Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 491
| Nicaieri88 wrote:
Poti face barza ultrasensibil, sau orice test ultrasensibil. Teoretic se poate face cu pana la 5/6 zile mai devreme de data la care ar trebui sa vina menstruatia. Practic, eu as recomanda cu maxim 3/4
Oare la mine o fi sarcina, și e posibil ca ieri sa fi fost devreme, când am făcut testul? Astăzi sunt în ziua 30 a ciclului menstrual |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 553
| Rebecca10 wrote:
Oare la mine o fi sarcina, și e posibil ca ieri sa fi fost devreme, când am făcut testul? Astăzi sunt în ziua 30 a ciclului menstrual
Eu iti recomand sa faci un test de ovulatie, parca nu se pozitivase niciunul, nu?
Poate e o luna cu um CM f lung, tinand cont ca te-ai derglat nitel in ultimele luni.
Poti sa mai incerci si de sarcina. |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 308
| Fă un test de sarcină. La mine nu cred că-i vorba de sarcină, dimineața m-am la 4 m-am trezit cu stări de voma,azi mă înțeapă foarte tare ovarul stâng.cred că altceva vorba. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Eu iti recomand sa faci un test de ovulatie, parca nu se pozitivase niciunul, nu?
Poate e o luna cu um CM f lung, tinand cont ca te-ai derglat nitel in ultimele luni.
Poti sa mai incerci si de sarcina.
Da, tind sa cred ca am ovulat mai târziu. Dar e posibil oare sa nu iasă pozitiv, în ziua 29 a ciclului menstrual? Eu simt dureri ca la menstruatie, dar nu sunt continue, când și când |
|
| Iudita wrote:Fă un test de sarcină. La mine nu cred că-i vorba de sarcină, dimineața m-am la 4 m-am trezit cu stări de voma,azi mă înțeapă foarte tare ovarul stâng.cred că altceva vorba.
Ai mai făcut test astăzi dimineață? Poate este sarcina |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| deme wrote:Revin si eu cu noutati:
Record absolut : ☆ 1 blastocist de z5 calitate f buna biopsiat si congelat ☆ 1 blastocist de z6 calitate buna biopsiat si congelat ☆ 1 blastocist de z6 calitate mai slabuta biopsiat si congelat
Acum asteptam rezultatele genetice si vedem incotro o luam.
Deme, ma bucur tare mult, chiar e wow avand in vedere rezultatele de pana acum, ma face sa cred ca au laborator foarte bun la clinica. De aici, inainte in barca sperantei cu toate panzele sus |
|
| Rebecca10 wrote:
Da, tind sa cred ca am ovulat mai târziu. Dar e posibil oare sa nu iasă pozitiv, în ziua 29 a ciclului menstrual? Eu simt dureri ca la menstruatie, dar nu sunt continue, când și când
Poti repeta testul, sunt atatea situatii si particularitati ca orice e posibil. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Isa294 wrote:Deme, ma bucur tare mult, chiar e wow avand in vedere rezultatele de pana acum, ma face sa cred ca au laborator foarte bun la clinica. De aici, inainte in barca sperantei cu toate panzele sus Daaa !! Acum sa vedem cu genetica ,pacat ca durează atat de mult 🙈
Tu ?? |
|
| deme wrote: Daaa !! Acum sa vedem cu genetica ,pacat ca durează atat de mult 🙈
Tu ??
Eu astept prima ecografie de saptamana viitoare sa vad cum stau, daca iese bine luna asta e cu noroc 🍀 |
|
| Isa294 wrote:
Eu astept prima ecografie de saptamana viitoare sa vad cum stau, daca iese bine luna asta e cu noroc 🍀
🍀🍀🍀 |
|
| Rebecca.ai făcut testul? |
|
| La câte zile de întârziere se poate face Beta+HCG? mulțumesc. |
|
| Iudita wrote:La câte zile de întârziere se poate face Beta+HCG? mulțumesc.
Din prima zi |
|
| Un laborator îmi recomandați? |
|
| Iudita wrote:Un laborator îmi recomandați?
Eu merg la Bioclinica |
|
|