Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 37
| deme wrote:Revin si eu cu noutati:
Record absolut : ☆ 1 blastocist de z5 calitate f buna biopsiat si congelat ☆ 1 blastocist de z6 calitate buna biopsiat si congelat ☆ 1 blastocist de z6 calitate mai slabuta biopsiat si congelat
Acum asteptam rezultatele genetice si vedem incotro o luam.
Hei Deme sunt vesti foarte bune. O sa fie bine toate gândurile bune spre tine 🤗
|
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 183
| https://ibb.co/LhLzdN6
Bună ziua .. Cam așa arată testele mele de ovulație în această lună.. Să înțeleg ca ovulația deja s-a produs în cursul zilei de azi? ( asta daca ar fi sa ne luam după testele de ovulație.. Zi frumoasă vă doresc |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1887
| Geanina36 wrote:https://ibb.co/LhLzdN6
Bună ziua .. Cam așa arată testele mele de ovulație în această lună.. Să înțeleg ca ovulația deja s-a produs în cursul zilei de azi? ( asta daca ar fi sa ne luam după testele de ovulație.. Zi frumoasă vă doresc Ovulatia se produce 24-48h de cand testul iese pozitiv deci maine sau poimaine :) Spor 🍀 |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 353
| Bună, fetelor! Nu am mai scris demult. @Deme, succes! Să fie bine! 🙏 Mie încă nu mi-a venit menstruatia. Ultima din februarie a fost în perioada 12-15 februarie. Astăzi dimineață am făcut un test normal, tip bandă, și a ieșit negativ. Oare să fie prea devreme să iasă pozitiv? Dacă aș număra și ar fi fost să rămân însărcinată, ar fi 2 săptămâni și puțin de la concepție. Sunt în ziua 29 a ciclului menstrual. Să mai repet testul oare? Sau s-ari fi pozitivat până acum? |
|
| deme wrote: Ovulatia se produce 24-48h de cand testul iese pozitiv deci maine sau poimaine :) Spor 🍀
Mersi Deme pt răspuns … 😬 eu văzând azi testerul negativ am crezut ca deja ovulația propriu-zisă s-_ întâmplat.. 😀 Mi-am “terorizat” soțul zilele astea , asta e îl mai “terorizez” și azi 😀 , ar trebui să fie acoperită destul de bine perioada fertila 🍀🤞 |
|
| Rebecca10 wrote:Bună, fetelor! Nu am mai scris demult. @Deme, succes! Să fie bine! 🙏 Mie încă nu mi-a venit menstruatia. Ultima din februarie a fost în perioada 12-15 februarie. Astăzi dimineață am făcut un test normal, tip bandă, și a ieșit negativ. Oare să fie prea devreme să iasă pozitiv? Dacă aș număra și ar fi fost să rămân însărcinată, ar fi 2 săptămâni și puțin de la concepție. Sunt în ziua 29 a ciclului menstrual. Să mai repet testul oare? Sau s-ari fi pozitivat până acum?
Mai așteaptă puțin .. Poate ai ovulat mai târziu și de aceea nu s-a pozitivat .. Succes 🍀 |
|
| Geanina36 wrote:
Mai așteaptă puțin .. Poate ai ovulat mai târziu și de aceea nu s-a pozitivat .. Succes 🍀
Astăzi în loc de menstruatie, am o scurgere ca albușul de ou… |
|
| Rebecca10 wrote:
Astăzi în loc de menstruatie, am o scurgere ca albușul de ou…
Mie nu mi s-a întâmplat niciodată înainte de CM să am scurgere ca la ovulație .. Dar în sarcină poți avea o scurgere mai apoasă ca să mă exprim așa .. Îți țin pumnii să vii cu vești bune🤞🍀 |
|
| Geanina36 wrote:
Mie nu mi s-a întâmplat niciodată înainte de CM să am scurgere ca la ovulație .. Dar în sarcină poți avea o scurgere mai apoasă ca să mă exprim așa .. Îți țin pumnii să vii cu vești bune🤞🍀
Mulțumesc! Sincer, îmi e frică să repet testul de dimineață, pentru a nu fi dezamăgită din nou :( Mai aștept… |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 135
| La câte zile de întârziere iești? |
|
| Iudita wrote:La câte zile de întârziere iești?
Nu știu, ptr ca ciclul e cam neregulat în ultima vreme. Dar sunt în ziua 29 a ciclului menstrual, iar luna trecută mi-a venit în ziua 21, iar înainte de asta în ziua 22 |
|
| Mai fă un test Domnul să te ajute 🙏 |
|
| Iudita wrote:Mai fă un test Domnul să te ajute 🙏
Mulțumesc! 🙏 |
|
| Mulțumesc.Și cum a decurs sarcină? Oare pot face un test înainte de data care ar trebui să vină menstruația? |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 458
| Iudita wrote:Mulțumesc.Și cum a decurs sarcină? Oare pot face un test înainte de data care ar trebui să vină menstruația?
Poti face barza ultrasensibil, sau orice test ultrasensibil. Teoretic se poate face cu pana la 5/6 zile mai devreme de data la care ar trebui sa vina menstruatia. Practic, eu as recomanda cu maxim 3/4 |
|
Maria2508 |