Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Isa294
Scris: Tuesday, August 22, 2023 8:56 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Of, Deme, ce rau imi pare… e nedrept cum unora li se dau atatea batalii de dus cu infertilitatea, mi se pare ca e imposibil de tinut moralul sus in asemenea situatii. Eu cand aud prin cercuri diverse cum “lor le-a iesit bebe din prima” imi vine sa arunc cu ceva in ei, desi n-au de unde sa stie cata frustrare se aduna in sufletul celor care inca lupta. Am prietene apropiate care imi vorbesc cu degajare ca planifica al doilea copil sa fie nu stiu ce zodie, urlu in gandul meu si lor le zambesc, efectiv n-au cum sa inteleaga sentimentul. Eu una regret ca nu ne-am apucat mai din timp, varsta mi se pare un factor foarte important pentru ca si fiv-ul ajunge sa fie o loterie prea riscanta deja. Nu stiu sincer ce sa scriu sa te incurajez, altceva decat ca n-ati epuizat inca toate solutiile si inca mai merge sa le incercati. Multa putere, te imratisez!
Nicaieri88
Scris: Tuesday, August 22, 2023 10:17 AM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
Isa294 wrote:
Of, Deme, ce rau imi pare… e nedrept cum unora li se dau atatea batalii de dus cu infertilitatea, mi se pare ca e imposibil de tinut moralul sus in asemenea situatii. Eu cand aud prin cercuri diverse cum “lor le-a iesit bebe din prima” imi vine sa arunc cu ceva in ei, desi n-au de unde sa stie cata frustrare se aduna in sufletul celor care inca lupta. Am prietene apropiate care imi vorbesc cu degajare ca planifica al doilea copil sa fie nu stiu ce zodie, urlu in gandul meu si lor le zambesc, efectiv n-au cum sa inteleaga sentimentul. Eu una regret ca nu ne-am apucat mai din timp, varsta mi se pare un factor foarte important pentru ca si fiv-ul ajunge sa fie o loterie prea riscanta deja. Nu stiu sincer ce sa scriu sa te incurajez, altceva decat ca n-ati epuizat inca toate solutiile si inca mai merge sa le incercati. Multa putere, te imratisez!

Eu am o prietena ffff buna care a ramas natural dupa 3 ani de incercari. Am fost surori de suferinta 2 ani, imi povestea ca plangea cand auzea ca a ramas vreo cunostinta gravida. Ei..dupa ce a ramas insarcinata, nu i-a mai pasat de sentimentele altora, numai despre sarcina imi vorbea, mi-a aratat ecografii, morfologii, imi zicea cat de fericita e.

Eu am inteles fericirea ei, ce n-am inteles e cum poti sa uiti suferinta si cum poti sa povestesti 9 luni non stop cuiva care stii exact prin ce trece.

Ea a si nascut, baietelul ei are 4 luni si eu tot aici ma aflu.

Viata e dura, dar cred ca toti aveti ceva bun pus deoparte pentru noi.
Roser
Scris: Tuesday, August 22, 2023 12:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/21/2018
Îmi pare foarte rău Deme! Dar în același timp știu ca e imposibil ca doi oameni curajosi ca si voi si care luptă atâta pt visul lor, să rămână cu brațele goale. Într-un fel sau altul veți fi părinți, sunt sigură de asta. Știu ca poate e prea devreme să întreb,dar care e următorul plan? Mai faceți FIV, mai încercați natural?...
Te pup draga mea, suntem aici pt tine pupici
deme
Scris: Tuesday, August 22, 2023 1:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Mulțumesc fetele este greu si frustrant.
Astept sa vina menstruatia si sa il anunț pe Maftei, sa incepem fiv4.
O luam de la capat, ultima oara.
Andreeax
Scris: Friday, August 25, 2023 3:20 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
O mare îmbrățișare și de la mine,Deme!
deme
Scris: Friday, August 25, 2023 4:06 PM
Nivel

Andreeax wrote:
O mare îmbrățișare și de la mine,Deme!

