Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Irinan
Scris: Tuesday, April 5, 2022 10:44 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/20/2018
Andreeax wrote:
Hello fetelor noi! Ședere scurta aici!
Irina am citit așa mai in dunga din cauza timpului. Am înțeles ca ai et in mai. Abia aștept veștile bune coeur
Maria.mmh,am văzut ca te-ai detașat de grup de ceva timp. Sper sa ne lovești cu cu o veste buna curând. Cheek Kiss

Buuun! La câteva luni după ce am născut mi-a venit menstra dar nu am mai calculat nimic desi vrem si al2lea kinder,am zis sa vina când o vrea pt ca nu ne grăbim având in vedere ca încă e micuț Kinder1 Lol Din ianuarie am zis sa îmi trec in aplicație măcar ziua cu simptomele ovulației sa am și eu habar de ziua in care îmi vine menstra. Aprilie e a4a luna cu faza luteala de 10 zile. Știu ca e normal sa fie între 10 și 14 dar eu aveam 14 zile fără doar și poate pana sa îmi revină menstra după nastere.....fetele care au o faza luteala mai mică,s-a pus vreo problema,medicul a prelungit cu progesteron,care a fost recomandarea medicului? Spre rușinea mea,din cauza timpului,nu am reușit sa ajung la un control de la cel făcut la 6 săptămâni după nastereNuImiPasa

Multumesc AndreeaCheek Kiss
Irinan
Scris: Tuesday, April 5, 2022 10:45 AM
Nivel

deme wrote:

Elena, îți doresc sa fie bine 🤗

Oana ce faci? Cum te simti? Te apropii de ziua punctieicoeur sper ca totul e ok cu stimulareaCheek Kiss
Roser
Scris: Tuesday, April 5, 2022 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2018
Andreea referitor la faza luteala scurtă sa stii ca e normal in alaptare. Eu la inceput cand mi-a revenit menstuatia o aveam de 7-8 zile, apoi de 9, iar in ultimele trei luni de 10. Cu timpul va reveni la normal. Eu cand am avut primul test slab pozitiv am început sa pun progesteron (am luat cateva zile dupa care l-am lăsat). Poate nu e rea idee sa iei progesteron după ovulatie (daca ati avut contact), doar ca in cazul meu a scăzut mult lactația in timp ce îl luam si am decis sa nu mai iau.
Andreeax
Scris: Tuesday, April 5, 2022 1:43 PM
Nivel

Inregistrat: 5/6/2020
Roser wrote:
Andreea referitor la faza luteala scurtă sa stii ca e normal in alaptare. Eu la inceput cand mi-a revenit menstuatia o aveam de 7-8 zile, apoi de 9, iar in ultimele trei luni de 10. Cu timpul va reveni la normal. Eu cand am avut primul test slab pozitiv am început sa pun progesteron (am luat cateva zile dupa care l-am lăsat). Poate nu e rea idee sa iei progesteron după ovulatie (daca ati avut contact), doar ca in cazul meu a scăzut mult lactația in timp ce îl luam si am decis sa nu mai iau.

Mulțumesc ,Roser! Chiar ma gândeam dacă are vreo legătura cu alaptatul,era una din întrebările pe care urma sa i le pun medicului. La ce nebunie e la noi cu casa (doamne ca multe mai trebuiesc 😵‍💫 ) nu prea am avut timp si de sincronuri cu perioada ovulației dar e o idee buna sa pun progesteron câteva zile in caz ca reușim sa sincronizăm ceva. ras
Cum mai sunteți? Asteptam sa ne spui ce e bebe (in căsuța mămicilor)coeur
Maria.mmh
Scris: Tuesday, April 5, 2022 2:34 PM
Nivel

Inregistrat: 10/21/2019
Andreeax wrote:
Hello fetelor noi! Ședere scurta aici!
Irina am citit așa mai in dunga din cauza timpului. Am înțeles ca ai et in mai. Abia aștept veștile bune coeur
Maria.mmh,am văzut ca te-ai detașat de grup de ceva timp. Sper sa ne lovești cu cu o veste buna curând. Cheek Kiss

Buuun! La câteva luni după ce am născut mi-a venit menstra dar nu am mai calculat nimic desi vrem si al2lea kinder,am zis sa vina când o vrea pt ca nu ne grăbim având in vedere ca încă e micuț Kinder1 Lol Din ianuarie am zis sa îmi trec in aplicație măcar ziua cu simptomele ovulației sa am și eu habar de ziua in care îmi vine menstra. Aprilie e a4a luna cu faza luteala de 10 zile. Știu ca e normal sa fie între 10 și 14 dar eu aveam 14 zile fără doar și poate pana sa îmi revină menstra după nastere.....fetele care au o faza luteala mai mică,s-a pus vreo problema,medicul a prelungit cu progesteron,care a fost recomandarea medicului? Spre rușinea mea,din cauza timpului,nu am reușit sa ajung la un control de la cel făcut la 6 săptămâni după nastereNuImiPasa

