Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
deme
Scris: Wednesday, August 30, 2023 2:12 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Dellialilliana wrote:
Va salut fetelor, v-am urmărit mereu dar nu am avut curaj sa mai scriu ca parca mai rau îmi fac. Dar am zis ca trebuie sa va împărtășesc o descoperire recenta la cele care sunteți obsedate ca și mine de testare timpurie. Recent am comandat de pe vetro design teste laboquick banda la 1 leu și ceva, 0,70 lei și la 0,10 lei cele care expira în luna 10. Am luat 1 kg, normal, vreo 80 sa îmi ajungă 😂, măcar nu ma mai mustra conștiința când fac și 3,4 pe zi. Dar sunt fenomenale. În septembrie aveam programata histeroscopia după menstruatie dar de 3 zile testez și am ceva rezultate. NU VREAU SA MA FELICITATI, nu am speranțe, am 3 SOE și 2 biochimice deci va rog... ideea este ca pe testele astea mici s-a observat a doua liniuta încă din 8 DPO deși nu am luat în seama sincer. Arata mai bine decât dr max ultrasensibile deci vi le recomand. Încarc și niște poze, 9,10 Dpo iar ultimul este de mai devreme , 11 Dpo. Va pup pe toate și Dumnezeu sa va ajute în tot ceea ce faceți. 🤗😘

Vorbim peste 2 săptămâni :) pana atunci sa tot iasa pozitive🍀
Dellialilliana
Scris: Wednesday, August 30, 2023 2:41 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
deme wrote:

Vorbim peste 2 săptămâni :) pana atunci sa tot iasa pozitive🍀

Da...cam asa sta treaba. Eu nu mai cred nimic , sunt doar pregătită pentru alt eșec, nu ma pot bucura de teste pozitive, mi-am prea luat-o peste nas, știți și voi cum e, ma rog doar sa nu fie mai rau ca și pana acuma. Dar nah...mergem înainte ❤️
deme
Scris: Wednesday, August 30, 2023 2:50 PM
Nivel

Dellialilliana wrote:

Da...cam asa sta treaba. Eu nu mai cred nimic , sunt doar pregătită pentru alt eșec, nu ma pot bucura de teste pozitive, mi-am prea luat-o peste nas, știți și voi cum e, ma rog doar sa nu fie mai rau ca și pana acuma. Dar nah...mergem înainte ❤️

Ai gasit cauza pt care se opresc din evoluție?
Ce sa spun , curaj si capul sus 🥰
Dellialilliana
Scris: Wednesday, August 30, 2023 3:04 PM
Nivel

deme wrote:

Ai gasit cauza pt care se opresc din evoluție?
Ce sa spun , curaj si capul sus 🥰

Mulțumesc la fel deme, tu înțelegi foarte bine, de multe ori cuvintele sunt de prisos..
După toate analizele facute pana acum am rămas cu ideea ca poate fi kir-ul AB cu cele 3 alelele importante lipsa+ hla c C2C1 (am început sa iau prednison 10 mg de ieri plus Aspenter 150-am o trombofilie minora, si Arefam la greu).sau anomalii cromozomiale deoarece se opresc pana în 6 săptămâni, datorita vârstei mele, cariotipul de cuplu este ok. După histero urma sa ma pregătesc de FIV pentru ca inseminare nu ar avea sens după mine..
deme
Scris: Wednesday, August 30, 2023 4:26 PM
Nivel

Dellialilliana wrote:

Mulțumesc la fel deme, tu înțelegi foarte bine, de multe ori cuvintele sunt de prisos..
După toate analizele facute pana acum am rămas cu ideea ca poate fi kir-ul AB cu cele 3 alelele importante lipsa+ hla c C2C1 (am început sa iau prednison 10 mg de ieri plus Aspenter 150-am o trombofilie minora, si Arefam la greu).sau anomalii cromozomiale deoarece se opresc pana în 6 săptămâni, datorita vârstei mele, cariotipul de cuplu este ok. După histero urma sa ma pregătesc de FIV pentru ca inseminare nu ar avea sens după mine..

Inseminare nu are sens dupa 35. Mie mi-a dat si Clexane de 0,4. Prolutex injectabil se absoarbe cel mai ok si crinone gel.

