Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 448
| Lore35 wrote: Felicitari!!! 🎉🎉🎉🎉 Doamne ajuta sa fie o sarcina usoara Či un bebe la termen.
Multumesc mult, Lore!
Doamne ajuta!
Pe 12 decembrie am prima ecografie. |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| Nicaieri88 wrote:Multumesc mult, Lore! Doamne ajuta! Pe 12 decembrie am prima ecografie. Ai încredere în puiul tÄu. Eu in sÄptÄmâna 6 am avut primele greČuri Či singurele din timpul sarcinii. O sa vezi ce repede trece timpul nici nu vei realiza când vei ajunge la termenul sarcinii. Felicitari Či o sarcina super usoara. 😘 🤗 |
|
| Lore35 wrote: Ai încredere în puiul tÄu. Eu in sÄptÄmâna 6 am avut primele greČuri Či singurele din timpul sarcinii. O sa vezi ce repede trece timpul nici nu vei realiza când vei ajunge la termenul sarcinii. Felicitari Či o sarcina super usoara. 😘 🤗
Mie tot nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata, ai patit si tu?
Cred ca atat m-am asteptat sa mearga prost si sa nu reusesc, ca efectiv nu constientizez inca.
Sper sa treaca repede faza asta si sa reusesc sa ma bucur mai mult. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Mie tot nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata, ai patit si tu?
Cred ca atat m-am asteptat sa mearga prost si sa nu reusesc, ca efectiv nu constientizez inca.
Sper sa treaca repede faza asta si sa reusesc sa ma bucur mai mult.
AcelaČi sentiment l-am avut pe tot parcursul sarcinii Či uite ca uČor uČor am ajuns aproape de final. Nu a fost un drum greu dar nici uČor Či cu încredere în Dumnezeu totul este ok pana în momentul asta. Trebuie sa fii optimista Či ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Te îmbrÄČiČez Či îČi doresc o sarcina usoara. 😘 🤗 |
|
| Lore35 wrote: AcelaČi sentiment l-am avut pe tot parcursul sarcinii Či uite ca uČor uČor am ajuns aproape de final. Nu a fost un drum greu dar nici uČor Či cu încredere în Dumnezeu totul este ok pana în momentul asta. Trebuie sa fii optimista Či ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Te îmbrÄČiČez Či îČi doresc o sarcina usoara. 😘 🤗
Deci e normal, ma gandeam ca am luat-o razna de la hormoni :)) Multumesc mult, Lore, abia astept ecografia sa stiu daca e ok. In caz ca nu mai intri pana nasti, iti urez nastere usoara si o bebelina sanatoasa! |
|
| Nicaieri88 wrote:Deci e normal, ma gandeam ca am luat-o razna de la hormoni :)) Multumesc mult, Lore, abia astept ecografia sa stiu daca e ok. In caz ca nu mai intri pana nasti, iti urez nastere usoara si o bebelina sanatoasa! MulČumesc frumos! Doamne ajuta sa ne auzim cu vesti bune. 😘 🤗 |
|
| Salutare fetelor, sa nÄscut minunea noastrÄ pentru care am luptat Či pentru care Či voi luptaČi. Avem 3110g. Ce pot sa va spun este sa nu renunČaČi la visul vostru este cel mai frumos sentiment care poate existain viata unei femei. Va multumesc din suflet pentru toate sfaturile pe care mi le_ati dat dea lungul timpului Či sper sa citesc cât mai multe vesti pozitive când voi mai întra pe grup. 🤗🤗🤗🤗 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1855
| Lore35 wrote:Salutare fetelor, sa nÄscut minunea noastrÄ pentru care am luptat Či pentru care Či voi luptaČi. Avem 3110g. Ce pot sa va spun este sa nu renunČaČi la visul vostru este cel mai frumos sentiment care poate existain viata unei femei. Va multumesc din suflet pentru toate sfaturile pe care mi le_ati dat dea lungul timpului Či sper sa citesc cât mai multe vesti pozitive când voi mai întra pe grup. 🤗🤗🤗🤗 Vai Lore nu cred, felicitÄri!!! Pozeee? Sa fiti sÄnÄtoČi A fost totul ok? |
|
| Lore35 wrote:Salutare fetelor, sa nÄscut minunea noastrÄ pentru care am luptat Či pentru care Či voi luptaČi. Avem 3110g. Ce pot sa va spun este sa nu renunČaČi la visul vostru este cel mai frumos sentiment care poate existain viata unei femei. Va multumesc din suflet pentru toate sfaturile pe care mi le_ati dat dea lungul timpului Či sper sa citesc cât mai multe vesti pozitive când voi mai întra pe grup. 🤗🤗🤗🤗
Felicitari, Lore!! Sa fiti sanatoase si fericite! A fost..greu? |
|
| deme wrote: Vai Lore nu cred, felicitÄri!!! Pozeee? Sa fiti sÄnÄtoČi A fost totul ok?
MulČumesc deme. A fost ok am fÄcut cezariana, recuperarea e ok. DeocamdatÄ totul e bn doar puČin stresata de necunoscut Či pana ne adaptam la noua viata.te îmbrÄČiČez Či mulČumesc de urÄri. 🤗🤗🤗 |
|
| Nicaieri88 wrote:Felicitari, Lore!! Sa fiti sanatoase si fericite! A fost..greu? MulČumesc nicÄieri. Doamne ajuta sa fie bn pentru toata lumea. Sa deveniČi toate mÄmici fericite de pui mici. A fost greu dar când vezi minunea lângÄ tine uiČi tot Či durerile Či absolut totul. 🤗🤗🤗 |
|
| Lore35 wrote: MulČumesc nicÄieri. Doamne ajuta sa fie bn pentru toata lumea. Sa deveniČi toate mÄmici fericite de pui mici. A fost greu dar când vezi minunea lângÄ tine uiČi tot Či durerile Či absolut totul. 🤗🤗🤗
Multumim, Lore! Asa sa fie, sper sa reusim toate! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/20/2022 Mesaje: 19
| Lore35 wrote:Salutare fetelor, sa nÄscut minunea noastrÄ pentru care am luptat Či pentru care Či voi luptaČi. Avem 3110g. Ce pot sa va spun este sa nu renunČaČi la visul vostru este cel mai frumos sentiment care poate existain viata unei femei. Va multumesc din suflet pentru toate sfaturile pe care mi le_ati dat dea lungul timpului Či sper sa citesc cât mai multe vesti pozitive când voi mai întra pe grup. 🤗🤗🤗🤗
FelicitÄri Lore35, sÄ va bucuraČi de bebe Či creČtere uČoarÄ â¤ď¸â¤ď¸â¤ď¸ Či noi msi avem un pic Či ne întâlnim cu minunea noastrÄ mult aČteptatÄ 💙💙💙 |
|
| Albinutza35 wrote:
FelicitÄri Lore35, sÄ va bucuraČi de bebe Či creČtere uČoarÄ â¤ď¸â¤ď¸â¤ď¸ Či noi msi avem un pic Či ne întâlnim cu minunea noastrÄ mult aČteptatÄ 💙💙💙
MulČumesc! Felicitari sa iti dea Dumnezeu o naČtere usoara Či-o recuperare la fel. |
|
| Fetelor, eu am de luat 3 arefam si 3 duphaston + prolutex.
Cand am baut acum pastilele de seara, am vazut ca nu mai am 2 de duphaston pt doza de seara (am calculat gresit ca e ok daca le iau maine).
Daca iau una in minus azi, o fi grav rau?
|
|
Alice11, Amaranth, Dellialilliana, Iudita |