Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Rebecca10
Scris: Friday, February 23, 2024 4:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
Nicaieri88 wrote:

Buna!

Nu inseamna nimic grav, inflamatia apare cand se recolteaza pap in perioade nefavorabile.
Tu ai recoltat in timpul menstruatiei.

De pe site-ul Regina Maria:
- programeaza-te la distanta de menstruatie; perioada optima pentru recoltarea probei este intre zilele 10 si 14 ale ciclului menstrual (ziua 1 este prima zi a menstruatiei);

Mie mi s-a prelevat fix inainte de menstruatie odata dar mi s-s zis ca va iesi asa rezultatul de dinainte. (Aveam nevoie pt inseminare artificiala)

Eu iti recomand sa o iei mai moale si asta din proprie experienta, stresul nu ajuta cu nimic, realitatea ramane aceeasi. De nu m-am stresat si eu..

Mulțumesc pentru răspuns!
Pap a fost recoltat cu o zi după ce s-a terminat menstruația.
Sunt foarte stresată, mai trebuie să primesc rezultatele analizelor pentru clamydia, microplasma... e posibil să am și hidrosalpinx în partea stânga (dna doctor nu a putut spune dacă este un chist paraovarian de 13 mm sau hidrosalpinx)
Nicaieri88
Scris: Friday, February 23, 2024 5:34 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Rebecca10 wrote:

Mulțumesc pentru răspuns!
Pap a fost recoltat cu o zi după ce s-a terminat menstruația.
Sunt foarte stresată, mai trebuie să primesc rezultatele analizelor pentru clamydia, microplasma... e posibil să am și hidrosalpinx în partea stânga (dna doctor nu a putut spune dacă este un chist paraovarian de 13 mm sau hidrosalpinx)

Se vede la histerosalpingografie, stai linistita.
Dupa vei sti cu siguranta.

Si nu e capat de tara, sa stii. Si eu fugeam de fiv si tot la fiv am ajuns..unde cu greu am obtinut un singur ovocit, actuala sarcina de 4 luni. Am avut noroc chior eu. Idee e ca nu e asa bau bau.
Rebecca10
Scris: Friday, February 23, 2024 5:41 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Se vede la histerosalpingografie, stai linistita.
Dupa vei sti cu siguranta.

Si nu e capat de tara, sa stii. Si eu fugeam de fiv si tot la fiv am ajuns..unde cu greu am obtinut un singur ovocit, actuala sarcina de 4 luni. Am avut noroc chior eu. Idee e ca nu e asa bau bau.

Mă bucur mult pentru tine!
Doamne ajută să fie și la mine bine și să pot face un bebe! 🙏
Nicaieri88
Scris: Friday, February 23, 2024 9:21 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Mă bucur mult pentru tine!
Doamne ajută să fie și la mine bine și să pot face un bebe! 🙏

Te avantajeaza varsta, eu zic ca o sa reusesti. gravida

Rebecca10
Scris: Friday, February 23, 2024 9:44 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Te avantajeaza varsta, eu zic ca o sa reusesti. gravida

Zici? Mie mi se pare atât de mult 31 ani. Majoritatea prietenilor noștri au copii de la 20 și ceva.
Nicaieri88
Scris: Friday, February 23, 2024 9:51 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Zici? Mie mi se pare atât de mult 31 ani. Majoritatea prietenilor noștri au copii de la 20 și ceva.

Eu am 35, de la 33 am inceput sa incercam. 31 mi se pare de vis acum :))

Prietenele mele au facut la 30+. Toate.

Realitatea este ca la 20 de ani sigur merg mai bine "huha" si "huhu", dar eu una sunt de parere ca la varsta aia esti inca adolescent..e timpul de facultate, bani mai deloc.
Rebecca10
Scris: Friday, February 23, 2024 10:13 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Eu am 35, de la 33 am inceput sa incercam. 31 mi se pare de vis acum :))

Prietenele mele au facut la 30+. Toate.

Realitatea este ca la 20 de ani sigur merg mai bine "huha" si "huhu", dar eu una sunt de parere ca la varsta aia esti inca adolescent..e timpul de facultate, bani mai deloc.

Daa. Așa am gândit și eu... Dar sincer, acum îmi pare rău.
Acum nu mai contează. Sper să fie totul bine... nu înțeleg dacă analizele ptr BTS au legătură cu hidrosalpinxul.
Adică dacă ieși negativ la chlamydia, ureaplasma și restul, mai poți avea hidrosalpinx?
Nicaieri88
Scris: Friday, February 23, 2024 10:54 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Daa. Așa am gândit și eu... Dar sincer, acum îmi pare rău.
Acum nu mai contează. Sper să fie totul bine... nu înțeleg dacă analizele ptr BTS au legătură cu hidrosalpinxul.
Adică dacă ieși negativ la chlamydia, ureaplasma și restul, mai poți avea hidrosalpinx?

