Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Wednesday, September 13, 2023 7:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Dellialilliana wrote:

Și eu trageam speranțe către zero de aceea nici nu m-a luat prin surprindere. Beta este mica și nici nu s-a dublat deci mai mult ca sigur o biochimică.
Succes cu puiutii!! 🤗

Te îmbrățișez Delia , sper sa afli de ce se opresc din evolutie !!

Noi avem un blastocist pus la congelator :) calitate 1.1 ( 1 fiind cea mai buna, din 4 ). Cel de la ET trecut era 2.2.
Acum sa vedem, spuse orbul 😂
Dellialilliana
Scris: Wednesday, September 13, 2023 9:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
deme wrote:

Noi avem un blastocist pus la congelator :) calitate 1.1 ( 1 fiind cea mai buna, din 4 ). Cel de la ET trecut era 2.2.

🤗 Doamne ajuta sa fie cu succes și sa ne dai vesti bune sa prindem și noi curaj !
Eu o sa continui investigațiile pe partea asta de avort recurent , sper sa aflu pana la urma cauza.
iris11
Scris: Thursday, September 14, 2023 9:17 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
deme wrote:

Felicitări Deme ! O sa fie bine de data asta!
deme
Scris: Thursday, September 14, 2023 10:42 AM
Nivel

iris11 wrote:

Felicitări Deme ! O sa fie bine de data asta!

Daca as avea un banut pt de cate ori am auzit lucrul acesta, as plati un ET 😂😂

O sa fie cum vrea Dumnezeu, nu pot sa-mi mai fac sperante.

Tu cand începi?
diana.dmn
Scris: Thursday, September 14, 2023 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 11/29/2018
deme wrote:

Deme, felicitari pt pinguin Buddy1 Doamne-ajuta!
Daca-mi permiti sa fac o recomandare, la urmatorul transfer (poti incepe si mai devreme), incearca sa tii dieta antiinflamatoare (fara carne rosie, alimente procesate, lactate, zahar, prajeli, si pe cat posibil sa renunti la gluten). Tinand aceasta dieta a fost singura data cand am obtinut sarcina dupa 4 transferuri fara implantare. Nu zic ca e "panaceu" aceasta dieta, dar pe langa celelalte schimbari pe care le-a facut Maftei pt transfer, cu siguranta a ajutat.
Succes!
deme
Scris: Thursday, September 14, 2023 1:18 PM
Nivel

diana.dmn wrote:

Daca-mi permiti sa fac o recomandare, la urmatorul transfer (poti incepe si mai devreme), incearca sa tii dieta antiinflamatoare (fara carne rosie, alimente procesate, lactate, zahar, prajeli, si pe cat posibil sa renunti la gluten). Tinand aceasta dieta a fost singura data cand am obtinut sarcina dupa 4 transferuri fara implantare. Nu zic ca e "panaceu" aceasta dieta, dar pe langa celelalte schimbari pe care le-a facut Maftei pt transfer, cu siguranta a ajutat.
Succes!

Mulțumesc Diana, sigur ca orice sfat contează!
Ce a schimbat la transfer ? Eu ca de obicei o sa am diphereline 3,75 pt 2 luni. Tura trecuta am avut cycloprogynova , aspenter, clexane, magneziu, elevit, prolutex.

Procesate nu prea mananc, carne doar uneori pui, trebuie sa renunț la cartofii prăjiți 🙈 si kefir, si prăjituri .

Daca mai aveti sfaturi legate de ET norocos, ce suplimente ati mai luat, etc. I'm here :)
iris11
Scris: Thursday, September 14, 2023 2:38 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
deme wrote:

Daca as avea un banut pt de cate ori am auzit lucrul acesta, as plati un ET 😂😂

O sa fie cum vrea Dumnezeu, nu pot sa-mi mai fac sperante.

Tu cand începi?

