Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
freya1
Scris: Thursday, September 7, 2023 1:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
sarcinile astea biochimice din ce stiu eu sunt de obicei defecte genetice, nu se pierd asa devreme din cauza trombofiliei sau din alte cauze... cred ca sunt foarte comune, dar cu siguranta multe trec neobservate daca nu incerci sa urmaresti ca noi
Isa294
Scris: Thursday, September 7, 2023 1:46 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
deme wrote:

🥰

Am avut declansare cu Ovitrelle si gonapeptyl 2 fiole de 0,1. A mai avut cineva asa ?

Eu deme, se vede ca mergem la acelasi medic :))
MissyAM
Scris: Thursday, September 7, 2023 2:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/20/2022
Dellialilliana wrote:

Da da , am făcut cariotipul , kir hla c și imunofenotiparea. Kir AB cu cele 3 alelele importante lipsa și hla C2C1. Imunofenotiparea a iesit ok. Din ziua 14 am luat imunosupresoare, am făcut și clexane 0,4 + aspenter 75. Nu am trombofilie diagnosticata dar am pai 4/5G heterozigot prezente alelele A1-A3, Factor xiii heterozigot și MTHFR A1298C heterozigot dar cu homocisteina ok, fara sindrom antifosfolipidic.Urma sa fac histeroscopia și s-a întâmplat minunea/necazul 😢
Defapt ma și aștept ca de când am început serios pe treaba cu monitorizarea ovulației am rămas tot la 3,4 luni însă toate s-au dus intre 4 si 5 saptamani. Și dacă ar fi din cauza vârstei, defecte genetice, rezerva ovariana diminuata, din astea zic...atunci de ce în urma cu 8 ani tot am pierdut la fel sarcina s-a oprit pana în 6 săptămâni... și atunci am avut alt partener, îmi pun atâtea semne de întrebare...

Hei, imi pare rau de situatia ta :(

Ca persoana patita iti recomand sa stai cu ochii pe beta pt ca in caz de vreo extrauterina sa ai timp sa actionezi.
Tot din perspectiva unei persoane trecute prin pierderi in primele saptamani cauzele pot fi multiple: defecte genetics(care tin si de calitatea ovulelor), endometrita sau orice alta infectie/inflamatie a zonei (asta poate cauza si o extrauterina), sau cauze imunologice.
Din aceste motive eu am preferat sa fac fiv deoarece an simtit ca situatia este mult mai bine tinuta sub control: poti testa embrionii daca vrei, poti trata infectii, poti lua tratament imunologic din timp (stiu cazuri in care se dau imunosupresoare si cu o luna inainte de embriotransfer) in functie de situatia fiecareia...

Ai grija de tineBuddy1
Dellialilliana
Scris: Thursday, September 7, 2023 3:01 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
MissyAM wrote:

Ca persoana patita iti recomand sa stai cu ochii pe beta pt ca in caz de vreo extrauterina sa ai timp sa actionezi.
Tot din perspectiva unei persoane trecute prin pierderi in primele saptamani cauzele pot fi multiple: defecte genetics(care tin si de calitatea ovulelor), endometrita sau orice alta infectie/inflamatie a zonei (asta poate cauza si o extrauterina), sau cauze imunologice.
Din aceste motive eu am preferat sa fac fiv deoarece an simtit ca situatia este mult mai bine tinuta sub control: poti testa embrionii daca vrei, poti trata infectii, poti lua tratament imunologic din timp (stiu cazuri in care se dau imunosupresoare si cu o luna inainte de embriotransfer) in functie de situatia fiecareia...

Ai grija de tineBuddy1

Mulțumesc 🤗
deme
Scris: Thursday, September 7, 2023 5:10 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Isa294 wrote:

Eu deme, se vede ca mergem la acelasi medic :))

Isa, a fost mai ok decat doar Ovitrelle?

