Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 434
| Neata, fetelor
De ieri seara au inceput sa ma doara sanii dar si spatele (ma doare mai tare ca la menstruatie..)
O fi normal sau s-o apropia menstruatia? Mai am 8 zile ramase si iau si mult progesteron.
Sper sa fie ok.. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1818
| Nicaieri88 wrote:Neata, fetelor
De ieri seara au inceput sa ma doara sanii dar si spatele (ma doare mai tare ca la menstruatie..)
O fi normal sau s-o apropia menstruatia? Mai am 8 zile ramase si iau si mult progesteron.
Sper sa fie ok.. Este de la progesteron:) Sa fie cu noroc !! Cand trebuie sa faci beta? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/20/2023 Mesaje: 7
| Eu nu am experienta anterioara dar zic sa ai incredere, mult noroc! Eu tot la Embryos fac apropo, la Anghelescu, sper sa fie ok si ea. Azi am inceput si eu stimularea, ce-o fi o fi
|
|
| deme wrote: Este de la progesteron:) Sa fie cu noroc !! Cand trebuie sa faci beta?
Sambata. Un test de urina vineri ar fi prea devreme oare? |
|
| Clover wrote:Eu nu am experienta anterioara dar zic sa ai incredere, mult noroc! Eu tot la Embryos fac apropo, la Anghelescu, sper sa fie ok si ea. Azi am inceput si eu stimularea, ce-o fi o fi
Multumesc, sa fie! Am fost la control la dna Anghelescu, dansa mi-a dat reteta de stimulare. Mi s-a parut draguta. :)
Bafta multa! |
|
| Nicaieri88 wrote:
Sambata. Un test de urina vineri ar fi prea devreme oare?
Teoretic da, cate zile au trecut? |
|
| Clover wrote:Eu nu am experienta anterioara dar zic sa ai incredere, mult noroc! Eu tot la Embryos fac apropo, la Anghelescu, sper sa fie ok si ea. Azi am inceput si eu stimularea, ce-o fi o fi
🍀🍀🍀 |
|
| deme wrote:
Teoretic da, cate zile au trecut?
Am avut transferul sambata la ora 9. Se numara cu tot cu sambata? |
|
| Nicaieri88 wrote:
Am avut transferul sambata la ora 9. Se numara cu tot cu sambata?
Duminica este ziua 1 :) Sper sa fie + |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| Nicaieri88 wrote:
Sambata. Un test de urina vineri ar fi prea devreme oare?
Buna Nicaieri88 eu am făcut ET pe 22 și pe 28 seara am făcut un test te urina sensibil care a ieșit slab pozitiv iar a doua zi dimineața beta care a fost pozitiv. Acum mai avem puțin și aștept sa ne ținem puiul în brate. Bafta 🙏🙏🙏 |
|
| Lore35 wrote: Buna Nicaieri88 eu am făcut ET pe 22 și pe 28 seara am făcut un test te urina sensibil care a ieșit slab pozitiv iar a doua zi dimineața beta care a fost pozitiv. Acum mai avem puțin și aștept sa ne ținem puiul în brate. Bafta 🙏🙏🙏
Parca mai ieri a fost !🤗 |
|
| deme wrote:
Duminica este ziua 1 :) Sper sa fie +
Sper din tot sufletul :)
Bafta azi la eco |
|
| Lore35 wrote: Buna Nicaieri88 eu am făcut ET pe 22 și pe 28 seara am făcut un test te urina sensibil care a ieșit slab pozitiv iar a doua zi dimineața beta care a fost pozitiv. Acum mai avem puțin și aștept sa ne ținem puiul în brate. Bafta 🙏🙏🙏
Bunaaa! Ce mai faci, cum esti? In cate luni esti? |
|
| Nicaieri88 wrote:Bunaaa! Ce mai faci, cum esti? In cate luni esti? Bunaa! Suntem bine avem 37 săptămâni vineri și așteptăm minunea sa apara din clipa în clipa.fetelor luptați pentru visul vostru este cea mai frumoasa dar și grea perioada. Abea astept sa aud numai vesti bune și de la voi. Va îmbrățișez și sa știți ca mereu întru sa vad cum sunteți. Multi pupici și gânduri bune! 🙏 🙏 🙏 |
|
| deme wrote:
Parca mai ieri a fost !🤗
Asa este când ajungi sa te uiți în urma.... Dar este o perioada foarte frumoasa.... Se merita orice sacrificiu. 🤗 |
|
Maria2508 |