Hai să începem colectarea de bani 😀
Vreau să rămân pozitivă atât cu privire la cazul tău și al tuturor de pe grup cât și în cazul nostru .
Nu stiu cand facem transferul,uneori pare asa complicat...in iulie aveam indicele homa bun, dar a crescut tsh-ul ft mult după stimulare.
În august a scazut Tsh-ul ft bine însă a crescut indicele homa 🙈 cu toate că în august la fel m-am ținut de dietă și am facut miscare foarte foarte multă.
Nici nu stii cum e bine. Cand e una, nu e alta și invers...
Acum astept sa imi refac analizele la sfârșitul lunii , poate poate ...
deme
Scris: Thursday, September 14, 2023 2:53 PM
Nivel

iris11 wrote:

Hai să începem colectarea de bani 😀
Vreau să rămân pozitivă atât cu privire la cazul tău și al tuturor de pe grup cât și în cazul nostru .
Nu stiu cand facem transferul,uneori pare asa complicat...in iulie aveam indicele homa bun, dar a crescut tsh-ul ft mult după stimulare.
În august a scazut Tsh-ul ft bine însă a crescut indicele homa 🙈 cu toate că în august la fel m-am ținut de dietă și am facut miscare foarte foarte multă.
Nici nu stii cum e bine. Cand e una, nu e alta și invers...
Acum astept sa imi refac analizele la sfârșitul lunii , poate poate ...

Aoleeeeu, si la tine tot asa minunat :) poate așteptarea asta e incununata de succes 🍀
Dellialilliana
Scris: Thursday, September 14, 2023 6:51 PM
Nivel

diana.dmn wrote:

Succes!

Recomand dieta antiinflamatoare, coincidenta sau nu exact în ciclul ăsta când am rămas începusem dieta aceasta. Nu am avut succes pana la capăt dar în schimb mă simt foarte bine, fizic și psihic! Am și slăbit 3 kg. Pe lângă asta am folosit de vreo 3 luni la recomandarea unei prietene care așteaptă să nască dintr-un moment în altul, Iod (o picătură într-un pahar cu apa pe zi) și pot sa zic ca de un an de zile aveam ovulația la 10,11 DPO și în ultimele 2 luni am avut-o în ziua 14,16 DPO. Și nu am probleme cu tiroida aparent din analize...nici prietena mea..

Dellialilliana attached the following image(s):
screenshot_20230914_184853_emag.jpg

Dellialilliana
Scris: Thursday, September 14, 2023 6:56 PM
Nivel

Aaaa...dieta antiinflamatoare mi-a fost recomandata de catre prietena asta a mea care încerca de 2 ani și la fel a rămas pe fondul acestei diete !
deme
Scris: Thursday, September 14, 2023 7:29 PM
Nivel

Dellialilliana wrote:
Aaaa...dieta antiinflamatoare mi-a fost recomandata de catre prietena asta a mea care încerca de 2 ani și la fel a rămas pe fondul acestei diete !

I-am spus si sotului de dieta si mi-a zis "poate te mai prind cu iaurt si din alea (arătând spre batonul copilariej ce zace pe canapea) 🙈

Dellialilliana
Scris: Friday, September 15, 2023 8:28 AM
Nivel

deme wrote:

I-am spus si sotului de dieta si mi-a zis "poate te mai prind cu iaurt si din alea (arătând spre batonul copilariej ce zace pe canapea) 🙈

😄...merită încercat, orice! Eu de când am început dieta asta antiinflamatoare (o urmez și în prezent) ca să îmi satisfac pofta de dulce sau pur și simplu la servici ca să nu mai mănânc "prostii" am încercat batonul fibroproteic, dar nu mai mult de unul pe zi ca totuși are mai 200 de calorii dar este sățios și dulce dar trebuie sa bei apa după ce îl mănânci. Eu nu am probleme cu greutatea dar am auzit ca este folosit cu succes în diete. Conține vitamine, Omega 3 și nu conține zahar, este pe baza de maltitol. Îl găsești pe dr max la 1,99 bucata 😉

Dellialilliana attached the following image(s):
screenshot_20230915_082027_chrome.jpg

diana.dmn
Scris: Friday, September 15, 2023 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 11/29/2018
deme wrote:

Mulțumesc Diana, sigur ca orice sfat contează!
Ce a schimbat la transfer ? Eu ca de obicei o sa am diphereline 3,75 pt 2 luni. Tura trecuta am avut cycloprogynova , aspenter, clexane, magneziu, elevit, prolutex.