🤗🤗

Astazi prima zi de menstruatie, trebuie sa fac hormonalele maine si eco. Daca totul este ok, maine seara incep stimularea.
Nicaieri88
Scris: Sunday, August 27, 2023 9:53 AM
Nivel

Inregistrat: 8/2/2022
deme wrote:

🤗🤗

Astazi prima zi de menstruatie, trebuie sa fac hormonalele maine si eco. Daca totul este ok, maine seara incep stimularea.

Bafta, Deme!

Si eu astept prima zi de menstruatie, luna aceasta facem fiv pe ciclu natural, controlat, dar cu o mini stimulare. Doctorul spera sa obtinem inca un ovocit extra.

Am emotii mari.

Va pup!
deme
Scris: Sunday, August 27, 2023 11:55 AM
Nivel

Super, iti tin pumnii !!!

Eu de ieri am început stimularea, am facut Elonva si de joi incep cu meriofert si orgalutran.
Pe 6 Septemberie avem punctia .
deme
Scris: Monday, August 28, 2023 12:06 PM
Nivel

Fetelor, nu gasesc pe nicăieri Ovitrelle de 250, in Constanta e stoc epuizat, la Tulcea la fel, la Iasi am găsit in 2 farmacii dar erau rezervate :( Noi duminica plecam spre Iași.
Nu este nici in depozit, au zis ca de la producător dupa data de 10 Septembrie.
Isa294
Scris: Monday, August 28, 2023 12:44 PM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
deme wrote:
Fetelor, nu gasesc pe nicăieri Ovitrelle de 250, in Constanta e stoc epuizat, la Tulcea la fel, la Iasi am găsit in 2 farmacii dar erau rezervate :( Noi duminica plecam spre Iași.
Nu este nici in depozit, au zis ca de la producător dupa data de 10 Septembrie.

Ai incercat sa intrebi pe grupul de facebook? Poate te ajuta cineva de acolo, eventual din unul din orasele prin care treceti in drum spre Iasi, macar sa ti-o rezervi daca o gasesti.
Bafta multa, sa iasa bine fiv-ul asta! Buddy1

Hai sa mai dau si eu un update, vorba aia, am ramas aici cateva "veterane" care nu mai reusim odata sa schimbam casuta :) Vineri fac a treia histero pentru eliminare polip, s-a refacut si cum ma pregatesc de transfer (impropriu spus ma pregatesc, astept sa treaca perioada plecarilor noastre sa ma pot concentra pe asta) cam era necesara interventia. Am avut un TSH urias de aproape 14 ca stopasem tratamentul si am reusit sa-l aduc la valoarea decenta de 2.93, analizele gineco sunt toate ok, nu-s balauri nepoftiti prin zona Lol Lectia rabdarii e cea mai grea, intre timp au tot aparut bebelusi prin grup, pe mine ma intreaba de ce nu vreau sa impartasesc din situatia mea, sa mai "descarc" dar sunt satula deja de toate gandurile si "de ce-urile" din capul meu ca nu vreau sa mai despic firul in patru si cu altii.
deme
Scris: Monday, August 28, 2023 1:23 PM
Nivel

Isa294 wrote:

Ai incercat sa intrebi pe grupul de facebook? Poate te ajuta cineva de acolo, eventual din unul din orasele prin care treceti in drum spre Iasi, macar sa ti-o rezervi daca o gasesti.
Bafta multa, sa iasa bine fiv-ul asta! Buddy1

Hai sa mai dau si eu un update, vorba aia, am ramas aici cateva "veterane" care nu mai reusim odata sa schimbam casuta :) Vineri fac a treia histero pentru eliminare polip, s-a refacut si cum ma pregatesc de transfer (impropriu spus ma pregatesc, astept sa treaca perioada plecarilor noastre sa ma pot concentra pe asta) cam era necesara interventia. Am avut un TSH urias de aproape 14 ca stopasem tratamentul si am reusit sa-l aduc la valoarea decenta de 2.93, analizele gineco sunt toate ok, nu-s balauri nepoftiti prin zona Lol Lectia rabdarii e cea mai grea, intre timp au tot aparut bebelusi prin grup, pe mine ma intreaba de ce nu vreau sa impartasesc din situatia mea, sa mai "descarc" dar sunt satula deja de toate gandurile si "de ce-urile" din capul meu ca nu vreau sa mai despic firul in patru si cu altii.

