Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Thursday, April 7, 2022 4:04 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
IoanaIoanaC wrote:
Deme! Stii tu! Buddy1 Buddy1 Buddy1
Elena, sincer si eu as mai urmari evolutia beta. Nu ca nu au mai fost minuni, si sper sa fie si la tine cazul, dar e cu semnul intrebarii acea crestere lenta. Tin pumnii si fa asa cum simti!

Iris , Ioana , mulțumesc fetelor 🤗
Irinan
Scris: Thursday, April 7, 2022 9:13 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2018
deme wrote:

La ora 15:00. Deja de azi noapte cand am avut de făcut ovitrelle si diphereline la 3:50, m-am trezit de la 3:20, sa fiu sigura ca ma incadrez, îți dai seama ce emotii si stres am in mine.

Hands Hands
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, April 7, 2022 9:48 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
deme wrote:

La ora 15:00. Deja de azi noapte cand am avut de făcut ovitrelle si diphereline la 3:50, m-am trezit de la 3:20, sa fiu sigura ca ma incadrez, îți dai seama ce emotii si stres am in mine.

tin pumnii stransi pt reusita si eu ! firstprize
deme
Scris: Thursday, April 7, 2022 9:53 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:

tin pumnii stransi pt reusita si eu ! firstprize

🤗🤗
Bia_S
Scris: Thursday, April 7, 2022 11:00 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2021
Suntem alaturi de tine deme si iti trimitem tie toata energia noastra pozitiva!🤗
deme
Scris: Friday, April 8, 2022 7:05 AM
Nivel

Bia_S wrote:
Suntem alaturi de tine deme si iti trimitem tie toata energia noastra pozitiva!🤗

🤗🤗😘
Oanaiuliana
Scris: Friday, April 8, 2022 8:10 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
Fetelor am și eu o întrebare....în ultima perioada soțul meu suferă de disfuncție erectila...anul trecut a făcut spermograma care a ieșit ok....
Nu știu ce se întâmplă dar nu reușește sa mențină erectia prea mult timp și nu putem finaliza actul. De unde sa mai vina și un bebe?????
Care poate fi cauza la el asa brusc? Menționez ca pana acum nu a avut probleme deloc, ba chiar dura destul de mult pentru mine actul. Se poate sa îl fi afectat psihic faptul ca tot facem și nu vine bebe? Sa simtă ca este prea mecanic... sau ce problema de natura medicala poate fi? Momentan va dați seama că îi este rușine sa meargă la medic și sa afirme ca are probleme cu erectia ...are doar 36 de ani
iris11
Scris: Friday, April 8, 2022 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Oanaiuliana wrote:
Fetelor am și eu o întrebare....în ultima perioada soțul meu suferă de disfuncție erectila...anul trecut a făcut spermograma care a ieșit ok....
Nu știu ce se întâmplă dar nu reușește sa mențină erectia prea mult timp și nu putem finaliza actul. De unde sa mai vina și un bebe?????
Care poate fi cauza la el asa brusc? Menționez ca pana acum nu a avut probleme deloc, ba chiar dura destul de mult pentru mine actul. Se poate sa îl fi afectat psihic faptul ca tot facem și nu vine bebe? Sa simtă ca este prea mecanic... sau ce problema de natura medicala poate fi? Momentan va dați seama că îi este rușine sa meargă la medic și sa afirme ca are probleme cu erectia ...are doar 36 de ani

Oana eu cunosc persoană care la douăzeci și...de ani avea această problemă, era cauzata de o bacterie, a luat tratament si totul s-a remediat. Pers respectivă are copil conceput după tratament.A fost la urolog si a facut proba Stamey . Este important să meargă la medic .
deme
Scris: Friday, April 8, 2022 10:18 AM
Nivel

Oanaiuliana wrote:

La al meu este de natura psihologica, presiune foarte mare pe el din cauza FIV. De cand ne-am cunoscut avea ceva probleme spunea el, insa este totul in capul lui, sa stii, chiar daca nu crede.
De el al meu cand faceam dirijat, niciodată nu putea presta sub presiune, pur si simplu nu i se înalța steagul, sa zic asa.
Răbdare si iar rabdare 🍀
freya1
Scris: Friday, April 8, 2022 11:41 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Oana, eu zic sa mearga la medic, pot fi si cauze medicale, nu doar psihologice si e pacat sa stea asa. Nu e nicio rusine, medicul respectiv cu asta se ocupa
Oanaiuliana
Scris: Friday, April 8, 2022 1:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/2/2016
freya1 wrote:
Oana, eu zic sa mearga la medic, pot fi si cauze medicale, nu doar psihologice si e pacat sa stea asa. Nu e nicio rusine, medicul respectiv cu asta se ocupa

Mulțumesc...și eu ma gândeam ca ar trebui eliminate întâi posibielel cauze medicale....ideea e ca medicul urolog din oras ne cunoaște....și probabil va trebui sa caut în alt oraș pentru ca aici sigur nu îl voi putea convinge sa meargă
iris11
Scris: Friday, April 8, 2022 3:16 PM
Nivel

Fetelor ,ieri mi-am facut analizele de rutină pt tiroida si mi-au iesit ft bune .
TSH- 0.4 valoare foarte bună pt a ramane însărcinată . Mi-a ridicat moralul Angel
deme
Scris: Friday, April 8, 2022 6:10 PM
Nivel

iris11 wrote:
Fetelor ,ieri mi-am facut analizele de rutină pt tiroida si mi-au iesit ft bune .
TSH- 0.4 valoare foarte bună pt a ramane însărcinată . Mi-a ridicat moralul Angel

Felicitări Iris!! Sa dea Domnul sa fie bine de acum încolo 🤗
deme
Scris: Friday, April 8, 2022 6:20 PM
Nivel

Acum am ajuns si eu acasă dupa punctie, 4 ovocite , dintre care 3 din ele aveau citoplasma granulata , ca si defect morfologic , adica Indicator al unei calitati mai slabute a ovocitului.
Ma anunța maine pe la pranz cate s-au fertilizat .
Mi-a dat sa fac o injecție cu cetrotide, dostinex, ketonal si algocalmin fiole.
iris11
Scris: Friday, April 8, 2022 7:32 PM
Nivel

deme wrote:
Acum am ajuns si eu acasă dupa punctie, 4 ovocite , dintre care 3 din ele aveau citoplasma granulata , ca si defect morfologic , adica Indicator al unei calitati mai slabute a ovocitului.
Ma anunța maine pe la pranz cate s-au fertilizat .
Mi-a dat sa fac o injecție cu cetrotide, dostinex, ketonal si algocalmin fiole.

Doamne ajută Deme ! pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.