Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 312
| Wow, Deme, ce bucurie! Felicitari, sa mearga totul bine! Cate fete de aici de pe grup au dat azi refresh la pagina si au stat cu emotii, ai un sat intreg alaturi |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3233
| deme wrote:
Nici nu stiu daca este mica sau mare pt ziua a9a.
La Ionut am avut 95 in ziua 10 dupa transfer.. eu zic ca e ok. In alta ordine de idei, am si eu un test cu o liniuta abia vizibila. Nu pun testul ca se vede slab. Maine as fi ziua 6 dupa transfer, dozez si eu un beta. Si progesteron |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1886
| Isa294 wrote:Wow, Deme, ce bucurie! Felicitari, sa mearga totul bine! Cate fete de aici de pe grup au dat azi refresh la pagina si au stat cu emotii, ai un sat intreg alaturi
Isa, pai de cati ani sunt aici, cred si eu ca se aduna lumea, eu tot am vazut ca au venit, au plecat , eu tot aici :))
🥰🥰🥰🥰 |
|
| Irinan wrote: La Ionut am avut 95 in ziua 10 dupa transfer.. eu zic ca e ok. In alta ordine de idei, am si eu un test cu o liniuta abia vizibila. Nu pun testul ca se vede slab. Maine as fi ziua 6 dupa transfer, dozez si eu un beta. Si progesteron
Ohhh stiam eu !! Astept maine testul :) |
|
| deme wrote:
Isa, pai de cati ani sunt aici, cred si eu ca se aduna lumea, eu tot am vazut ca au venit, au plecat , eu tot aici :))
🥰🥰🥰🥰
Ma bucur mult pentru tine Oana, Tu ar trebui sa ai cam 110 maine, in ziua 10.. cam 150 dublat in ziua 11. Deci mai mult decat am avut eu. |
|
| deme wrote:
Ohhh stiam eu !! Astept maine testul :)
|
|
| Irinan wrote:Ma bucur mult pentru tine Oana, Tu ar trebui sa ai cam 110 maine, in ziua 10.. cam 150 dublat in ziua 11. Deci mai mult decat am avut eu.
Miercuri alt stres :)) |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 458
| deme wrote:
Si miercuri si vineri, daaa
Este totul ok ?
Da, da.
Scriu ca sa ramana aici si pt posteritate: nu e musai sa fie tragic daca aveti sangerari - eu ma panichez de fiecare data, dar sa stiti ca exista si alte explicatii.
Eu am placenta anterioasa si jos inserata. Deci pana la 24 de saptamani cand creste bebe astfel incat sa urce mai sus, mai pot avea asfel de episoade, placenta se mai freaca din cand in cand de col. (Colul e inchis si lung)
Sper sa ajute informatia :)
Dar revenind la vestile bune, ma bucur maxim, Deme Sa fie intr-un ceas bun! |
|
| deme wrote:
Miercuri alt stres :))
Si-apoi vineri, si-apoi prima ecografie, teste, analize, morfologii, decizii de luat, de care patut, de care scoica, alaptez, iau pompa, la ce pediatru mergem, sa-nceapa nebunia Nu uita intre timp sa te bucuri de fiecare succes si fiecare etapa trecuta cu bine, chiar si cu emotiile si stresul aferent, nu degeaba ai luptat atat, e timpul sa culegi roadele |
|
| Irinan wrote: La Ionut am avut 95 in ziua 10 dupa transfer.. eu zic ca e ok. In alta ordine de idei, am si eu un test cu o liniuta abia vizibila. Nu pun testul ca se vede slab. Maine as fi ziua 6 dupa transfer, dozez si eu un beta. Si progesteron
Sa fie cu succes! Eu banuiesc ca o sa am in martie transfer, nu stiu de ce, dar ma gandesc sa nu testez deloc pana la primul beta, data trecuta iesise testul negativ si m-am zvarcolit maxim pana am facut analiza ca tot speram ca era prea devreme si de aia nu s-a vazut. |
|
| Nicaieri88 wrote:Da, da. Scriu ca sa ramana aici si pt posteritate: nu e musai sa fie tragic daca aveti sangerari - eu ma panichez de fiecare data, dar sa stiti ca exista si alte explicatii. Eu am placenta anterioasa si jos inserata. Deci pana la 24 de saptamani cand creste bebe astfel incat sa urce mai sus, mai pot avea asfel de episoade, placenta se mai freaca din cand in cand de col. (Colul e inchis si lung) Sper sa ajute informatia :) Dar revenind la vestile bune, ma bucur maxim, Deme Sa fie intr-un ceas bun! Sarcina ușoară și la termen |
|
| Isa294 wrote:
Sa fie cu succes! Eu banuiesc ca o sa am in martie transfer, nu stiu de ce, dar ma gandesc sa nu testez deloc pana la primul beta, data trecuta iesise testul negativ si m-am zvarcolit maxim pana am facut analiza ca tot speram ca era prea devreme si de aia nu s-a vazut.
Și eu mi am propus sa nu testez, dar cine rezista? e stres maxim perioada asta, dar noi putem , ca suntem femei puternice |
|
| Isa294 wrote:
Sa fie cu succes! Eu banuiesc ca o sa am in martie transfer, nu stiu de ce, dar ma gandesc sa nu testez deloc pana la primul beta, data trecuta iesise testul negativ si m-am zvarcolit maxim pana am facut analiza ca tot speram ca era prea devreme si de aia nu s-a vazut.
Te așteptăm cu vesti bune după transfer |
|
| deme wrote:
🥰🥰🥰🥰
Ti minte luna când ai intrat pe forum? Te ai dus la o d na dr care ți a zis ca nu ai ovulat luna aia. Iar tu nu dupa mult timp te ai prezentat cu test pozitiv |
|
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Deme, felicitări și din partea mea! M-am tot gândit la tine azi! Meritați din plin asa o bucurie! Să ai o sarcina frumoasă, ușoară, de care sa te bucuri din plin și apoi să ne scrii din căsuța mămicilor începătoare! De azi, ai inceput alt capitol! |
|
|