Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1351
| Nicaieri88 wrote:Nici eu n-am vesti bune. Sunt in ultima zi de menstruatie si am vorbit cu doctorul pentru inseminare luna aceasta. Voi merge la monitorizare ovulatie incepand cu ziua 11. Pe de alta parte am vb si cu asistenta coordonatoare a doamnei Veliscu, cred ca va trebui sa repet histeroscopia si la ei daca vom merge pe drumul FIV. O parte din analize deja ne-au expirat oricum de cand am depus dosarul.
Mda din pacate pana ajungem sa facem ce ne propunem, expira din analize, alti bani alta distractie. Mie abia azi mi-au declarat dosarul eligibil, dupa 4 luni !!!
Abia astept sa mergem la Iasi. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 304
| deme wrote:
Mda din pacate pana ajungem sa facem ce ne propunem, expira din analize, alti bani alta distractie. Mie abia azi mi-au declarat dosarul eligibil, dupa 4 luni !!!
Abia astept sa mergem la Iasi.
Bafta deme abea astept vesti de la voi bune. 🤗 |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 239
| Lore35 wrote: Offf capul sus știu ca este foarte greu dar trebuie sa gândiți pozitiv. Știu ca pana la urma o sa fie cu final fericit. Te îmbrățișez și sigur o sa fie cu happy end!!
Multumesc pentru încurajare! Suntem ok , sperăm să vină soarele și pe strada noastră! Te îmbrățișez 🤗😚 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/20/2022 Mesaje: 18
| Bună, voiam să vă țin la curent și sa vă dau un piculeț de speranță ieri am făcut prima ecografie si sa văzut embrionul și ritmul cardiac la 6+6 săptămâni ♥️ totul este bine 🙏🌈 Suntem extrem de fericiți după 7 ani a ieșit ☀️ și pe strada noastră ♥️ |
|
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 129
| Albinutza35 wrote:Bună, voiam să vă țin la curent și sa vă dau un piculeț de speranță ieri am făcut prima ecografie si sa văzut embrionul și ritmul cardiac la 6+6 săptămâni ♥️ totul este bine 🙏🌈 Suntem extrem de fericiți după 7 ani a ieșit ☀️ și pe strada noastră ♥️ Felicitări!!! Doamne ajută! 🥰🤗 |
|

| Albinutza35 wrote:Bună, voiam să vă țin la curent și sa vă dau un piculeț de speranță ieri am făcut prima ecografie si sa văzut embrionul și ritmul cardiac la 6+6 săptămâni ♥️ totul este bine 🙏🌈 Suntem extrem de fericiți după 7 ani a ieșit ☀️ și pe strada noastră ♥️ Felicitari! Sarcina usoara în continuare.! |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 204
| Albinutza35 wrote:Bună, voiam să vă țin la curent și sa vă dau un piculeț de speranță ieri am făcut prima ecografie si sa văzut embrionul și ritmul cardiac la 6+6 săptămâni ♥️ totul este bine 🙏🌈 Suntem extrem de fericiți după 7 ani a ieșit ☀️ și pe strada noastră ♥️
Felicitari!! Sarcina usoara! Wow, 7 ani..Doamne ajuta sa aveti numai bucurii de aici incolo :) |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 239
| Heyy, ce liniște pe aici .