Am intrebat, nimeni :(
Am gasit in sector 6 insa nu am gasit pe nimeni in Bucuresti sa mi-o cumpere si sa o trimita la rece. In Iasi la fel am gasit 2 insa sunt deja rezervate:(

Oh Isa, I feel you ! Ma bucur ca ai reușit sa normalizezi TSH, mereu apare cate ceva , stiu :(.
iris11
Scris: Monday, August 28, 2023 10:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
deme wrote:

Am gasit in sector 6 insa nu am gasit pe nimeni in Bucuresti sa mi-o cumpere si sa o trimita la rece. In Iasi la fel am gasit 2 insa sunt deja rezervate:(

Oh Isa, I feel you ! Ma bucur ca ai reușit sa normalizezi TSH, mereu apare cate ceva , stiu :(.

Deme succes!!! 🤗

Isa ai verificat rezistența la insulina? ( indicele homa )

Eu o avusem mare, a scazut in cateva luni dar a crescut tsh, acum am refăcut după o lună, a scazut Tsh dar a crescut indicele.

Răbdare și de 1000x răbdare!

Va îmbrățișez fetele!
Piticel8
Scris: Tuesday, August 29, 2023 8:38 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/29/2023
deme wrote:

Bună,

Hai ca mi-am făcut curaj sa scriu deși va citesc din umbra de f mult timp.

Deme, te ajut eu dacă mai ai nevoie.
Da-mi un semn.
deme
Scris: Tuesday, August 29, 2023 2:03 PM
Nivel

Piticel8 wrote:

Bună,

Hai ca mi-am făcut curaj sa scriu deși va citesc din umbra de f mult timp.

Deme, te ajut eu dacă mai ai nevoie.
Da-mi un semn.

Hey ,buna ai venit si mulțumesc.
Ma întâlnesc dupa munca cu o doamna, am gasit chiar in cartier la mine !! :)

Ps: sper sa nu zabovesti mult
Dellialilliana
Scris: Wednesday, August 30, 2023 1:37 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/17/2022
Va salut fetelor, v-am urmărit mereu dar nu am avut curaj sa mai scriu ca parca mai rau îmi fac. Dar am zis ca trebuie sa va împărtășesc o descoperire recenta la cele care sunteți obsedate ca și mine de testare timpurie. Recent am comandat de pe vetro design teste laboquick banda la 1 leu și ceva, 0,70 lei și la 0,10 lei cele care expira în luna 10. Am luat 1 kg, normal, vreo 80 sa îmi ajungă 😂, măcar nu ma mai mustra conștiința când fac și 3,4 pe zi. Dar sunt fenomenale. În septembrie aveam programata histeroscopia după menstruatie dar de 3 zile testez și am ceva rezultate. NU VREAU SA MA FELICITATI, nu am speranțe, am 3 SOE și 2 biochimice deci va rog... ideea este ca pe testele astea mici s-a observat a doua liniuta încă din 8 DPO deși nu am luat în seama sincer. Arata mai bine decât dr max ultrasensibile deci vi le recomand. Încarc și niște poze, 9,10 Dpo iar ultimul este de mai devreme , 11 Dpo. Va pup pe toate și Dumnezeu sa va ajute în tot ceea ce faceți. 🤗😘

Dellialilliana attached the following image(s):
20230830_131950.jpg20230830_131710.jpg20230830_132400.jpgscreenshot_20230830_125426_chrome.jpgscreenshot_20230830_125407_chrome.jpg20230830_070518.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
Dellialilliana, Irinan, Iudita
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.