Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 310
| Dellialilliana wrote:Beta 3* 81,70 ... dublare 74 de ore...am ieșit din grafic 😢 Aia e...mai astept pana miercuri sa vedem dacă scade sa știu dacă opresc tratamentul...
Of, nu ma pricep ca n-am ajuns inca in etapa asta, dar nu exista sanse sa fie o evolutie mai lenta la inceput? Deme, ti-am lasat locul cald la Iasi :)) Vineri am avut histero, a scos polip, a descoperit si o endometrita, iau tratament si mergem inainte. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1848
| Isa294 wrote:
Of, nu ma pricep ca n-am ajuns inca in etapa asta, dar nu exista sanse sa fie o evolutie mai lenta la inceput? Deme, ti-am lasat locul cald la Iasi :)) Vineri am avut histero, a scos polip, a descoperit si o endometrita, iau tratament si mergem inainte.
Mai avem 1h30min si ajungem, eu tot nu știu cand am punctia 😂😂 traim periculos😂😂
Delia, nu știu ce sa spun, trebuie sa vezi si urmatoarea beta. Stiu cazuri in care au avut început dubios si au fost bine. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 310
| Deme, ceva update? |
|
| Isa294 wrote:Deme, ceva update?
Maine am eco si analize, si teoretic vineri punctia. Teoretic am vreo 4 foliculi care sunt ok. La fiv 3 am avut 5 si doar un blastocist, deci nu mai zic nimic..
Delia, cum esti ? |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3078
| Deme, dar ati discutat despre posibilitatea unui transfer de embrioni de z2 sau 3? Chiar daca Maftei vrea blasto, in anumite cazuri e preferabil asa. Eu de z2 am facut pt ca aveam doar 2 si probabil nu ajungea niciunul in z5, dar studiile arata ca se pot dezvolta mai bine in uter |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| 😢😢 Astept sa imi raspunda dr dacă intrerup tratamentul sau ce fac. Azi ziua 29 a CM, 2 zile întârziere, beta în grafic pe săptămâni dar se dubleaza lent la 3 zile ...mă chinui să rămân calmă, pfff.. Pe când ma obișnuisem sa îmi fac clexanul 😢 Sa fie extrauterina ? Dellialilliana attached the following image(s):
|
|
| freya1 wrote:Deme, dar ati discutat despre posibilitatea unui transfer de embrioni de z2 sau 3? Chiar daca Maftei vrea blasto, in anumite cazuri e preferabil asa. Eu de z2 am facut pt ca aveam doar 2 si probabil nu ajungea niciunul in z5, dar studiile arata ca se pot dezvolta mai bine in uter
Am discutat de tura trecuta si a spus ca daca i se pare ca embrionii ar avea ceva probleme de a ajunge in z5, face transfer de z3, dar prefera sa ii stie in z5 si sa fac pregatirea standard pt endometrioza cu 2 luni de diphereline. |
|
| Dellialilliana wrote:😢😢 Astept sa imi raspunda dr dacă intrerup tratamentul sau ce fac. Azi ziua 29 a CM, 2 zile întârziere, beta în grafic pe săptămâni dar se dubleaza lent la 3 zile ...mă chinui să rămân calmă, pfff.. Pe când ma obișnuisem sa îmi fac clexanul 😢 Sa fie extrauterina ?
Eu nu l-as intrerupe , cat despre extrauterina eu stiu ca ar trebui sa fie valorile f mari. |
|
| deme wrote:
Eu nu l-as intrerupe , cat despre extrauterina eu stiu ca ar trebui sa fie valorile f mari.
nu, aceea e molara cu valori mari, la extrauterina creste greu si inconstant beta... acum si cu tratament si fara, daca e sa fie extrauterina nu se schimba nimic, din pacate tot trebuie sa mai astepti |
|
| deme wrote:
Am discutat de tura trecuta si a spus ca daca i se pare ca embrionii ar avea ceva probleme de a ajunge in z5, face transfer de z3, dar prefera sa ii stie in z5 si sa fac pregatirea standard pt endometrioza cu 2 luni de diphereline.
am inteles, tin pumnii |
|
| Mulțumesc fetelor ... pur și simplu am obosit...😢 |
|
| te cred, Dellia voi ati facut si cariotipul genetic, alte teste gen NK cells, parca era o fata pe aici ? ca poate e ceva care chiar poate fi prevenit, nu doar defecte genetice intamplatoare |
|
| Dellialilliana wrote:Mulțumesc fetelor ... pur și simplu am obosit...😢
Te cred 🤗🤗🤗 |
|
| freya1 wrote:am inteles, tin pumnii
🥰
Am avut declansare cu Ovitrelle si gonapeptyl 2 fiole de 0,1. A mai avut cineva asa ? |
|
| freya1 wrote:te cred, Dellia voi ati facut si cariotipul genetic, alte teste gen NK cells, parca era o fata pe aici ? ca poate e ceva care chiar poate fi prevenit, nu doar defecte genetice intamplatoare Da da , am făcut cariotipul , kir hla c și imunofenotiparea. Kir AB cu cele 3 alelele importante lipsa și hla C2C1. Imunofenotiparea a iesit ok. Din ziua 14 am luat imunosupresoare, am făcut și clexane 0,4 + aspenter 75. Nu am trombofilie diagnosticata dar am pai 4/5G heterozigot prezente alelele A1-A3, Factor xiii heterozigot și MTHFR A1298C heterozigot dar cu homocisteina ok, fara sindrom antifosfolipidic.Urma sa fac histeroscopia și s-a întâmplat minunea/necazul 😢 Defapt ma și aștept ca de când am început serios pe treaba cu monitorizarea ovulației am rămas tot la 3,4 luni însă toate s-au dus intre 4 si 5 saptamani. Și dacă ar fi din cauza vârstei, defecte genetice, rezerva ovariana diminuata, din astea zic...atunci de ce în urma cu 8 ani tot am pierdut la fel sarcina s-a oprit pana în 6 săptămâni... și atunci am avut alt partener, îmi pun atâtea semne de întrebare... |
|
Alice11, Amaranth, Iudita , Maria2508 |