Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 432
| deme wrote:
Whoooaaa ce ma bucur !! Felicitări mii!!
Am senzația ca toate plecati de aici si raman singura :))
Raman eu, Deme! Desi cred ca si tu vei pleca cat de curand! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1816
| Nicaieri88 wrote:Raman eu, Deme! Desi cred ca si tu vei pleca cat de curand!
Am dubii, mai ales dupa ce am vazut analizele de astazi. Acum 2 zile estradiolul era aproape 900, iar azi este 650, cu toate ca teoretic au mai crescut 2 foliculi, azi aveam 7 sau 8 ..probabil doar vreo 2 sunt ok :( Progesteronul a crescut la 1,2 deci nu se poate face transfer fresh..
Urmatoarea eco luni.
Later edit. A crescut, era alta unitate măsură fata de Synevo, isr acum am recoltat la Regina M. Este 2294:) |
|
| deme wrote:
Am dubii, mai ales dupa ce am vazut analizele de astazi. Acum 2 zile estradiolul era aproape 900, iar azi este 650, cu toate ca teoretic au mai crescut 2 foliculi, azi aveam 7 sau 8 ..probabil doar vreo 2 sunt ok :( Progesteronul a crescut la 1,2 deci nu se poate face transfer fresh..
Urmatoarea eco luni.
Later edit. A crescut, era alta unitate măsură fata de Synevo, isr acum am recoltat la Regina M. Este 2294:)
E foarte bun! :)
Fiv-ul ofera sanse mari de reusita. Eu cu inseminarile mele..si la anul tot pe aici ma gasiti.
|
|
| Nicaieri88 wrote:
E foarte bun! :)
Fiv-ul ofera sanse mari de reusita. Eu cu inseminarile mele..si la anul tot pe aici ma gasiti.
Contează mult varsta, in decembrie fac 41 :) |
|
| deme wrote:
Contează mult varsta, in decembrie fac 41 :)
Multi inainte!
Stiu ca varsta nu e un avantaj conform teoriilor medicale, dar nu se aplica tuturor. Tu ai reusit sa obtii sarcina inclusiv natural, fii optimista. :) |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| Tin pumnii, deme Nicaieri, eu ti-am mai zis ca pierzi timp si bani cu inseminarile. Si eu am tinut neaparat sa fac macar una, cand am vazut ce aproximativ e totul, cum nici macar nu stii daca nimeresti ovulatia, nu mai zic de alti factori... am lasat-o balta Psihologic e un pas greu FIV-ul, dar doar atat |
|
| freya1 wrote:Tin pumnii, deme Nicaieri, eu ti-am mai zis ca pierzi timp si bani cu inseminarile. Si eu am tinut neaparat sa fac macar una, cand am vazut ce aproximativ e totul, cum nici macar nu stii daca nimeresti ovulatia, nu mai zic de alti factori... am lasat-o balta Psihologic e un pas greu FIV-ul, dar doar atat
Da, sunt foarte constienta, dar inca nu ma simt pregatita de fiv, mai cu seama ca stiu ca abia acum avem si noi sanse natural. Varsta e inca decenta, fac 35 luna viitoare. Mult n-o sa mai plang oricum, mai fac doar 2 inseminari si pe urma vedem. |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 337
| deme wrote:
Whoooaaa ce ma bucur !! Felicitări mii!!
Am senzația ca toate plecati de aici si raman singura :))
Felicitări Missy!!! O sa fie bine !!!
Succes Deme! O sa fie bine de data asta !
Stai linistită că eu sunt aici din 2021 ....după cum merg lucrurile mai rămân
Isa se va așeza frumos totul și se îndeplineste visul!
E greu ...eu am momente cand simt ca m-am săturat și nu mai pot duce ...de soțul meu nu mai zic nimic...se simte vinovat pt toata suferința asta. |
|
| freya1 wrote:Tin pumnii, deme Nicaieri, eu ti-am mai zis ca pierzi timp si bani cu inseminarile. Si eu am tinut neaparat sa fac macar una, cand am vazut ce aproximativ e totul, cum nici macar nu stii daca nimeresti ovulatia, nu mai zic de alti factori... am lasat-o balta Psihologic e un pas greu FIV-ul, dar doar atat
Mulțumesc freya, astazi la eco s-au văzut 8 foliculi buni si vreo 3 mai micuți care spera Maftei sa mai crească in 2 zile. In noaptea asta am ovitrelle si pe 31 punctia. |
|
| iris11 wrote:
Felicitări Missy!!! O sa fie bine !!!
Succes Deme! O sa fie bine de data asta !
Stai linistită că eu sunt aici din 2021 ....după cum merg lucrurile mai rămân
Isa se va așeza frumos totul și se îndeplineste visul!
E greu ...eu am momente cand simt ca m-am săturat și nu mai pot duce ...de soțul meu nu mai zic nimic...se simte vinovat pt toata suferința asta.
Într-un fel sau altul se aranjeaza lucrurile pt toata lumea. Si eu din 2020 tot aici, insa uneori am sperante :)
Te înțeleg Iris, dansul asta este in 2 🤗 |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3077
| deme wrote:
Mulțumesc freya, astazi la eco s-au văzut 8 foliculi buni si vreo 3 mai micuți care spera Maftei sa mai crească in 2 zile. In noaptea asta am ovitrelle si pe 31 punctia.
Super bine, deme, si 8 sa ramana si tot e excelent! |
|
Inregistrat: 9/20/2018 Mesaje: 3232
| deme wrote:
Mulțumesc freya, astazi la eco s-au văzut 8 foliculi buni si vreo 3 mai micuți care spera Maftei sa mai crească in 2 zile. In noaptea asta am ovitrelle si pe 31 punctia.
Mult succes Oana. Te asteptam cu vesti bune |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 337
| [quote=Irinan] Mult succes Oana. Te asteptam cu vesti bune [/quote
Demeee sunt cu gândul la tine de când m-am trezit! Succes maxim ! 🥰 |
|
| Mulțumesc fetelor, today is THE day. Sper sa ajungem sa si congelam de data asta :) Va tin la curent 🤗 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 143
| deme wrote:Mulțumesc fetelor, today is THE day. Sper sa ajungem sa si congelam de data asta :) Va tin la curent 🤗 Succes!! Doamne ajută🙏 |
|
|