Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 43
| Doamne ajuta fetelor va țin pumnii🤗😘 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Nimeni wrote:Doamne ajuta fetelor va țin pumnii🤗😘
🥰🥰🥰 si am plecat !! Maine la 13:00 este punctia 🍀 |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 437
| Succes, Deme! Fetelor, eu nu am înțeles cum e la FIV. De exemplu, dacă 1 FIV nu a fost cu succes, la al doilea, al treilea sau câte o să trebuiască, plătești la fel ca la primul? Adică, dacă ai 6 fiv-uri, plătești de 6 ori? |
|
| Rebecca10 wrote:Succes, Deme! Fetelor, eu nu am înțeles cum e la FIV. De exemplu, dacă 1 FIV nu a fost cu succes, la al doilea, al treilea sau câte o să trebuiască, plătești la fel ca la primul? Adică, dacă ai 6 fiv-uri, plătești de 6 ori?
Daaa |
|
|
Vaaaai... Cât ajunge un fiv? |
|
| Rebecca10 wrote:
Vaaaai... Cât ajunge un fiv?
€5000 -€7000 depinde |
|
| deme wrote:
€5000 -€7000 depinde
Pfff!!! Nici nu știu ce să spun... |
|
| Rebecca10 wrote:
Pfff!!! Nici nu știu ce să spun...
Noi am cheltuit pana acum ,inclusiv operatia mea de endo, vreo 3 histeroscopii, analize, 4 fivuri, ecografii, drumuri la Iasi, cazare ... €35 000 aproximativ |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 527
| Bafta, fetelor! :* Va tin pumnii |
|
| Nicaieri88 wrote:Bafta, fetelor! :* Va tin pumnii
🤗🤗🤗 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 7/13/2023 Mesaje: 43
| deme wrote:
🥰🥰🥰 si am plecat !! Maine la 13:00 este punctia 🍀
Deme sunt cu gândul la tine Doamne ajuta sa fie totul bine 🤗 îți admir curajul și determinarea |
|
| Fetele, am făcut astăzi analiza pentru nivelul de progesteron. Sunt în ziua 22 a ciclului menstrual. Valoarea progesteronului este de 3.8. Sunt foarte stresată, supărată. Ce înseamnă asta? Se poate cumva remedia? |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 247
| Bună ziua fetelor … nu am mai scris dar vă citesc din umbră..
Deme sunt cu gândul la tine și sunt convinsă ca tura asta va fii cu succes .. Îți țin pumnii și îmi doresc ca și energia și gândurile noastre să se materializeze în favoarea ta pt ca meriți din plin .. 😘
Eu sunt în Z9 de la CM.. Am fost puțin dezamăgită luna trecută dar asta e o luăm de la capăt .. Săptămâna asta ar trebui să fie ovulația și nu îmi remane decât să fiu optimistă ca voi reuși în sfârșit și cu bebe2… Zi frumoasă vă doresc 😘 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 247
| Rebecca10 wrote:Fetele, am făcut astăzi analiza pentru nivelul de progesteron. Sunt în ziua 22 a ciclului menstrual. Valoarea progesteronului este de 3.8. Sunt foarte stresată, supărată. Ce înseamnă asta? Se poate cumva remedia?
Rebecca eu în Z21 luna trecută progesteronul era 9,87… Acum si cu progesteronul asta nici eu nu am înțeles mare lucru.. Dar depinde pt ce l-ai făcut.. Eu l-am făcut pt a vedea dacă am ovulat .. Tu ce valori de referință ai? Succes îți doresc pe mai departe |
|
| Geanina36 wrote:
Rebecca eu în Z21 luna trecută progesteronul era 9,87… Acum si cu progesteronul asta nici eu nu am înțeles mare lucru.. Dar depinde pt ce l-ai făcut.. Eu l-am făcut pt a vedea dacă am ovulat .. Tu ce valori de referință ai? Succes îți doresc pe mai departe
Am atașat aici. A fost făcută pentru a vedea dacă am ovulat sau nu, însă ciclul menstrual este destul de neregulat
https://ibb.co/5M17qzH |
|
|