Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Tuesday, November 7, 2023 8:56 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Nicaieri88 wrote:

Incerc, dar nu prea reusesc, am devenit tare negativista. :(

Oh well, been there, done that. Sincer, nu iti ramane decât sa speri. Noi facem absolut orice pentru a fi bine, insa trebuie si un dram de noroc.
Eu încă il mai caut pe al meu :)
Norocul, carevasăzică 🙈
Nicaieri88
Scris: Tuesday, November 7, 2023 10:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

Oh well, been there, done that. Sincer, nu iti ramane decât sa speri. Noi facem absolut orice pentru a fi bine, insa trebuie si un dram de noroc.
Eu încă il mai caut pe al meu :)
Norocul, carevasăzică 🙈

Macar de l-am gasi odata! majoreta
Tu te pregatesti de embriotransfer, nu? :)
deme
Scris: Thursday, November 9, 2023 10:37 AM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Macar de l-am gasi odata! majoreta
Tu te pregatesti de embriotransfer, nu? :)

Da. Pe 15 am eco + analize si in funcție de asta vad cand ma cheamă (tura trecuta m-a chemat dupa 5 zile)
Nicaieri88
Scris: Friday, November 10, 2023 3:57 PM
Nivel

deme wrote:

Da. Pe 15 am eco + analize si in funcție de asta vad cand ma cheamă (tura trecuta m-a chemat dupa 5 zile)

Bafta multa! (Dar iti urez si mai aproape Cheek Kiss )

Maine vin si eu cu vesti, aflam de dimineata.

Mi se pare grea rau asteptarea asta.
deme
Scris: Friday, November 10, 2023 5:22 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Bafta multa! (Dar iti urez si mai aproape Cheek Kiss )

Maine vin si eu cu vesti, aflam de dimineata.

Mi se pare grea rau asteptarea asta.

Nu mai este mult pana maine.
In această lupta de aprox 3 ani, nu am făcut decât sa astept, sa ma operez, sa treacă luni de zile pana sa ma apuc de următorul fiv, sa astept alte luni pt ET, sa astept un alt fiv.. Ce sa mai spun, fiv= asteptare, iar cand rezultatul este negativ, iti vine sa iti bagi picioarele.
Nicaieri88
Scris: Friday, November 10, 2023 6:13 PM
Nivel

deme wrote:

Nu mai este mult pana maine.
In această lupta de aprox 3 ani, nu am făcut decât sa astept, sa ma operez, sa treacă luni de zile pana sa ma apuc de următorul fiv, sa astept alte luni pt ET, sa astept un alt fiv.. Ce sa mai spun, fiv= asteptare, iar cand rezultatul este negativ, iti vine sa iti bagi picioarele.

Da, asa e. Cred ca ma agit prea tare de unde si stiu ca e capat de drum si inteleg ca natural 0 sanse. Dupa 2 ani si 2 luni in care toti ne ziceau ca sigur facem natural dar ne-am lovit si noi rand pe rand ba de infectii, ba polip, ba s-a mai stricat spermograma, pe urma iar infectii, ba suplimente si eu si sotul, si-a revenit spermograma, s-a stricat la loc in 3 luni, iar alte suplimente.

In afara de doctora de acum, nici macar nu ma chemau la eco dupa ovulatie sa verifice ca se rupe foliculul. Si la urmatoarea eco se retragea..ca fix asta s-a intamplat si luna asta. Cel nespart s-a reabsorbit complet.

Deci cred ca asteptam noi mult si bine, ca pare se ca problema mare era la mine. Daca mi-ar fi zis cineva mai devreme, faceam fivul mai devreme.

Nu mai zic de refacut analize, 3 inseminari, stim bine toate cum zboara banii si timpul..
danaaa1609
Scris: Friday, November 10, 2023 7:09 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/10/2023
Bună seara, dragelor. Vă rog din suflet dacă ma puteți ajuta cu o părere. În 31 august am fost operată laparascopic pt un chist paraovarian. În 26 septembrie a fost prima zi după de menstruatie după operație. În data de 30 octombrie am făcut 2 teste de sarcina fiind pozitive. Marți în data de 31 octombrie, am făcut analiza Beta Hcg și am primit rezultatul în 2 noiembrie joi, având valoarea <109.8. Tot joi am fost și la ecografie endovaginală, făcând un test de sarcina ieșit negativ, mi-a spus ca nu se face nicăieri nimic, dar fiind valoare asa mică nici nu se poate, endometrului fiind 1cm. am ajuns acasă am repetat 2 teste de sarcina fiind tot pozitive. Sâmbăta în data de 3 noiembrie, am avut durerii de spate, de burtă, și am început sa am o scurgere maro, am mers la urgente, mi s-a spus ca nu se vede nimic, și eram suspecta de sarcina extrauterina sau avort spontan. M-a pus sa fac testul de sarcina acolo în urgente și a ieșit negativ. A spus ca dacă iese negativ, clar este un avort spontan, și se exclude sarcina extrauterina. Am ajuns acasa si am inceput sa elimin sange cu cheaguri. Mi-a zis sa repet beta hcg luni în data de 6 noiembrie, l-am repetat am primit atunci răspunsul fiind <2. Deci scăzuse, am fost în data de 6 noiembrie la 2 medici, amandoi mi-au facut control pe masă plus endovaginală, au spus ca în uter nu se vede nimic și ca s-a curățat. Unul dintre ei mi-a dat sa iau Azitrox 3 zile, am luat. Joi in data de 9 noiembrie bineînțeles că am mai cerut o părere, tot asa control amănunțit, la fel ca sunt ok, și ca sunt curata. De joi am inceput sa nu mai nici sangerari, am mai eliminat ceva ca un cheag, azi vineri in data de 10 noiembrie am repetat beta Hcg și a ajuns la valorea de <0.2
Deci ma gândesc ca totul, este ok și nu mai pot sa fiu suspecta de sarcina extrauterina nu? Și a fost pur și simplu un avort spontan, pe care l-am eliminat. Am înțeles ca la sarcina extrauterina rămân valorii tot acolo.
Maine voi pleca din tara, și îmi doresc sa știu ca sunt ok, deoarece unde voi pleca, voi fii în vizita. Vă rog să mă ajutați o parere. Mulțumesc din tot sufletul.
Nicaieri88
Scris: Saturday, November 11, 2023 2:37 PM
Nivel

