Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| Liliana1878 wrote:Hello,
Am făcut transfer in 11 martie cu embrion de ziua 5. Azi beta negativ. Sunt tare dezamăgită. As mai incerca încă o dată dar parca nu mai am încredere să merg la aceeași clinica. Am 46 de ani aproape. Din 2 foliculi unul a avut ovocit și s-a fertilizat și a ajuns in ziua a 5-a. Mi s-au recomandat ovocite donate, dar nu sunt pregătită pentru asta. Nu atât că nu ar fi ovocitul meu ci mai mult pentru că nu aș putea ști niciodată ce istoric genetic are donatoarea și mă trezesc cu alți balauri mai târziu. Fiecare cu trupa lui de pitici.
Ne gândim la Turcia sau Cehia. Help dacă aveți info.
Buna, îmi pare rau sa aud, insa cumva te aștepți la 46 ani sa nu fie embrionii buni genetic. Mie mi-a spus la 41 ca fara testare genetica nu face, si ca este ultima tura cu ovocitele mele. Daca noua nu ne iese acum, facem cu donate.
Incercati IVF Praga, dar nu stiu ce tara mai face la 46 ani FIV cu ovo proprii. Sunt surprinsa ca ati facut in România. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 149
| deme wrote:
Buna, îmi pare rau sa aud, insa cumva te aștepți la 46 ani sa nu fie embrionii buni genetic. Mie mi-a spus la 41 ca fara testare genetica nu face, si ca este ultima tura cu ovocitele mele. Daca noua nu ne iese acum, facem cu donate.
Incercati IVF Praga, dar nu stiu ce tara mai face la 46 ani FIV cu ovo proprii. Sunt surprinsa ca ati facut in România.
Sincer, nu mă așteptam să am nici măcar acel embrion. Ar fi trebuit sa îl testez, dar, deh...
Parca tind și eu către Praga, daca accepta cu ovo proprii, în condițiile în care mai am un copil din alta casnicie. Poate contează și asta. O încercare și gata. |
|
| Liliana1878 wrote:
Sincer, nu mă așteptam să am nici măcar acel embrion. Ar fi trebuit sa îl testez, dar, deh...
Parca tind și eu către Praga, daca accepta cu ovo proprii, în condițiile în care mai am un copil din alta casnicie. Poate contează și asta. O încercare și gata.
Din cate stiu vin la București in ultimile zile din Martie, cei de la Praga. Sau poate poti sa dai un mail (stiu ca au coordonatoare romanca,parca), sa pui o întrebare. Muult succes, stiu ce greu este, din păcate. 🍀 |
|
| Am scris email celor de la Europe IVF. Sunt curioasa ce îmi răspund.
Sincer, m-ar tenta sa merg și eu la Iași, dar mă înspăimântă timpii de așteptare. |
|
| Liliana1878 wrote:Am scris email celor de la Europe IVF. Sunt curioasa ce îmi răspund.
Sincer, m-ar tenta sa merg și eu la Iași, dar mă înspăimântă timpii de așteptare.
Peste tot este la fel din păcate :( Poti sa ii scrii dnului dr macar, vezi ce spune. |
|
| deme wrote:
Peste tot este la fel din păcate :( Poti sa ii scrii dnului dr macar, vezi ce spune.
Am scris clinicii pe pagina de contact. Am specificat și vârsta. Poate obțin o programare mai rapida. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 367
| Fetele, cum v-ați simțit după histerosalpingografie? Eu am niște dureri de la ora 12, de nu pot nici merge… mă doare burta ca la menstruatie, numai ca încontinuu. |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 477
| Rebecca10 wrote:Fetele, cum v-ați simțit după histerosalpingografie? Eu am niște dureri de la ora 12, de nu pot nici merge… mă doare burta ca la menstruatie, numai ca încontinuu.
M-a durut cateva ore, dar fff slab. Doctorul ce a zis? Daca doare rau, eu i-as scrie un mesaj. |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 477
| Am gasit in raport ce recomandari am avut dupa HSG:
continua tratamentul recomandat repaus; sexula, lavaj intravaginal, imersie in apa(piscina, cada) minim 3 zile revine la consult catre medicul curant conform indicatiilor acestuia se prezinta la camera de garda conform indicatiilor: febra, frisoane, dureri pelviabdominale, metroragii, alterarea starii generale.
|
|
| Nicaieri88 wrote:
M-a durut cateva ore, dar fff slab. Doctorul ce a zis? Daca doare rau, eu i-as scrie un mesaj.