Ce mai ziceți fetelor? Deme te apropii... Mie mi-a venit menstruatia în weekend dar am ales să nu începem luna asta. Sper sa ajute Dumnezeu să se mai îmbunătățească situația la soț să putem incepe stimularea. Succes fetelor! Aveti incredere.. |
|
| Buna, fetelor Eu am ratat inseminarea ca am ovulat prea devreme, in ziua 12 in loc de 14 cum am avut pana acum. Deci slabe sanse si luna aceasta. Sper sa fiti mai norocoase voi :) |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1351
| Nicaieri88 wrote:Buna, fetelor Eu am ratat inseminarea ca am ovulat prea devreme, in ziua 12 in loc de 14 cum am avut pana acum. Deci slabe sanse si luna aceasta. Sper sa fiti mai norocoase voi :)
Of, imi pare rau, dar oare nu isi dau seama din eco si analize cand trebuie sa ovulezi? Poate pt dr nu inseamna mult cand spus "lasa ca vedem luna următoare ", dar pt noi orice zi contează. Eu sunt in z11 cu decapeptyl, si iar teoretic in z7-z10 ar trebui sa apara menstruatia , ce sa vezi, tot nu a apărut, dar de data asta sigur nu e sarcina caci ne-am protejat, si am facut si un test sa fiu sigura 🙈🙈 Vineri ar trebui sa merg la analize si eco. |
|
| deme wrote:
Of, imi pare rau, dar oare nu isi dau seama din eco si analize cand trebuie sa ovulezi? Poate pt dr nu inseamna mult cand spus "lasa ca vedem luna următoare ", dar pt noi orice zi contează. Eu sunt in z11 cu decapeptyl, si iar teoretic in z7-z10 ar trebui sa apara menstruatia , ce sa vezi, tot nu a apărut, dar de data asta sigur nu e sarcina caci ne-am protejat, si am facut si un test sa fiu sigura 🙈🙈 Vineri ar trebui sa merg la analize si eco.
Ba da, dar nu am mai ajuns la eco. Vineri am facut analizele si era totul ok. Ieri ar fi trebuit sa fac eco, dar duminica seara am simtit intepaturi in dreptul ovarului stang si i-am scris doctorului asa ca am repetat analizele si deja crescuse progesteronul la 1.5 ng.
In ultimele 3 luni a fost ceas in ziua 14 si cred ca si domnul doctor a fost mai relaxat.
Decapeptyl pune ovarele pe pauza, nu?
|
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 214
| Buna fetele, contribui si eu la vibe-ul dezamagirilor, am ratat transferul, nu a crescut estradiolul si medicul a decis sa amanam, merg pe mana lui ca nu degeaba l-am ales, am toata increderea ca stie ce face.
Nicaieri, nu vreau sa vorbesc aiurea, dar inainte de orice procedura se fac monitorizari dese, nu conteaza cum e “de obicei” ovulatia, nu se merge pe estimari ci pe analize concrete. Imi pare rau, stiu sentimentul de “inca o luna”, dar ce sa facem, mergem inainte.
Deme, si eu mai am un pas si uite cum imi joaca feste organismul, nici nu mai stiu pe ce sa ma bazez. Hugs |
|
| Isa294 wrote:Buna fetele, contribui si eu la vibe-ul dezamagirilor, am ratat transferul, nu a crescut estradiolul si medicul a decis sa amanam, merg pe mana lui ca nu degeaba l-am ales, am toata increderea ca stie ce face. Nicaieri, nu vreau sa vorbesc aiurea, dar inainte de orice procedura se fac monitorizari dese, nu conteaza cum e “de obicei” ovulatia, nu se merge pe estimari ci pe analize concrete. Imi pare rau, stiu sentimentul de “inca o luna”, dar ce sa facem, mergem inainte. Deme, si eu mai am un pas si uite cum imi joaca feste organismul, nici nu mai stiu pe ce sa ma bazez. Hugs
Mergem inainte.. Important e sa pastram optimismul macar. |
|
| Neata, fetelor! Ce liniste e pe aici. Ce faceti, cum mai sunteti? Eu sunt in ziua 8 dpo, mai am de asteptat destul inseminarea. |
|

| Nicaieri88 wrote:Neata, fetelor! Ce liniste e pe aici. Ce faceti, cum mai sunteti? Eu sunt in ziua 8 dpo, mai am de asteptat destul inseminarea. Salut, iti țin pumnii va aștept pe toate cu vesti bune cat mai repede. Va îmbrățișez! 🤗 |
|
|