Mai vedem ce se intampla, baby steps :) 🍀
Dellialilliana
Scris: Thursday, August 31, 2023 10:42 AM
Nivel

Beta 10/11 dpo 19 mui/ml
Progesteron 39,05 ng/ml
Da, știu progesteronul e super, beta e praf... am citit ca 17 e low level la 3 saptamani de 19 tot praf e...repet mâine dar oricum sunt foarte dezamăgită 😢
deme
Scris: Thursday, August 31, 2023 11:29 AM
Nivel

Dellialilliana wrote:
Beta 10/11 dpo 19 mui/ml
Progesteron 39,05 ng/ml
Da, știu progesteronul e super, beta e praf... am citit ca 17 e low level la 3 saptamani de 19 tot praf e...repet mâine dar oricum sunt foarte dezamăgită 😢

Sincer nu contează atat de mult valoarea , cat contează dublarea. Daca ar trece maine de 30mUI..
Nu putem decat astepta.

Azi am fost si eu la dozat progesteron, estradiol, lh si dupa amiaza am eco. Prima injectie cu orgalutran iar diseara meriofert.
Dellialilliana
Scris: Thursday, August 31, 2023 11:36 AM
Nivel

deme wrote:

Sincer nu contează atat de mult valoarea , cat contează dublarea. Daca ar trece maine de 30mUI..
Nu putem decat astepta.

Azi am fost si eu la dozat progesteron, estradiol, lh si dupa amiaza am eco. Prima injectie cu orgalutran iar diseara meriofert.

Da, asa este. 🙏
Avem nevoie de multa răbdare ..
deme
Scris: Thursday, August 31, 2023 11:41 AM
Nivel

Dellialilliana wrote:

Da, asa este. 🙏
Avem nevoie de multa răbdare ..

Mereu imi spune o prietena " cand nu mai poti, mai poti puțin ".
Isa294
Scris: Thursday, August 31, 2023 2:09 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
iris11 wrote:

Deme succes!!! 🤗

Isa ai verificat rezistența la insulina? ( indicele homa )

Eu o avusem mare, a scazut in cateva luni dar a crescut tsh, acum am refăcut după o lună, a scazut Tsh dar a crescut indicele.

Răbdare și de 1000x răbdare!

Va îmbrățișez fetele!

Da, chiar recent, totul ok. Cu TSH ce sa zic, odata ce m-am apucat de euthyrox, greu sa-l mai scot fara sa-l dau peste cap.
Isa294
Scris: Thursday, August 31, 2023 2:12 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
Dellialilliana, bafta cu beta 2, poate iese mai buna valoarea. Nici nu stiu ce doare mai tare, sa nu vezi deloc 2 liniute (ca mine) sau sa le vezi si sa nu speri, avand atatea pierderi...
Deme, hai cu grasunii, sa creasca multi si buni!
Dellialilliana
Scris: Friday, September 1, 2023 6:37 AM
Nivel

Isa294 wrote:
Dellialilliana, bafta cu beta 2, poate iese mai buna valoarea. Nici nu stiu ce doare mai tare, sa nu vezi deloc 2 liniute (ca mine) sau sa le vezi si sa nu speri, avand atatea pierderi...
Deme, hai cu grasunii, sa creasca multi si buni!

🙏
Nicaieri88
Scris: Friday, September 1, 2023 2:55 PM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
Bafta multa, Dellialilliana!
Doamne ajuta!
deme
Scris: Friday, September 1, 2023 3:05 PM
Nivel

Dellialilliana wrote:

🙏

Cum e?
Dellialilliana
Scris: Friday, September 1, 2023 5:05 PM
Nivel

deme wrote:

Cum e?

Încă nu am primit rezultatul, va scriu cum îl primesc. S-ar putea doar mâine ca la celalalt doar în ziua următoare mi l-au dat, probabil concediile ca de obicei îl publicau în aceeași zi..
N-am speranțe... ca ironie calendarul ciclului ma anunță că în 2 zile trebuie sa înceapă menstruatia 😄
Utilizatori in acelasi subiect
Alice11, Castanuta, Iudita , maria2013, Minune2024, Nicaieri88
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.