Doamna doctor a spus ca este normal și să iau Nurofen cu No Spa. Am luat Nurofen la ora 16 și un No Spa pe la 19. Parcă m-a mai lăsat durerea, dar merg îndoită, mă doare burta foarte tare la mișcări. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/26/2022 Mesaje: 11
| Buna fetelor! Ma confrunt cu infertilitatea de aprox. 4 ani. Urmeaza saptamana asta sa fac implantare pentru ultimul embrion din tura asta de FIV. Am mai avut o implantare in decembrie, dar nu a fost cu succes..am fost destul de dezamagita, pentru ca oricat as fi vrut sa nu imi fac sperante, ele au fost acolo undeva . Acum sper sa fiu mai detasata . Va urez mult succes in eforturile voastre, pentru implinirea visului de a deveni mame .
|
|
| Alemary wrote:Buna fetelor! Ma confrunt cu infertilitatea de aprox. 4 ani. Urmeaza saptamana asta sa fac implantare pentru ultimul embrion din tura asta de FIV. Am mai avut o implantare in decembrie, dar nu a fost cu succes..am fost destul de dezamagita, pentru ca oricat as fi vrut sa nu imi fac sperante, ele au fost acolo undeva . Acum sper sa fiu mai detasata . Va urez mult succes in eforturile voastre, pentru implinirea visului de a deveni mame .
Bună, Alemary! Doamne ajută să fie bine de data asta! Îți ținem pumnii! 🙏 Ce probleme de infertilitate ai? |
|
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| [quote=Alemary]Buna fetelor! Ma confrunt cu infertilitatea de aprox. 4 ani. Urmeaza saptamana asta sa fac implantare pentru ultimul embrion din tura asta de FIV. Am mai avut o implantare in decembrie, dar nu a fost cu succes..am fost destul de dezamagita, pentru ca oricat as fi vrut sa nu imi fac sperante, ele au fost acolo undeva . Acum sper sa fiu mai detasata . Va urez mult succes in eforturile voastre, pentru implinirea visului de a deveni mame .
Bună Alemary .. îți țin pumnii pt săptămâna asta și să vii cu vești bune .. 🤞🍀Doamne Ajută să fie bine de această dată … Te îmbrățișez și îți trimit multe gânduri pozitive.. |
|
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| Dragele mele aș avea o întrebare: ce părere aveți despre testele de sarcină Premom ? Eu le-am luat de pe Amazon ( sunt în afara țării și nu știu dacă aceste teste există și în România ) .. Mai mult vroiam să vă întreb dacă au linie de uscare .. Am făcut azi dimineață un test ( am zis să nu fac dar cum nu am putut rezista 🤦♂️) și mi-a ieșit o linie ffff slaba.. As fi făcut poză dar se vede fffff vag cu lanterna de la telefon 😀 .. Cum sunt cam în ziua 9 DPO nu aveam nu știu ce așteptări dar m-a surprins liniuța aia a doua , mi-e și frică să sper sau să îmi fac speranțe .. Oricum mai așteptăm dar acum parcă trece timpul și mai greu , nu pot decât să mă rog să nu vină menstra 🙏.. Zi frumoasă vă doresc |
|
| Geanina36 wrote:Dragele mele aș avea o întrebare: ce părere aveți despre testele de sarcină Premom ? Eu le-am luat de pe Amazon ( sunt în afara țării și nu știu dacă aceste teste există și în România ) .. Mai mult vroiam să vă întreb dacă au linie de uscare .. Am făcut azi dimineață un test ( am zis să nu fac dar cum nu am putut rezista 🤦♂️) și mi-a ieșit o linie ffff slaba.. As fi făcut poză dar se vede fffff vag cu lanterna de la telefon 😀 .. Cum sunt cam în ziua 9 DPO nu aveam nu știu ce așteptări dar m-a surprins liniuța aia a doua , mi-e și frică să sper sau să îmi fac speranțe .. Oricum mai așteptăm dar acum parcă trece timpul și mai greu , nu pot decât să mă rog să nu vină menstra 🙏.. Zi frumoasă vă doresc
Nu le-am încercat niciodată, ti-as recomanda barza stilou ultrasensibil, mie el mi-a detectat de la ziua a5a după ET. Sa fie dublaaaaaa🍀 |
|
Alice11, Gaby 41, Iudita |