Hei, da...am zis ca poate daca ma detasez mai uit, oricum am fost mai ocupata in ultimul timp cu altele si nu prea mi-a stat gandul.
As lovi eu..doar ca mi-a luat-o iar razna CM-ul, daca inainte ovulam in z15-17, acum e un haos total. Nici nu mai stiu cand sa am contact, e o harababura totala si mai mult ca sigur e de la stres. Am mai avut o perioada naspa cu stresul anul trecut si la fel am patit, la fel patesc si cu parul, mai am putin si raman cheala Lol mi-e si frica sa ma mai pieptan Hilar
Elena, iti tin pumnii in continuare ! newclap
ANDREEA2929A
Scris: Tuesday, April 5, 2022 6:01 PM
Nivel

Inregistrat: 1/15/2019
[quote=Maria.mmh]

Hei, da...am zis ca poate daca ma detasez mai uit, oricum am fost mai ocupata in ultimul timp cu altele si nu prea mi-a stat gandul.
As lovi eu..doar ca mi-a luat-o iar razna CM-ul, daca inainte ovulam in z15-17, acum e un haos total. Nici nu mai stiu cand sa am contact, e o harababura totala si mai mult ca sigur e de la stres. Am mai avut o perioada naspa cu stresul anul trecut si la fel am patit, la fel patesc si cu parul, mai am putin si raman cheala Lol mi-e si frica sa ma mai pieptan Hilar

Maria încearcă niște calciu și cu d3 pe mine m a ajutat enorm îmi pica cu pumnii ca niciodată .🥰🤗
Și mai e o masca ceva pana in 25 lei cu petrol de la VIVA natura e geniala doar ca eu pe alăptare nu am putut sa o folosesc.
deme
Scris: Tuesday, April 5, 2022 8:12 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Irinan wrote:

Oana ce faci? Cum te simti? Te apropii de ziua punctieicoeur sper ca totul e ok cu stimulareaCheek Kiss

Irina, eu si cei 8 foliculi ai mei, speram sa trecem cu bine de ziua punctiei, vineri ora 15.
Ce sa zic, am ceva emotii, avand in vedere patania cu primul FIV.
Mi-a dat sa fac declansarea cu 15 min mai târziu fata de ianuarie si punctia sa fie mai devreme cu 30 min. Cumva atipic, dar sper sa fie cu succes.
Mi-a spus si mie ca ET nu o sa fie cu fresh, deci congelam
Am probleme cu endometrul, in ziua 8 de stimulare era 7,2 si astazi z10, 5,15 :(
Andreea_neacsu
Scris: Tuesday, April 5, 2022 8:29 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
deme wrote:

Irina, eu si cei 8 foliculi ai mei, speram sa trecem cu bine de ziua punctiei, vineri ora 15.
Mi-a dat sa fac declansarea cu 15 min mai târziu fata de ianuarie si punctia sa fie mai devreme cu 30 min. Cumva atipic, dar sper sa fie cu succes.
Am probleme cu endometrul, in ziua 8 de stimulare era 7,2 si astazi z10, 5,15 :(

doamne-ajuta , deme !! Hands
deme
Scris: Tuesday, April 5, 2022 8:33 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Andreea_neacsu wrote:

doamne-ajuta , deme !! Hands

🤗🤗🤗
Irinan
Scris: Tuesday, April 5, 2022 9:58 PM
Nivel

deme wrote:

Doamne ajuta sa fie cu succes, si sa aveti ce congela de data astaCheek Kiss Hands Hands
Isa294
Scris: Tuesday, April 5, 2022 10:53 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 10/13/2021
Am mai citit si eu printre picaturi, va trimit tuturor ganduri bune SimplyLove

Deme, in legatura cu endometrul, stiu de la o prietena de o analiza, ERA parca se numeste, testeaza receptivitatea endometrului. Ea se face in mod normal dupa cel putin 2 fiv-uri nereusite, nu stiu daca te ajuta sau nu informatia, ea doar imi spunea ca ar fi preferat sa o fi facut mai devreme, nu dupa atatea dezamagiri.
elena10
Scris: Wednesday, April 6, 2022 8:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 1/16/2022
Buna fetelor, am primit rezultatul de la beta si este 419,29 .Medicul spune ca e bine si sapt. viitoare miercuri ma duc la ecotopai

Gaby 41
Scris: Wednesday, April 6, 2022 9:10 PM
Nivel

Inregistrat: 7/20/2021
elena10 wrote:
Buna fetelor, am primit rezultatul de la beta si este 419,29 .Medicul spune ca e bine si sapt. viitoare miercuri ma duc la ecotopai

Bună Elena! Să de-a bunul Dumnezeu să fie totul bine în continuare!Te îmbrățișez!
Bia_S
Scris: Wednesday, April 6, 2022 9:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/27/2021
Elena... ce bucur ca si-a revenit beta🤗
Doamne ajuta sa fie bine in continuare
Irinan
Scris: Wednesday, April 6, 2022 9:25 PM
Nivel

elena10 wrote:

Doamne ajuta ElenaHands
Utilizatori in acelasi subiect
Nicaieri88
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.