Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 448
| Maria2508 wrote:
Felicitaaari!!!❤️❤️❤️ Sa fie un sticky baby si sa auzim numai vesti bune de acum!🥰
Multumesc mult, Doamne ajuta! Sper sa fie bine totul. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1855
| Nicaieri88 wrote:Fetelor, e pozitiv!! Nu imi vine sa cred. 76.8 e valoarea. Sper sa fie bine de aici incolo. Sincer, nu ma asteptam
Super !!! Felicitări 🍀 |
|
| deme wrote:
Super !!! Felicitări 🍀
Multumesc mult, Deme! Sper sa fie bine si sa fim "colege" cat mai repede. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/20/2023 Mesaje: 7
| Nicaieri88 wrote:Fetelor, e pozitiv!! Nu imi vine sa cred. 76.8 e valoarea. Sper sa fie bine de aici incolo. Sincer, nu ma asteptam
Felicitaari !!
|
|
| Clover wrote:Felicitaari !!
Multumesc!!
Astept rezultatul de la beta 2. Am niste emotii.. |
|
| Nicaieri88 wrote:Multumesc!! Astept rezultatul de la beta 2. Am niste emotii.. Vesti?? |
|
|
Acum a iesit abia..
S-a dublat. Prima a fost 76.8 si acum e 214.1
Doamne ajuta!
Sper sa fie bine si de acum incolo |
|
| Nicaieri88 wrote:Acum a iesit abia.. S-a dublat. Prima a fost 76.8 si acum e 214.1 Doamne ajuta! Sper sa fie bine si de acum incolo
Foarte buna creșterea !! Sa fie asa in continuare 🍀🍀🍀 |
|
| deme wrote:
Foarte buna creșterea !! Sa fie asa in continuare 🍀🍀🍀
Doamne ajuta! :)
Pana cand se repeta, pana la 1000? I-am scris si doctorei dar inca nu a raspuns.
|
|
| Nicaieri88 wrote:
Doamne ajuta! :)
Pana cand se repeta, pana la 1000? I-am scris si doctorei dar inca nu a raspuns.
Eu as mai repeta de 2 ori ... dupa 1000 cred ca poti merge la eco |
|
| deme wrote:
Eu as mai repeta de 2 ori ... dupa 1000 cred ca poti merge la eco
Mi-a raspuns doctora. M-a chemat direct la ecografie peste 3 saptamani, nu mi-a mai cerut beta 3.
Inca nu stiu daca sa mai fac eu extra beta. Cred ca merg direct la eco ca sa nu ma mai stresez extra. |
|
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 25
| Nicaieri88 wrote:
Mi-a raspuns doctora. M-a chemat direct la ecografie peste 3 saptamani, nu mi-a mai cerut beta 3.
Inca nu stiu daca sa mai fac eu extra beta. Cred ca merg direct la eco ca sa nu ma mai stresez extra.
Felicitari pentru beta 2!!🥰 Avand in vedere ce frumos a crescut, nici eu nu cred ca mai e nevoie de beta 3/4, sa nu iti oferi motive in plus de stres. Saptamanile pana la eco sunt tare pline de emotii oricum, insa incearca sa iti umpli timpul liber cu lucruri care iti fac placere si sa gandesti pozitiv. Si la multi biscuitei/covrigei daca isi face aparitia senzatia de greata😁❤️ |
|
| Maria2508 wrote:
Felicitari pentru beta 2!!🥰 Avand in vedere ce frumos a crescut, nici eu nu cred ca mai e nevoie de beta 3/4, sa nu iti oferi motive in plus de stres. Saptamanile pana la eco sunt tare pline de emotii oricum, insa incearca sa iti umpli timpul liber cu lucruri care iti fac placere si sa gandesti pozitiv. Si la multi biscuitei/covrigei daca isi face aparitia senzatia de greata😁❤️
Multumesc! As vrea sa mint ca e meritul meu :)) N-am greturi, singurele simptome sunt urinatul des (care e de la progesteron de fapt), ameteli usoare cand ma ridic brusc (cred ca tot progesteronul), dureri de sani, crampe mici din cand in cand, cam tot ce simteam si inainte de menstruatie.
Si constipatia..
Dar cred ca toate sunt de la progesteron |
|
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 25
| Nicaieri88 wrote:Multumesc! As vrea sa mint ca e meritul meu :)) N-am greturi, singurele simptome sunt urinatul des (care e de la progesteron de fapt), ameteli usoare cand ma ridic brusc (cred ca tot progesteronul), dureri de sani, crampe mici din cand in cand, cam tot ce simteam si inainte de menstruatie. Si constipatia.. Dar cred ca toate sunt de la progesteron
Sigur ca este meritul tau, al vostru Pentru simptome este inca devreme zic eu, de pe la 6 saptamani cred ca incep sa fie prezente, daca sunt, pt fiecare e diferit.
|
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| Nicaieri88 wrote:Fetelor, e pozitiv!! Nu imi vine sa cred. 76.8 e valoarea. Sper sa fie bine de aici incolo. Sincer, nu ma asteptam Felicitari!!! 🎉🎉🎉🎉 Doamne ajuta sa fie o sarcina usoara și un bebe la termen. |
|
Alice11, Flrinar, freya1, Iudita , Rebecca10 |