Procesate nu prea mananc, carne doar uneori pui, trebuie sa renunț la cartofii prăjiți 🙈 si kefir, si prăjituri .

Daca mai aveti sfaturi legate de ET norocos, ce suplimente ati mai luat, etc. I'm here :)

Transferul norocos a fost facut pe ciclu natural (fara stimulare), deci fara cycloprogynova, dar cu suplimentare de progesteron (crinone, arefam/utrogestan, prolutex).
Noutatea la acest transfer a fost zarzio si prednisone, desi nu sunt probleme pe parte de imunitate (am kir AB, dar alelele importante nu sunt negative).

Ce-i drept pana sa ajung aici, Maftei a tot schimbat schema de tratament si asta mi-a placut la el. Si la celelalte transferuri am mai avut prednisone, o data in doza mai mica, apoi in doza mai mare, apoi prednsone combinat cu dexametazona, ciclu controlat, ciclu natural (cu stimulare cu letrozole)...

Ca si vitamine am luat detrical 2000, omega 3 (il luasem si inainte de fiv cu vreo 2 luni), femibion1.
deme
Scris: Friday, September 15, 2023 11:05 AM
Nivel

diana.dmn wrote:

Transferul norocos a fost facut pe ciclu natural (fara stimulare), deci fara cycloprogynova, dar cu suplimentare de progesteron (crinone, arefam/utrogestan, prolutex).
Noutatea la acest transfer a fost zarzio si prednisone, desi nu sunt probleme pe parte de imunitate (am kir AB, dar alelele importante nu sunt negative).

Ce-i drept pana sa ajung aici, Maftei a tot schimbat schema de tratament si asta mi-a placut la el. Si la celelalte transferuri am mai avut prednisone, o data in doza mai mica, apoi in doza mai mare, apoi prednsone combinat cu dexametazona, ciclu controlat, ciclu natural (cu stimulare cu letrozole)...

Ca si vitamine am luat detrical 2000, omega 3 (il luasem si inainte de fiv cu vreo 2 luni), femibion1.

Nu stiu daca merge la mine pe natural avand in vedere endometrioza. Si eu am Kir BX, totul ok acolo precum si la cariotip.

Eu iau Elevit si Magneziu.
Ai avut mai mulți congelati?
La mine xa sa încerce diverse scheme, trebuiebsa fac si fivuri, caci se pare ca 1 fiv= 1 blastocist 🙈
Mai avem bani de 1 fiv, dar sper sa nu mai ajungem acolo, caci ma simt epuizata.

Sincer, as manca si **** daca as stii ca funcționează.
La cum mi-am facut socoteala, cred ca transferul o sa fie pe la jumătatea lui Noiembrie iar eu in Decembrie fac 41🙄
deme
Scris: Friday, September 15, 2023 11:17 AM
Nivel

Dellialilliana wrote:

😄...merită încercat, orice! Eu de când am început dieta asta antiinflamatoare (o urmez și în prezent) ca să îmi satisfac pofta de dulce sau pur și simplu la servici ca să nu mai mănânc "prostii" am încercat batonul fibroproteic, dar nu mai mult de unul pe zi ca totuși are mai 200 de calorii dar este sățios și dulce dar trebuie sa bei apa după ce îl mănânci. Eu nu am probleme cu greutatea dar am auzit ca este folosit cu succes în diete. Conține vitamine, Omega 3 și nu conține zahar, este pe baza de maltitol. Îl găsești pe dr max la 1,99 bucata 😉

Daca as fi acasa nu as avea probleme cu dulcele, insa la munca mereu vin clienții cu bomboabe, prajituri, chestii din astea interzise 😊😊
Utilizatori in acelasi subiect
Alice11
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.