Dana, eu n-am experienta pe partea asta deloc, dar ma gandesc ca daca ai fost la 2 medici si au zis acelasi lucru, inseamna ca e totul ok.

Am avut si eu pana la urma embriotransfer azi cu 4ab.
Sambata fac beta.
Va pup, fetelor
deme
Scris: Sunday, November 12, 2023 12:38 AM
Nivel

Nicaieri88 wrote:
Dana, eu n-am experienta pe partea asta deloc, dar ma gandesc ca daca ai fost la 2 medici si au zis acelasi lucru, inseamna ca e totul ok.

Am avut si eu pana la urma embriotransfer azi cu 4ab.
Sambata fac beta.
Va pup, fetelor

Emotii !!!!
Eu te aștept cu vești bune 🤗
Nicaieri88
Scris: Sunday, November 12, 2023 9:39 AM
Nivel

deme wrote:

Emotii !!!!
Eu te aștept cu vești bune 🤗

Doamne ajuta, sa fie! Cheek Kiss
Am emotii mari, ieri nu mi-a venit sa cred ca avem ce transfera.
Ar fi minunat coeur

Clover
Scris: Sunday, November 12, 2023 12:25 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2023
Nicaieri88 wrote:

Doamne ajuta, sa fie! Cheek Kiss
Am emotii mari, ieri nu mi-a venit sa cred ca avem ce transfera.
Ar fi minunat coeur

Super, sa fie lipicios bine! newclap

Am si eu o intrebare, am anuntat ieri prima zi a ciclului, si mi s-a dat reteta sa fac azi un Orgalutran si apoi sa ne auzim maine (sper, comunicarea cu asistenta mi se pare cam greoaie, parca mereu trag de ea).

Ati mai auzit protocol inceput asa, cu inhibare de ovulatie? Mi s-a parut putin ciudat, in protocoalele vazute era prescris abia in ziua 5-6.

Nicaieri88
Scris: Sunday, November 12, 2023 4:55 PM
Nivel

Clover wrote:

Super, sa fie lipicios bine! newclap

Am si eu o intrebare, am anuntat ieri prima zi a ciclului, si mi s-a dat reteta sa fac azi un Orgalutran si apoi sa ne auzim maine (sper, comunicarea cu asistenta mi se pare cam greoaie, parca mereu trag de ea).

Ati mai auzit protocol inceput asa, cu inhibare de ovulatie? Mi s-a parut putin ciudat, in protocoalele vazute era prescris abia in ziua 5-6.

Doamne ajuta! Angel

Mie mi l-a bagat in ziua 5, n-am mai auzit pana acum, ai facut analize hormonale inainte?
Clover
Scris: Sunday, November 12, 2023 5:20 PM
Nivel

Inregistrat: 9/20/2023
Nicaieri88 wrote:

Doamne ajuta! Angel

Mie mi l-a bagat in ziua 5, n-am mai auzit pana acum, ai facut analize hormonale inainte?

Am facut tot felul de analize pentru ca erau necesare la "dosar" dar hormonale recent nu am facut..

Asa am citit si eu, ziua 5-6 si m-am gandit sa intreb totusi, poate e ceva, un protocol diferit? Nu mi-au zis nici un motiv, nici o explicatie, nimic, efectiv o poza cu reteta si un link catre video ul cu instructiuni pentru administrare.

Pot sa te (va) intreb cu ce dr faci (faceti) fiv ul? Incep sa imi fac putin griji deja ca incep cu stangul uff

deme
Scris: Sunday, November 12, 2023 5:34 PM
Nivel

Clover wrote:

Am facut tot felul de analize pentru ca erau necesare la "dosar" dar hormonale recent nu am facut..

Asa am citit si eu, ziua 5-6 si m-am gandit sa intreb totusi, poate e ceva, un protocol diferit? Nu mi-au zis nici un motiv, nici o explicatie, nimic, efectiv o poza cu reteta si un link catre video ul cu instructiuni pentru administrare.

Pot sa te (va) intreb cu ce dr faci (faceti) fiv ul? Incep sa imi fac putin griji deja ca incep cu stangul uff

Nici eu nu am auzit, poate ar fi bine sa ceri explicatii.

Eu la Iași cu Maftei
Nicaieri88
Scris: Sunday, November 12, 2023 10:30 PM
Nivel

Clover wrote:

Eu cu dna Veliscu, la Embryos.
Utilizatori in acelasi subiect
Flrinar, freya1, Liliana1878, Minune2024, Nicaieri88, Nimeni
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.