Maine la 10 am punctia :).
Dellialilliana
Scris: Thursday, September 7, 2023 5:25 PM
Nivel

MissyAM wrote:

Ai grija de tineBuddy1

Ai avut ceva simptome pentru endometrita cronica ? Am înțeles ca sunt și silențioase dar tu ai avut ceva anormal ca să îți atragă atenția?
Dellialilliana
Scris: Thursday, September 7, 2023 5:40 PM
Nivel

Oare asa sa fie ? Eu am avut progesteronul 39 ng în ziua 10 DPO când nu începusem nici un tratament de sustinere ... deci am șanse mari sa scap de extrauterina, nu ?

Dellialilliana attached the following image(s):
screenshot_20230907_173809_chrome.jpg

Isa294
Scris: Thursday, September 7, 2023 5:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
deme wrote:

Bafta, sa fie bine!
In cazul meu, care am facut doar o stimulare, a fost ok in varianta asta de declansare.

Delia, ai intrebat ceva de endometrita, eu am descoperit-o acum o saptamana la ultima histeroscopie, am inceput si un tratament pentru asta, mai ales ca urmatorul pas va fi transferul (undeva prin octombrie - noiembrie). N-am avut simptome, cum n-am avut nici de la polip, nici macar de la endometrioza, dar totusi le-am bifat pe toate. Am si anticorpi de chlamydia desi am avut un singur partener toata viata si pot spune linistita ca n-am umblat bleambura nici unul, cand mi-au iesit niste bacterii in secretii la fel eram total asimptomatica. Investigand cauze posibile pt care nu raman, am dat de toate astea.
Dellialilliana
Scris: Thursday, September 7, 2023 5:53 PM
Nivel

deme wrote:

Doamne ajuta deme cu punctia 🙏
Dellialilliana
Scris: Thursday, September 7, 2023 5:55 PM
Nivel

Isa294 wrote:

Bafta, sa fie bine!
In cazul meu, care am facut doar o stimulare, a fost ok in varianta asta de declansare.

Delia, ai intrebat ceva de endometrita, eu am descoperit-o acum o saptamana la ultima histeroscopie, am inceput si un tratament pentru asta, mai ales ca urmatorul pas va fi transferul (undeva prin octombrie - noiembrie). N-am avut simptome, cum n-am avut nici de la polip, nici macar de la endometrioza, dar totusi le-am bifat pe toate. Am si anticorpi de chlamydia desi am avut un singur partener toata viata si pot spune linistita ca n-am umblat bleambura nici unul, cand mi-au iesit niste bacterii in secretii la fel eram total asimptomatica. Investigand cauze posibile pt care nu raman, am dat de toate astea.

Ce interesant și eu care credeam ca totuși ar trebui sa fie ceva diferit. O sa fac histeroscopia după ce trec peste asta și văd eu atunci peste ce mai dau 😔
MissyAM
Scris: Thursday, September 7, 2023 6:42 PM
Nivel

Inregistrat: 5/20/2022
Dellialilliana wrote:

Ai avut ceva simptome pentru endometrita cronica ? Am înțeles ca sunt și silențioase dar tu ai avut ceva anormal ca să îți atragă atenția?

Aveam o secretie maronie care continua 5-6 zile dupa terminarea menstruatiei ceea ce era anormal pt mine. Dar da, exista multe cazuri fara nici un simptom
iris11
Scris: Friday, September 8, 2023 11:22 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
deme wrote:

Succes!!! 🥰
Bibii
Scris: Friday, September 8, 2023 11:48 AM
Nivel

Inregistrat: 7/28/2021
Buna fetelor,
Stie cineva sa-mi spuna estimativ cam ce costuri implica procedura FIV în afara ajutorului de la stat de 15 000 ron ?
Mentione ca am 26 de ani si am depus recent dosarul.
deme
Scris: Saturday, September 9, 2023 3:02 PM
Nivel

Bibii wrote:
Buna fetelor,
Stie cineva sa-mi spuna estimativ cam ce costuri implica procedura FIV în afara ajutorului de la stat de 15 000 ron ?
Mentione ca am 26 de ani si am depus recent dosarul.

Depinde de ce analize iti mai trebuie, histeroscopie (1500lei), hsg (1000lei) ,eco, etc.
deme
Scris: Saturday, September 9, 2023 3:03 PM
Nivel

iris11 wrote:

Succes!!! 🥰

4 ovo scoase ieri, astazi 3 fertilizate.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.