Da, se formeaza de la o veche infectie urcata pe trompa, nu e nevoie sa fii infectat in prezent. Eu am scapat greu de ureaplasma, abia la a 3-a sau a 4-a tura de antibiotic, dar n-am hidrosalpinx.

Eu zic sa astepti HSG-ul, la 13 mm nu poti sa pui diagnosticul in urma unei ecografii doar.
Rebecca10
Scris: Friday, February 23, 2024 11:30 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Da, se formeaza de la o veche infectie urcata pe trompa, nu e nevoie sa fii infectat in prezent. Eu am scapat greu de ureaplasma, abia la a 3-a sau a 4-a tura de antibiotic, dar n-am hidrosalpinx.

Eu zic sa astepti HSG-ul, la 13 mm nu poti sa pui diagnosticul in urma unei ecografii doar.

La ce te referi? 13 mm e mult sau puțin?
Nicaieri88
Scris: Saturday, February 24, 2024 1:57 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

La ce te referi? 13 mm e mult sau puțin?

Ca e mica rau :)
Rebecca10
Scris: Saturday, February 24, 2024 4:32 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Ca e mica rau :)

Oare poate împiedica asta faptul ca nu rămân gravida?
Din data de 17 februarie fac teste de ovulatie și nu e niciunul pozitiv. Ultima menstruație am avut-o în perioada 13 - 16.02... iar ultima data mi-a venit la 21 de zile...
Nicaieri88
Scris: Saturday, February 24, 2024 8:17 PM
Nivel

Rebecca10 wrote:

Oare poate împiedica asta faptul ca nu rămân gravida?
Din data de 17 februarie fac teste de ovulatie și nu e niciunul pozitiv. Ultima menstruație am avut-o în perioada 13 - 16.02... iar ultima data mi-a venit la 21 de zile...

Si femeile sanatoase ginecologic au cicluri anovulatorii, nu e musai sa ovulezi de 12 ori pe an. Posibil sa ovulezi mai tarziu poate?

Ai CM regulat?
Rebecca10
Scris: Saturday, February 24, 2024 9:00 PM
Nivel

Bravoo
Nicaieri88 wrote:

Si femeile sanatoase ginecologic au cicluri anovulatorii, nu e musai sa ovulezi de 12 ori pe an. Posibil sa ovulezi mai tarziu poate?

Ai CM regulat?

Nu e chiar regulat. Vine lunar, între 22 și 25 de zile. Până să ne apucăm de bebelit, știam exact când vine. Acum e mai scurt.
În schimb, intr-o aplicație de monitorizare a c.m. îmi arăta că ovulația a fost exact după menstruație, pe data de 18 februarie.
Am mai citit și că la cicluri mai scurte, ovulația e mai devreme. Eu am început să fac teste de ovulatie de pe data de 19... poate o fi fost, nici nu mai știu.
Nicaieri88
Scris: Sunday, February 25, 2024 10:01 AM
Nivel

Rebecca10 wrote:
Bravoo

Nu e chiar regulat. Vine lunar, între 22 și 25 de zile. Până să ne apucăm de bebelit, știam exact când vine. Acum e mai scurt.
În schimb, intr-o aplicație de monitorizare a c.m. îmi arăta că ovulația a fost exact după menstruație, pe data de 18 februarie.
Am mai citit și că la cicluri mai scurte, ovulația e mai devreme. Eu am început să fac teste de ovulatie de pe data de 19... poate o fi fost, nici nu mai știu.

Daca ultima menstruatie s-a incheiat pe 16, sigur n-ai ovulat pana pe 19. Poti sa faci progesteronul in ziua 21 si sa faci o ecografie sa confirmi ovulatia din 2 surse.

La mine era o pb, spre exemplu, analiza zicea ca am ovulat si ecografic nu plecase ovulul de acolo. Se transforma intr-un chist folicular care se absorbea pana la ovulatia de luna viitoare.
Rebecca10
Scris: Sunday, February 25, 2024 10:22 AM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Daca ultima menstruatie s-a incheiat pe 16, sigur n-ai ovulat pana pe 19. Poti sa faci progesteronul in ziua 21 si sa faci o ecografie sa confirmi ovulatia din 2 surse.

La mine era o pb, spre exemplu, analiza zicea ca am ovulat si ecografic nu plecase ovulul de acolo. Se transforma intr-un chist folicular care se absorbea pana la ovulatia de luna viitoare.

Și cum s-a rezolvat problema asta?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.