Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicaieri88
Scris: Thursday, November 23, 2023 9:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/2/2022
Lore35 wrote:

Felicitari!!! 🎉🎉🎉🎉 Doamne ajuta sa fie o sarcina usoara și un bebe la termen.

Multumesc mult, Lore! coeur Cheek Kiss

Doamne ajuta!

Pe 12 decembrie am prima ecografie.
Lore35
Scris: Friday, November 24, 2023 7:00 AM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
Nicaieri88 wrote:

Multumesc mult, Lore! coeur Cheek Kiss

Doamne ajuta!

Pe 12 decembrie am prima ecografie.

Ai încredere în puiul tău. Eu in săptămâna 6 am avut primele grețuri și singurele din timpul sarcinii. O sa vezi ce repede trece timpul nici nu vei realiza când vei ajunge la termenul sarcinii. Felicitari și o sarcina super usoara. 😘 🤗
Nicaieri88
Scris: Friday, November 24, 2023 12:08 PM
Nivel

Lore35 wrote:

Ai încredere în puiul tău. Eu in săptămâna 6 am avut primele grețuri și singurele din timpul sarcinii. O sa vezi ce repede trece timpul nici nu vei realiza când vei ajunge la termenul sarcinii. Felicitari și o sarcina super usoara. 😘 🤗

Mie tot nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata, ai patit si tu?

Cred ca atat m-am asteptat sa mearga prost si sa nu reusesc, ca efectiv nu constientizez inca.

Sper sa treaca repede faza asta si sa reusesc sa ma bucur mai mult.
Lore35
Scris: Saturday, November 25, 2023 8:00 AM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Mie tot nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata, ai patit si tu?

Cred ca atat m-am asteptat sa mearga prost si sa nu reusesc, ca efectiv nu constientizez inca.

Sper sa treaca repede faza asta si sa reusesc sa ma bucur mai mult.

Același sentiment l-am avut pe tot parcursul sarcinii și uite ca ușor ușor am ajuns aproape de final. Nu a fost un drum greu dar nici ușor și cu încredere în Dumnezeu totul este ok pana în momentul asta. Trebuie sa fii optimista și ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Te îmbrățișez și îți doresc o sarcina usoara. 😘 🤗
Nicaieri88
Scris: Saturday, November 25, 2023 12:06 PM
Nivel

Lore35 wrote:

Același sentiment l-am avut pe tot parcursul sarcinii și uite ca ușor ușor am ajuns aproape de final. Nu a fost un drum greu dar nici ușor și cu încredere în Dumnezeu totul este ok pana în momentul asta. Trebuie sa fii optimista și ai sa vezi ca totul o sa fie bine. Te îmbrățișez și îți doresc o sarcina usoara. 😘 🤗

Deci e normal, ma gandeam ca am luat-o razna de la hormoni :))
Multumesc mult, Lore, abia astept ecografia sa stiu daca e ok.
In caz ca nu mai intri pana nasti, iti urez nastere usoara si o bebelina sanatoasa! coeur
Lore35
Scris: Saturday, November 25, 2023 2:43 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Deci e normal, ma gandeam ca am luat-o razna de la hormoni :))
Multumesc mult, Lore, abia astept ecografia sa stiu daca e ok.
In caz ca nu mai intri pana nasti, iti urez nastere usoara si o bebelina sanatoasa! coeur

Mulțumesc frumos! Doamne ajuta sa ne auzim cu vesti bune. 😘 🤗
Lore35
Scris: Wednesday, November 29, 2023 4:09 PM
Nivel

Salutare fetelor, sa născut minunea noastră pentru care am luptat și pentru care și voi luptați. Avem 3110g. Ce pot sa va spun este sa nu renunțați la visul vostru este cel mai frumos sentiment care poate existain viata unei femei. Va multumesc din suflet pentru toate sfaturile pe care mi le_ati dat dea lungul timpului și sper sa citesc cât mai multe vesti pozitive când voi mai întra pe grup. 🤗🤗🤗🤗
deme
Scris: Wednesday, November 29, 2023 4:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Lore35 wrote:
Salutare fetelor, sa născut minunea noastră pentru care am luptat și pentru care și voi luptați. Avem 3110g. Ce pot sa va spun este sa nu renunțați la visul vostru este cel mai frumos sentiment care poate existain viata unei femei. Va multumesc din suflet pentru toate sfaturile pe care mi le_ati dat dea lungul timpului și sper sa citesc cât mai multe vesti pozitive când voi mai întra pe grup. 🤗🤗🤗🤗

Vai Lore nu cred, felicitări!!!
Pozeee? Sa fiti sănătoși
A fost totul ok?
Nicaieri88
Scris: Wednesday, November 29, 2023 5:49 PM
Nivel

Lore35 wrote:

Felicitari, Lore!!coeur
Sa fiti sanatoase si fericite! Cheek Kiss
A fost..greu? ras
Lore35
Scris: Thursday, November 30, 2023 10:31 PM
Nivel

deme wrote:

Vai Lore nu cred, felicitări!!!
Pozeee? Sa fiti sănătoși
A fost totul ok?

Mulțumesc deme. A fost ok am făcut cezariana, recuperarea e ok. Deocamdată totul e bn doar puțin stresata de necunoscut și pana ne adaptam la noua viata.te îmbrățișez și mulțumesc de urări. 🤗🤗🤗
Lore35
Scris: Thursday, November 30, 2023 10:35 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Felicitari, Lore!!coeur
Sa fiti sanatoase si fericite! Cheek Kiss
A fost..greu? ras

Mulțumesc nicăieri. Doamne ajuta sa fie bn pentru toata lumea. Sa deveniți toate mămici fericite de pui mici. A fost greu dar când vezi minunea lângă tine uiți tot și durerile și absolut totul. 🤗🤗🤗
Nicaieri88
Scris: Friday, December 1, 2023 9:29 AM
Nivel

Lore35 wrote:

Mulțumesc nicăieri. Doamne ajuta sa fie bn pentru toata lumea. Sa deveniți toate mămici fericite de pui mici. A fost greu dar când vezi minunea lângă tine uiți tot și durerile și absolut totul. 🤗🤗🤗

Multumim, Lore! Love
Asa sa fie, sper sa reusim toate!coeur
Albinutza35
Scris: Friday, December 1, 2023 1:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/20/2022
Lore35 wrote:

Felicitări Lore35, să va bucurați de bebe și creștere ușoară ❤️❤️❤️ și noi msi avem un pic și ne întâlnim cu minunea noastră mult așteptată 💙💙💙
Lore35
Scris: Saturday, December 2, 2023 9:57 AM
Nivel

Albinutza35 wrote:

Felicitări Lore35, să va bucurați de bebe și creștere ușoară ❤️❤️❤️ și noi msi avem un pic și ne întâlnim cu minunea noastră mult așteptată 💙💙💙

Mulțumesc! Felicitari sa iti dea Dumnezeu o naștere usoara și-o recuperare la fel.
Nicaieri88
Scris: Sunday, December 3, 2023 6:09 PM
Nivel

Fetelor, eu am de luat 3 arefam si 3 duphaston + prolutex.

Cand am baut acum pastilele de seara, am vazut ca nu mai am 2 de duphaston pt doza de seara (am calculat gresit ca e ok daca le iau maine).

Daca iau una in minus azi, o fi grav rau?

Utilizatori in acelasi subiect
Alice11, Amaranth, Dellialilliana, Iudita
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.