Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1867
| Deme, merg astazi sa intreb prin farmacii de Ovitrelle. Te anunt daca gasesc undeva. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1818
| Ellena20 wrote:Deme, merg astazi sa intreb prin farmacii de Ovitrelle. Te anunt daca gasesc undeva.
Mulțumesc!! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3232
| Rebecca10 wrote: Dar doar prin FIV, nu? Doamne... când am auzit de FIV, mi s-au inmuiat genunchii. Sper să pot rămâne însărcinată pe cale naturală... Nu neaparat. Chiar daca ai hidro si ramai fara trompa stanga, poti ramane doar cu o trompa. Cu conditia ca cea ramasa sa fie permeabila |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 308
| Irinan wrote: Nu neaparat. Chiar daca ai hidro si ramai fara trompa stanga, poti ramane doar cu o trompa. Cu conditia ca cea ramasa sa fie permeabila
Așa m-am gândit și eu... însă doamna doctor mi-a spus că dacă am hidrosalpinx, indiferent dacă trompa dreaptă e permeabilă, pot rămâne însărcinată doar prin fiv. Dar nu înțeleg... nu și-ar fi dat seama la ecografie dacă e chist sau nu? Mi-a zis ca are 13 mm |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1867
| deme, in Drobeta nu am gasit :( am intrebat la 4 farmacii. Poate mai reusesc fetele sa intrebe si in alte orase, cumva sa gasesti. |
|
| Ellena20 wrote:deme, in Drobeta nu am gasit :( am intrebat la 4 farmacii. Poate mai reusesc fetele sa intrebe si in alte orase, cumva sa gasesti.
Mulțumesc frumos 🥰🥰🥰 |
|
| Fetelor, ce părere aveți despre testele mele de ovulatie? Menstruația a fost în perioada 12-15.02... atașez poză
https://ibb.co/4dns8GH
Oare e posibil să fi fost ovulația în perioada 18-19.02? Nu ar fi fost prea devreme?
|
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 307
| Rebecca10 wrote:
Așa m-am gândit și eu... însă doamna doctor mi-a spus că dacă am hidrosalpinx, indiferent dacă trompa dreaptă e permeabilă, pot rămâne însărcinată doar prin fiv. Dar nu înțeleg... nu și-ar fi dat seama la ecografie dacă e chist sau nu? Mi-a zis ca are 13 mm
Buna, poti ramane insarcinata natural si cu o trompa, acum depinde si de ceilalti factori: ovulatie confirmata, spermograma in parametri, varsta corelata cu amh care permite sau nu asteptarea. Stiu cum suna asta cu “poti doar prin fiv” dar e mai greu gandul decat actiunea in sine, daca vei ajunge acolo, nu e un capat de lume.
Irina, sanatate multa!
Deme, succes cu stimularea! Ovitrelle nu stiu de ce nu se gaseste, cand e atata cerere, si eu am avut emotii la declansarea de dinainte de transfer, dar am avut bafta sa gasesc in Iasi.
Noutati la mine: mi-au iesit rezultatele la biopsia de endometru si am inceput un tratament, deci zic eu inca un pas inainte. |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 307
| Rebecca10 wrote:Fetelor, ce părere aveți despre testele mele de ovulatie? Menstruația a fost în perioada 12-15.02... atașez poză https://ibb.co/4dns8GHOare e posibil să fi fost ovulația în perioada 18-19.02? Nu ar fi fost prea devreme?
Din ce-mi dau seama, nu e niciunul pozitiv, pare ca a crescut putin LH-ul dar nu suficient cat sa atinga valoarea detectabila de teste pt ovulatie. |
|
| Isa294 wrote:
Din ce-mi dau seama, nu e niciunul pozitiv, pare ca a crescut putin LH-ul dar nu suficient cat sa atinga valoarea detectabila de teste pt ovulatie.
Oare de ce? O sa mai testez și zilele următoare, deși cred ca a fost si am pierdut-o, ori nu a fost deloc... |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3232
| Rebecca10 wrote:Fetelor, ce părere aveți despre testele mele de ovulatie? Menstruația a fost în perioada 12-15.02... atașez poză https://ibb.co/4dns8GHOare e posibil să fi fost ovulația în perioada 18-19.02? Nu ar fi fost prea devreme? Parerea mea inca nu ai ovulat. Testele sunt toate negative |
|
| Isa294 wrote:
Buna, poti ramane insarcinata natural si cu o trompa, acum depinde si de ceilalti factori: ovulatie confirmata, spermograma in parametri, varsta corelata cu amh care permite sau nu asteptarea. Stiu cum suna asta cu “poti doar prin fiv” dar e mai greu gandul decat actiunea in sine, daca vei ajunge acolo, nu e un capat de lume.
Irina, sanatate multa!
Deme, succes cu stimularea! Ovitrelle nu stiu de ce nu se gaseste, cand e atata cerere, si eu am avut emotii la declansarea de dinainte de transfer, dar am avut bafta sa gasesc in Iasi.
Noutati la mine: mi-au iesit rezultatele la biopsia de endometru si am inceput un tratament, deci zic eu inca un pas inainte.
Macar mai bifezi ceva, Isa ! Am gasit la Brașov la o tipa, am noroc ca o prietena merge la Brașov in weekend si mi-l poate aduce. Am înțeles ca o sa revina dupa 15 Martie . |
|
| Irinan wrote: Parerea mea inca nu ai ovulat. Testele sunt toate negative
Oare e posibil sa nu ovulez deloc luna asta? Pentru ca după ce a ieșit o linie care se vede cât de cât, apoi nu s-a mai văzut deloc. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Rebecca10 wrote: Oare e posibil sa nu ovulez deloc luna asta? Pentru ca după ce a ieșit o linie care se vede cât de cât, apoi nu s-a mai văzut deloc.
mai testeaza, e posibil sa urmeze ovulatia
|
|
| freya1 wrote:
mai testeaza, e posibil sa urmeze ovulatia
Daa. Eu mai testez, sper să fie... mă gandeam că poate testele de la Oview dau rateuri, chiar la niciunul să nu se vadă încă o linie, măcar cât de ștearsă? |
|
Amaranth, Flrinar, freya1, Isa294, Iudita , Iulia123 |