Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Isa294
Scris: Monday, February 12, 2024 7:57 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Wow, Deme, ce bucurie! coeur Felicitari, sa mearga totul bine! Cate fete de aici de pe grup au dat azi refresh la pagina si au stat cu emotii, ai un sat intreg alaturi Buddy1
Irinan
Scris: Monday, February 12, 2024 8:02 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:

Nici nu stiu daca este mica sau mare pt ziua a9a.

La Ionut am avut 95 in ziua 10 dupa transfer.. eu zic ca e ok.
In alta ordine de idei, am si eu un test cu o liniuta abia vizibila. Nu pun testul ca se vede slab. Maine as fi ziua 6 dupa transfer, dozez si eu un beta. Si progesteron
deme
Scris: Monday, February 12, 2024 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Isa294 wrote:
Wow, Deme, ce bucurie! coeur Felicitari, sa mearga totul bine! Cate fete de aici de pe grup au dat azi refresh la pagina si au stat cu emotii, ai un sat intreg alaturi Buddy1

Isa, pai de cati ani sunt aici, cred si eu ca se aduna lumea, eu tot am vazut ca au venit, au plecat , eu tot aici :))

🥰🥰🥰🥰
deme
Scris: Monday, February 12, 2024 8:15 PM
Nivel

Irinan wrote:

In alta ordine de idei, am si eu un test cu o liniuta abia vizibila. Nu pun testul ca se vede slab. Maine as fi ziua 6 dupa transfer, dozez si eu un beta. Si progesteron

Ohhh stiam eu !!
Astept maine testul :)
Irinan
Scris: Monday, February 12, 2024 8:25 PM
Nivel

deme wrote:

Isa, pai de cati ani sunt aici, cred si eu ca se aduna lumea, eu tot am vazut ca au venit, au plecat , eu tot aici :))

🥰🥰🥰🥰

Ma bucur mult pentru tine Oana,Hands Hands
Tu ar trebui sa ai cam 110 maine, in ziua 10.. cam 150 dublat in ziua 11. Deci mai mult decat am avut eu. computerlove
Irinan
Scris: Monday, February 12, 2024 8:26 PM
Nivel

deme wrote:

Ohhh stiam eu !!
Astept maine testul :)

hearts
deme
Scris: Monday, February 12, 2024 8:40 PM
Nivel

Irinan wrote:

Ma bucur mult pentru tine Oana,Hands Hands
Tu ar trebui sa ai cam 110 maine, in ziua 10.. cam 150 dublat in ziua 11. Deci mai mult decat am avut eu. computerlove

Miercuri alt stres :))
Nicaieri88
Scris: Monday, February 12, 2024 8:55 PM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Si miercuri si vineri, daaa

Este totul ok ?

Da, da.

Scriu ca sa ramana aici si pt posteritate: nu e musai sa fie tragic daca aveti sangerari - eu ma panichez de fiecare data, dar sa stiti ca exista si alte explicatii.

Eu am placenta anterioasa si jos inserata. Deci pana la 24 de saptamani cand creste bebe astfel incat sa urce mai sus, mai pot avea asfel de episoade, placenta se mai freaca din cand in cand de col. (Colul e inchis si lung)

Sper sa ajute informatia :)

Dar revenind la vestile bune, ma bucur maxim, Deme topai
Sa fie intr-un ceas bun! love
Isa294
Scris: Monday, February 12, 2024 9:09 PM
Nivel

deme wrote:

Miercuri alt stres :))

Si-apoi vineri, si-apoi prima ecografie, teste, analize, morfologii, decizii de luat, de care patut, de care scoica, alaptez, iau pompa, la ce pediatru mergem, sa-nceapa nebunia Lol Nu uita intre timp sa te bucuri de fiecare succes si fiecare etapa trecuta cu bine, chiar si cu emotiile si stresul aferent, nu degeaba ai luptat atat, e timpul sa culegi roadele coeur
Isa294
Scris: Monday, February 12, 2024 9:17 PM
Nivel

Irinan wrote:

Sa fie cu succes! Eu banuiesc ca o sa am in martie transfer, nu stiu de ce, dar ma gandesc sa nu testez deloc pana la primul beta, data trecuta iesise testul negativ si m-am zvarcolit maxim pana am facut analiza ca tot speram ca era prea devreme si de aia nu s-a vazut.
Irinan
Scris: Monday, February 12, 2024 9:22 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Da, da.

Scriu ca sa ramana aici si pt posteritate: nu e musai sa fie tragic daca aveti sangerari - eu ma panichez de fiecare data, dar sa stiti ca exista si alte explicatii.

Eu am placenta anterioasa si jos inserata. Deci pana la 24 de saptamani cand creste bebe astfel incat sa urce mai sus, mai pot avea asfel de episoade, placenta se mai freaca din cand in cand de col. (Colul e inchis si lung)

Sper sa ajute informatia :)

Dar revenind la vestile bune, ma bucur maxim, Deme topai
Sa fie intr-un ceas bun! love

Sarcina ușoară și la termencoeur
Irinan
Scris: Monday, February 12, 2024 9:23 PM
Nivel

Isa294 wrote:

Sa fie cu succes! Eu banuiesc ca o sa am in martie transfer, nu stiu de ce, dar ma gandesc sa nu testez deloc pana la primul beta, data trecuta iesise testul negativ si m-am zvarcolit maxim pana am facut analiza ca tot speram ca era prea devreme si de aia nu s-a vazut.

Și eu mi am propus sa nu testez, dar cine rezista?Crazy e stres maxim perioada asta, dar noi putem , ca suntem femei puterniceyes
Irinan
Scris: Monday, February 12, 2024 9:24 PM
Nivel

Isa294 wrote:

Te așteptăm cu vesti bune după transferHands Hands
Irinan
Scris: Monday, February 12, 2024 9:26 PM
Nivel

deme wrote:

🥰🥰🥰🥰

Ti minte luna când ai intrat pe forum? Te ai dus la o d na dr care ți a zis ca nu ai ovulat luna aia. Iar tu nu dupa mult timp te ai prezentat cu test pozitivalcool
maria2013
Scris: Monday, February 12, 2024 10:02 PM
Nivel

Inregistrat: 7/29/2013
Deme, felicitări și din partea mea! M-am tot gândit la tine azi! Meritați din plin asa o bucurie! Să ai o sarcina frumoasă, ușoară, de care sa te bucuri din plin și apoi să ne scrii din căsuța mămicilor începătoare! De azi, ai inceput alt capitol!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.