicitări!! Nu este, daca faci luni , repeta miercuri , sau faci si maine si luni :)

Mulțumesc Deme.. O să fac luni pt ca aș vrea totuși să nu ma stresez fff mult.. Momentan așteptăm și as vrea să o iau pas cu pas 😬 … 🙏
Rebecca10
Scris: Friday, March 22, 2024 2:04 PM
Nivel

Geanina36 wrote:

Eu nu m-am confruntat cu ovare polichistice dar din ce am înțeles eu femeile care suferă de acest sindrom nu ovuleaza în fiecare lună și atunci bănuiesc ca doctorul ginecolog în prealabil va verifica acest lucru și va hotar dacă e necesară stimularea… Dacă ai încredere în doctorul tău ești pe mâini bune .. O să fie bine ai să vezi..🙏🤞

Of, Doamne ajută! Continui cu scăderea greutății până atunci, sper să fie bine! M-am descurajat puțin
Liliana1878
Scris: Friday, March 22, 2024 3:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/9/2024
Geanina36 wrote:

Felicitări!!!
O sa fie foarte bine. Ai să vezi ❤️🙏

Și noi am decis sa incepem fiv 2. Luni am programare sa vedem daca incepem protocolul.
Daca nici acum nu ne iasa, ne oprim. Asta e.
Nicaieri88
Scris: Friday, March 22, 2024 4:30 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Geanina36 wrote:

Felicitari! Sarcina usoara sa ai si sa fie totul bine! coeur
Alemary
Scris: Friday, March 22, 2024 11:06 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/26/2022
Geanina36 wrote:

Felicitari!! coeur
Alemary
Scris: Saturday, March 23, 2024 9:42 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/26/2022
Buna fetelor!
Ieri am avut implantarea topai .
Pe 29 ar trebui sa fac Beta. Nu stiu daca voi avea rabdare pana atuncidance .
Nicaieri88
Scris: Saturday, March 23, 2024 10:25 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Alemary wrote:
Buna fetelor!
Ieri am avut implantarea topai .
Pe 29 ar trebui sa fac Beta. Nu stiu daca voi avea rabdare pana atuncidance .

Bafta multa! Sa fie cu noroc! majoreta
Utilizatori in acelasi subiect
Iudita
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.