Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 436
| Lore35 wrote: Bunaa! Suntem bine avem 37 săptămâni vineri și așteptăm minunea sa apara din clipa în clipa.fetelor luptați pentru visul vostru este cea mai frumoasa dar și grea perioada. Abea astept sa aud numai vesti bune și de la voi. Va îmbrățișez și sa știți ca mereu întru sa vad cum sunteți. Multi pupici și gânduri bune! 🙏 🙏 🙏
Wow, chiar ca a trecut repede timpul, parca mai alaltaieri ne scriai ca a iesit pozitiv
Sa fiti sanatosi si sa va bucurati o viata
Sper sa venim si noi cu vesti bune, Doamne ajuta. |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| Nicaieri88 wrote:Wow, chiar ca a trecut repede timpul, parca mai alaltaieri ne scriai ca a iesit pozitiv Sa fiti sanatosi si sa va bucurati o viata Sper sa venim si noi cu vesti bune, Doamne ajuta. Cu siguranță o sa vina și momentul când o sa veniți cu vesti bune. Dumnezeu are grija de fiecare în parte. Va imbratisez și haideți cu teste pozitive. 🤗 🤗 🤗 Sa vina Moș Crăciun.... 🙏 🙏 🙏 🙏 |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1821
| Nicaieri88 wrote:Wow, chiar ca a trecut repede timpul, parca mai alaltaieri ne scriai ca a iesit pozitiv Sa fiti sanatosi si sa va bucurati o viata Sper sa venim si noi cu vesti bune, Doamne ajuta.
Ceva vești? |
|
| Eu azi am oprit tratamentul , caci endometrul nu era trilaminar. Trebuie sa iau duphaston pt venirea menstrei si apoi sa incepem in z1. Bănuiesc ca o sa incercam pe ciclu natural de data asta Dupa 2 luni de așteptări, acum iar trebuie sa astept..
Nicaieri88, te astept cu vesti bune 🤗🍀 |
|
|
Nu, am rezistat pana la urma, m-am mirat si eu de mine. Desi am cumparat 2 teste si m-am razgandit de cateva ori daca sa fac sau nu.
Maine la 8 beta.
Cum am rezultatele, revin. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Nu, am rezistat pana la urma, m-am mirat si eu de mine. Desi am cumparat 2 teste si m-am razgandit de cateva ori daca sa fac sau nu.
Maine la 8 beta.
Cum am rezultatele, revin.
Bravo tie, eu recunosc ca nu as fi putut :) |
|
| deme wrote:
Bravo tie, eu recunosc ca nu as fi putut :)
Mi-e teama sa nu fie iar alb imaculat, mi-e greu si cand imi imaginez. Nu stiu de ce, dar gandul ca primesc un rezultat parca e mai usor de "digerat".
|
|
| Nicaieri88 wrote:
Mi-e teama sa nu fie iar alb imaculat, mi-e greu si cand imi imaginez. Nu stiu de ce, dar gandul ca primesc un rezultat parca e mai usor de "digerat".
🍀🍀🍀 |
|
| deme wrote:Eu azi am oprit tratamentul , caci endometrul nu era trilaminar. Trebuie sa iau duphaston pt venirea menstrei si apoi sa incepem in z1. Bănuiesc ca o sa incercam pe ciclu natural de data asta Dupa 2 luni de așteptări, acum iar trebuie sa astept..
Nicaieri88, te astept cu vesti bune 🤗🍀
Am ratat mesajul. Imi pare rau, Deme. :( Partea buna e ca ai embrioni
Eu inca astept, cred ca pe la 15 o sa am rezultatul. |
|
| Fetelor, e pozitiv!! Nu imi vine sa cred.
76.8 e valoarea.
Sper sa fie bine de aici incolo. Sincer, nu ma asteptam |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Felicitari Nicaieri88!!! Să ai parte de o sarcină ușoară până la capăt
(Nu mai țin minte, mai ai vreun embrion?) |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Wow, felicitari sa se dubleze perfect si sa fie un bebe sanatos ! |
|
| Roser wrote:Felicitari Nicaieri88!!! Să ai parte de o sarcină ușoară până la capăt (Nu mai țin minte, mai ai vreun embrion?)
Multumesc, Doamne ajuta!
Nu mai am, au rezistat 2, cel transferat 4ab si unul s-a oprit din evolutie. |
|
| freya1 wrote:Wow, felicitari sa se dubleze perfect si sa fie un bebe sanatos !
Doamne ajuta, multumesc mult! |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 25
| Nicaieri88 wrote:Fetelor, e pozitiv!! Nu imi vine sa cred. 76.8 e valoarea. Sper sa fie bine de aici incolo. Sincer, nu ma asteptam
Felicitaaari!!!❤️❤️❤️ Sa fie un sticky baby si sa auzim numai vesti bune de acum!🥰 |
|
|