Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ellena20
Scris: Thursday, February 22, 2024 12:20 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/22/2018
Deme, merg astazi sa intreb prin farmacii de Ovitrelle. Te anunt daca gasesc undeva.
deme
Scris: Thursday, February 22, 2024 12:30 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Ellena20 wrote:
Deme, merg astazi sa intreb prin farmacii de Ovitrelle. Te anunt daca gasesc undeva.

Mulțumesc!!
Irinan
Scris: Thursday, February 22, 2024 2:10 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Rebecca10 wrote:
Bravoo

Dar doar prin FIV, nu? Doamne... când am auzit de FIV, mi s-au inmuiat genunchii.
Sper să pot rămâne însărcinată pe cale naturală...

Nu neaparat. Chiar daca ai hidro si ramai fara trompa stanga, poti ramane doar cu o trompa. Cu conditia ca cea ramasa sa fie permeabila
Rebecca10
Scris: Thursday, February 22, 2024 2:18 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
Irinan wrote:

Nu neaparat. Chiar daca ai hidro si ramai fara trompa stanga, poti ramane doar cu o trompa. Cu conditia ca cea ramasa sa fie permeabila

Așa m-am gândit și eu... însă doamna doctor mi-a spus că dacă am hidrosalpinx, indiferent dacă trompa dreaptă e permeabilă, pot rămâne însărcinată doar prin fiv.
Dar nu înțeleg... nu și-ar fi dat seama la ecografie dacă e chist sau nu? Mi-a zis ca are 13 mm
Ellena20
Scris: Thursday, February 22, 2024 5:57 PM
Nivel

Inregistrat: 10/22/2018
deme, in Drobeta nu am gasit :( am intrebat la 4 farmacii. Poate mai reusesc fetele sa intrebe si in alte orase, cumva sa gasesti.
deme
Scris: Thursday, February 22, 2024 6:47 PM
Nivel

Ellena20 wrote:
deme, in Drobeta nu am gasit :( am intrebat la 4 farmacii. Poate mai reusesc fetele sa intrebe si in alte orase, cumva sa gasesti.

Mulțumesc frumos 🥰🥰🥰
Rebecca10
Scris: Thursday, February 22, 2024 10:22 PM
Nivel

Fetelor, ce părere aveți despre testele mele de ovulatie?
Menstruația a fost în perioada 12-15.02... atașez poză

https://ibb.co/4dns8GH

Oare e posibil să fi fost ovulația în perioada 18-19.02? Nu ar fi fost prea devreme?
Isa294
Scris: Thursday, February 22, 2024 11:05 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
Rebecca10 wrote:

Așa m-am gândit și eu... însă doamna doctor mi-a spus că dacă am hidrosalpinx, indiferent dacă trompa dreaptă e permeabilă, pot rămâne însărcinată doar prin fiv.
Dar nu înțeleg... nu și-ar fi dat seama la ecografie dacă e chist sau nu? Mi-a zis ca are 13 mm

Buna, poti ramane insarcinata natural si cu o trompa, acum depinde si de ceilalti factori: ovulatie confirmata, spermograma in parametri, varsta corelata cu amh care permite sau nu asteptarea. Stiu cum suna asta cu “poti doar prin fiv” dar e mai greu gandul decat actiunea in sine, daca vei ajunge acolo, nu e un capat de lume.

Irina, sanatate multa!

Deme, succes cu stimularea! Ovitrelle nu stiu de ce nu se gaseste, cand e atata cerere, si eu am avut emotii la declansarea de dinainte de transfer, dar am avut bafta sa gasesc in Iasi.

Noutati la mine: mi-au iesit rezultatele la biopsia de endometru si am inceput un tratament, deci zic eu inca un pas inainte.
Isa294
Scris: Thursday, February 22, 2024 11:08 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
Rebecca10 wrote:

Oare e posibil să fi fost ovulația în perioada 18-19.02? Nu ar fi fost prea devreme?

Din ce-mi dau seama, nu e niciunul pozitiv, pare ca a crescut putin LH-ul dar nu suficient cat sa atinga valoarea detectabila de teste pt ovulatie.
Rebecca10
Scris: Thursday, February 22, 2024 11:19 PM
Nivel

Isa294 wrote:

Din ce-mi dau seama, nu e niciunul pozitiv, pare ca a crescut putin LH-ul dar nu suficient cat sa atinga valoarea detectabila de teste pt ovulatie.

Oare de ce? O sa mai testez și zilele următoare, deși cred ca a fost si am pierdut-o, ori nu a fost deloc...
Irinan
Scris: Friday, February 23, 2024 8:46 AM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
Rebecca10 wrote:

Parerea mea inca nu ai ovulat. Testele sunt toate negative
deme
Scris: Friday, February 23, 2024 9:14 AM
Nivel

Isa294 wrote:

Buna, poti ramane insarcinata natural si cu o trompa, acum depinde si de ceilalti factori: ovulatie confirmata, spermograma in parametri, varsta corelata cu amh care permite sau nu asteptarea. Stiu cum suna asta cu “poti doar prin fiv” dar e mai greu gandul decat actiunea in sine, daca vei ajunge acolo, nu e un capat de lume.

Irina, sanatate multa!

Deme, succes cu stimularea! Ovitrelle nu stiu de ce nu se gaseste, cand e atata cerere, si eu am avut emotii la declansarea de dinainte de transfer, dar am avut bafta sa gasesc in Iasi.

Noutati la mine: mi-au iesit rezultatele la biopsia de endometru si am inceput un tratament, deci zic eu inca un pas inainte.

Macar mai bifezi ceva, Isa !
Am gasit la Brașov la o tipa, am noroc ca o prietena merge la Brașov in weekend si mi-l poate aduce.
Am înțeles ca o sa revina dupa 15 Martie .
Rebecca10
Scris: Friday, February 23, 2024 9:23 AM
Nivel

SimplyLove
Irinan wrote:

Parerea mea inca nu ai ovulat. Testele sunt toate negative

Oare e posibil sa nu ovulez deloc luna asta? Pentru ca după ce a ieșit o linie care se vede cât de cât, apoi nu s-a mai văzut deloc.
freya1
Scris: Friday, February 23, 2024 9:26 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Rebecca10 wrote:
SimplyLove

Oare e posibil sa nu ovulez deloc luna asta? Pentru ca după ce a ieșit o linie care se vede cât de cât, apoi nu s-a mai văzut deloc.

mai testeaza, e posibil sa urmeze ovulatia
Rebecca10
Scris: Friday, February 23, 2024 9:33 AM
Nivel

freya1 wrote:

mai testeaza, e posibil sa urmeze ovulatia

Daa. Eu mai testez, sper să fie... mă gandeam că poate testele de la Oview dau rateuri, chiar la niciunul să nu se vadă încă o linie, măcar cât de ștearsă?
Utilizatori in acelasi subiect
Amaranth, Flrinar, freya1, Isa294, Iudita , Iulia123
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.