Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Isa294
Scris: Monday, September 4, 2023 5:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Dellialilliana wrote:
Beta 3* 81,70 ... dublare 74 de ore...am ieșit din grafic 😢
Aia e...mai astept pana miercuri sa vedem dacă scade sa știu dacă opresc tratamentul...

Of, nu ma pricep ca n-am ajuns inca in etapa asta, dar nu exista sanse sa fie o evolutie mai lenta la inceput?
Deme, ti-am lasat locul cald la Iasi :)) Vineri am avut histero, a scos polip, a descoperit si o endometrita, iau tratament si mergem inainte.
deme
Scris: Monday, September 4, 2023 5:44 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Isa294 wrote:

Of, nu ma pricep ca n-am ajuns inca in etapa asta, dar nu exista sanse sa fie o evolutie mai lenta la inceput?
Deme, ti-am lasat locul cald la Iasi :)) Vineri am avut histero, a scos polip, a descoperit si o endometrita, iau tratament si mergem inainte.

Mai avem 1h30min si ajungem, eu tot nu știu cand am punctia 😂😂 traim periculos😂😂

Delia, nu știu ce sa spun, trebuie sa vezi si urmatoarea beta. Stiu cazuri in care au avut început dubios si au fost bine.
Isa294
Scris: Tuesday, September 5, 2023 4:02 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Deme, ceva update?
deme
Scris: Tuesday, September 5, 2023 4:15 PM
Nivel

Isa294 wrote:
Deme, ceva update?

Maine am eco si analize, si teoretic vineri punctia. Teoretic am vreo 4 foliculi care sunt ok. La fiv 3 am avut 5 si doar un blastocist, deci nu mai zic nimic..

Delia, cum esti ?
freya1
Scris: Tuesday, September 5, 2023 6:22 PM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Deme, dar ati discutat despre posibilitatea unui transfer de embrioni de z2 sau 3? Chiar daca Maftei vrea blasto, in anumite cazuri e preferabil asa. Eu de z2 am facut pt ca aveam doar 2 si probabil nu ajungea niciunul in z5, dar studiile arata ca se pot dezvolta mai bine in uter
Dellialilliana
Scris: Wednesday, September 6, 2023 3:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
😢😢 Astept sa imi raspunda dr dacă intrerup tratamentul sau ce fac. Azi ziua 29 a CM, 2 zile întârziere, beta în grafic pe săptămâni dar se dubleaza lent la 3 zile ...mă chinui să rămân calmă, pfff..
Pe când ma obișnuisem sa îmi fac clexanul 😢
Sa fie extrauterina ?

Dellialilliana attached the following image(s):
screenshot_20230906_141906_chrome.jpg

deme
Scris: Thursday, September 7, 2023 8:38 AM
Nivel

freya1 wrote:
Deme, dar ati discutat despre posibilitatea unui transfer de embrioni de z2 sau 3? Chiar daca Maftei vrea blasto, in anumite cazuri e preferabil asa. Eu de z2 am facut pt ca aveam doar 2 si probabil nu ajungea niciunul in z5, dar studiile arata ca se pot dezvolta mai bine in uter

Am discutat de tura trecuta si a spus ca daca i se pare ca embrionii ar avea ceva probleme de a ajunge in z5, face transfer de z3, dar prefera sa ii stie in z5 si sa fac pregatirea standard pt endometrioza cu 2 luni de diphereline.
deme
Scris: Thursday, September 7, 2023 8:40 AM
Nivel

Dellialilliana wrote:
😢😢 Astept sa imi raspunda dr dacă intrerup tratamentul sau ce fac. Azi ziua 29 a CM, 2 zile întârziere, beta în grafic pe săptămâni dar se dubleaza lent la 3 zile ...mă chinui să rămân calmă, pfff..
Pe când ma obișnuisem sa îmi fac clexanul 😢
Sa fie extrauterina ?

Eu nu l-as intrerupe , cat despre extrauterina eu stiu ca ar trebui sa fie valorile f mari.
freya1
Scris: Thursday, September 7, 2023 10:38 AM
Nivel

deme wrote:

Eu nu l-as intrerupe , cat despre extrauterina eu stiu ca ar trebui sa fie valorile f mari.

nu, aceea e molara cu valori mari, la extrauterina creste greu si inconstant beta... acum si cu tratament si fara, daca e sa fie extrauterina nu se schimba nimic, din pacate tot trebuie sa mai astepti
freya1
Scris: Thursday, September 7, 2023 10:38 AM
Nivel

deme wrote:

Am discutat de tura trecuta si a spus ca daca i se pare ca embrionii ar avea ceva probleme de a ajunge in z5, face transfer de z3, dar prefera sa ii stie in z5 si sa fac pregatirea standard pt endometrioza cu 2 luni de diphereline.

am inteles, tin pumnii Cheek Kiss
Dellialilliana
Scris: Thursday, September 7, 2023 11:08 AM
Nivel

Mulțumesc fetelor ... pur și simplu am obosit...😢
freya1
Scris: Thursday, September 7, 2023 11:51 AM
Nivel

te cred, Dellia Cheek Kiss voi ati facut si cariotipul genetic, alte teste gen NK cells, parca era o fata pe aici ?
ca poate e ceva care chiar poate fi prevenit, nu doar defecte genetice intamplatoare
deme
Scris: Thursday, September 7, 2023 11:52 AM
Nivel

Dellialilliana wrote:
Mulțumesc fetelor ... pur și simplu am obosit...😢

Te cred 🤗🤗🤗
deme
Scris: Thursday, September 7, 2023 11:53 AM
Nivel

freya1 wrote:

am inteles, tin pumnii Cheek Kiss

🥰

Am avut declansare cu Ovitrelle si gonapeptyl 2 fiole de 0,1. A mai avut cineva asa ?
Dellialilliana
Scris: Thursday, September 7, 2023 12:58 PM
Nivel

freya1 wrote:
te cred, Dellia Cheek Kiss voi ati facut si cariotipul genetic, alte teste gen NK cells, parca era o fata pe aici ?
ca poate e ceva care chiar poate fi prevenit, nu doar defecte genetice intamplatoare

Da da , am făcut cariotipul , kir hla c și imunofenotiparea. Kir AB cu cele 3 alelele importante lipsa și hla C2C1. Imunofenotiparea a iesit ok. Din ziua 14 am luat imunosupresoare, am făcut și clexane 0,4 + aspenter 75. Nu am trombofilie diagnosticata dar am pai 4/5G heterozigot prezente alelele A1-A3, Factor xiii heterozigot și MTHFR A1298C heterozigot dar cu homocisteina ok, fara sindrom antifosfolipidic.Urma sa fac histeroscopia și s-a întâmplat minunea/necazul 😢
Defapt ma și aștept ca de când am început serios pe treaba cu monitorizarea ovulației am rămas tot la 3,4 luni însă toate s-au dus intre 4 si 5 saptamani. Și dacă ar fi din cauza vârstei, defecte genetice, rezerva ovariana diminuata, din astea zic...atunci de ce în urma cu 8 ani tot am pierdut la fel sarcina s-a oprit pana în 6 săptămâni... și atunci am avut alt partener, îmi pun atâtea semne de întrebare...
Utilizatori in acelasi subiect
Alice11, Amaranth, Iudita , Maria2508
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.