Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 367
| deme wrote:
Sunteti din Iasi :) Eu merg la dnul dr Maftei de la Origyn (venim tocmai din Cta).
hidrosalpinx = lichid in trompe, restul sunt infectii (sau nu ) genitale.
Da, Iași :) Știu ce înseamnă hidrosalpinx, însă nu înțelegeam dacă are legătură cu analizele pentru clamidya și restul... Cum se face acest hidrosalpinx? Stau cu un stres maxim până la histerosalpingografie... sunt stresată până peste cap.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1928
| Rebecca10 wrote:
Da, Iași :) Știu ce înseamnă hidrosalpinx, însă nu înțelegeam dacă are legătură cu analizele pentru clamidya și restul... Cum se face acest hidrosalpinx? Stau cu un stres maxim până la histerosalpingografie... sunt stresată până peste cap.
O Chlamydia netratata poate da hidrosalpinx de ex, la fel cum poate da endometrioza sau ecoli.
Nu face bine stresul ! |
|
| Doamne ajută să fie doar un chist! Așteptăm... și ne rugăm 🙏 |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| Rebecca10 wrote:https://ibb.co/pdbLZBB și https://ibb.co/mqyWdBxDna doctor ne-a îndrumat și către clinica, cred ca e centru RUAM. Sper din tot sufletul sa nu fie hidrosalpinx. Nu am înțeles dacă hidrosalpinxul are legătură cu primele analize de la lamă... dacă nu iese nimic pozitiv de acolo, clamydya și restul, se poate sa nu fie hidrosalpinx? Eu am avut hidrosalpinx pe partea stanga. Nici prin fiv nu poti obtine sarcina, din cauza ca hidrosalpinx e toxic, coboara din trompa in uter si omoara embrionul. Mie mi a facut laparoscopie si mi a scos trompa pe care aveam hidrasalpinx, inainte de transfer |
|
| Fetele eu sunt in spital, am facut niste abcese pe burta, de la prontogest și au trebuit incizate. Evoluția e favorabila și mergem spre bine, cu tratament septic zilnic si antibiotic |
|
| Irinan wrote:Fetele eu sunt in spital, am facut niste abcese pe burta, de la prontogest și au trebuit incizate. Evoluția e favorabila și mergem spre bine, cu tratament septic zilnic si antibiotic
Nu cred Irina, cum naiba ? |
|
| Am început de ieri puregon si meriofert, apoi adaug orgalutran. Teoretic punctia ar fi pe 3, doar ca nu găsesc Ovitrelle!!! |
|
| deme wrote:
Nu cred Irina, cum naiba ?
Nu stiu nici eu. Mi au zis, ca probabil fiind niste injectii uleioase, au fost facute prea la suprafata si atunci s au infectat. Doar ca am si clexane, facute in spital, in umar si s au umflat si alea. Dr zicea ca nu știe unde sa ma mai injecteze |
|
| deme wrote:Am început de ieri puregon si meriofert, apoi adaug orgalutran. Teoretic punctia ar fi pe 3, doar ca nu găsesc Ovitrelle!!! Tin pumnii Oana, bine macar ca ti a venit cm ok si n ai avut de asteptat prea mult. Nici pregnyl nu gasesti? Eu cand am facut simularea, ultima injectie de orgalutran, n am gasit o si pace. Intr un final am sunat ,la ei, la clinica, si mi au facut ei rost. Am mers la Iasi sa mi o faca. Poate te pot ajuta si pe tine tot ei |
|
| Irinan wrote: Nu stiu nici eu. Mi au zis, ca probabil fiind niste injectii uleioase, au fost facute prea la suprafata si atunci s au infectat. Doar ca am si clexane, facute in spital, in umar si s au umflat si alea. Dr zicea ca nu știe unde sa ma mai injecteze
Ciudat, sănătate ! |
|
| Irinan wrote: Eu am avut hidrosalpinx pe partea stanga. Nici prin fiv nu poti obtine sarcina, din cauza ca hidrosalpinx e toxic, coboara din trompa in uter si omoara embrionul. Mie mi a facut laparoscopie si mi a scos trompa pe care aveam hidrasalpinx, inainte de transfer
Vai! Deci nu îmi pot imagina... Sper să nu fie hidrosalpinx, nici nu știu ce să mai spun, ce să mai cred! Îmi doresc foarte mult un copil! Irina, îmi pare rău pentru tine! Mă rog pentru tine să fie totul bine 🙏 |
|
| Rebecca10 wrote:
Vai! Deci nu îmi pot imagina... Sper să nu fie hidrosalpinx, nici nu știu ce să mai spun, ce să mai cred! Îmi doresc foarte mult un copil! Irina, îmi pare rău pentru tine! Mă rog pentru tine să fie totul bine 🙏
Multumesc. Sa sti ca poti obtine sarcina ,chiar daca ai hidrosalpinx. Doar ca trebuie sa rezolvi problema intai. Mult succes |
|
| |
|
| deme wrote:
Ciudat, sănătate !
https://ibb.co/J2NvNdh asa arata burta mea duminica seara, luni m am internat. Joi am oprit injectiile ,ca aveam burta toata rosie, si am inceput sa dau cu hepatrombin . Si au început sa se stranga parca toate asa la un loc.. luni mi au facut inciziile, fara anestezie să nu daunam la bebe.. azi ,la vizita, mi a zis dr ca arata bine. Astept sa vina sa mi schimbe pansamentul https://ibb.co/PZHnNPD |
|
| Irinan wrote:Multumesc. Sa sti ca poti obtine sarcina ,chiar daca ai hidrosalpinx. Doar ca trebuie sa rezolvi problema intai. Mult succes
Dar doar prin FIV, nu? Doamne... când am auzit de FIV, mi s-au inmuiat genunchii. Sper să pot rămâne însărcinată pe cale naturală... |
|
Cris567, Iudita , Iulia123, Rebecca10 |