Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 28
| deme wrote:
Felicitări!!! Ce cadou frumos 🍀
Multumeesc! ❤️ |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 339
| Maria2508 wrote:
Multumeesc! ❤️
Felicitari! Sarcina usoara! 🤗 |
|

Inregistrat: 4/20/2022 Mesaje: 19
| Maria2508 wrote:Buna, fetelor! Vin si eu cu o veste buna de la iepurasul nostru! Test pozitiv de ieri 14 DPO si azi beta 266 ❤️
Ce frumos Felicitări Eu azi am dozat iar beta și aștept cu sufletul la gură rezultatele să putem fixa prima ecografie dacă totul este bine ....am o frică de tremură carnea pe mine Doamne ajută |
|
| Va multumesc mult, fetelor!🤗❤️ Si eu stau cu sufletul la gura pentru beta de maine, azi am mai facut un test de sarcina si nu e mai inchis, e cam la fel cu cel de ieri si parca nici starea de greata nu mai e asa prezenta. Sper ca e doar mintea mea care imi joaca feste sau ca e normal ca simptomele sa difere in intensitate de la zi la zi. |
|

| Maria2508 wrote:Va multumesc mult, fetelor!🤗❤️ Si eu stau cu sufletul la gura pentru beta de maine, azi am mai facut un test de sarcina si nu e mai inchis, e cam la fel cu cel de ieri si parca nici starea de greata nu mai e asa prezenta. Sper ca e doar mintea mea care imi joaca feste sau ca e normal ca simptomele sa difere in intensitate de la zi la zi.
Stai liniștită cam așa mă simțeam și eu , o dimineață aveam stare alta nu, când veneau când plecau intenționat să mă scoată din sărite și eu mă gândeam dimineață să fac dar îmi era o frică de numai puteam, încă aștept rezultatele |
|

| Fetelorrr sunt foarte fericita beta 2263 🥹♥️♥️ peste 10 zile prima ecografie încă nu realizăm |
|
| Albinutza35 wrote:Fetelorrr sunt foarte fericita beta 2263 🥹♥️♥️ peste 10 zile prima ecografie  încă nu realizăm
Felicitaari! Sa vina numai vesti la fel de bune in continuare!!!❤️❤️ |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 538
| Albinutza35 wrote:Fetelorrr sunt foarte fericita beta 2263 🥹♥️♥️ peste 10 zile prima ecografie  încă nu realizăm
Felicitari!! Evolutia e super :) |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| Felicitări fetelor!!! Ma bucur mult ca plouă cu bebelusi 🥳🥳 |
|
| Neata, fetelor! Ieri beta 618❤️ s-a dublat si inca putin. Voi suna azi la clinica sa vad cand putem face prima eco. Sper ca nu am deranjat cu informatiile, va voi urmari in continuare si va voi tine pumnii stransi sa va citesc si voua vestile bune!🥰🥰 am invatat atat de multe lucruri utile pe forum si sunteti niste persoane cu suflet atat de bun! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 11/29/2022 Mesaje: 155
| Maria2508 wrote:Neata, fetelor! Ieri beta 618❤️ s-a dublat si inca putin. Voi suna azi la clinica sa vad cand putem face prima eco. Sper ca nu am deranjat cu informatiile, va voi urmari in continuare si va voi tine pumnii stransi sa va citesc si voua vestile bune!🥰🥰 am invatat atat de multe lucruri utile pe forum si sunteti niste persoane cu suflet atat de bun!
Felicitări Maria!!! Sarcina ușoară și te așteptăm la gravidute că pe acolo este cam mare liniște. |
|
| Maria2508 wrote:Neata, fetelor! Ieri beta 618❤️ s-a dublat si inca putin. Voi suna azi la clinica sa vad cand putem face prima eco. Sper ca nu am deranjat cu informatiile, va voi urmari in continuare si va voi tine pumnii stransi sa va citesc si voua vestile bune!🥰🥰 am invatat atat de multe lucruri utile pe forum si sunteti niste persoane cu suflet atat de bun!
Felicitari!!! Sarcina usoara!
Cu ce sa deranjezi? Eu una ma bucur mult ca vedem vesti asa bune pe aici si sper sa mai intrati si pe la noi! |
|
| Buna, fetelor.
Eu sunt in ziua 10 DPO, am facut un test de sensibilitate 5 si nimic, nici macar o umbra.
M-am bosumflat toata..luna asta in ziua 6 am simtit niste furnicaturi/intepaturi la ovarul cu care am ovulat, 2 zile mai tarziu, furnicaturi in uter,sanii ma dor rau pe lateral de 3 zile, greata din cand in cand, balonare neobisnuita de o saptamana.
E prima luna in care am atatea simptome, de asta ma si emotionasem un pic.
Deci progesteronul mare poate da fix aceleasi simptome ca o sarcina. Ori asta, ori imi cresc deja polipi la o luna juma de la histero. |
|
| Nicaieri88 wrote:Buna, fetelor.
Eu sunt in ziua 10 DPO, am facut un test de sensibilitate 5 si nimic, nici macar o umbra.
M-am bosumflat toata..luna asta in ziua 6 am simtit niste furnicaturi/intepaturi la ovarul cu care am ovulat, 2 zile mai tarziu, furnicaturi in uter,sanii ma dor rau pe lateral de 3 zile, greata din cand in cand, balonare neobisnuita de o saptamana.
E prima luna in care am atatea simptome, de asta ma si emotionasem un pic.
Deci progesteronul mare poate da fix aceleasi simptome ca o sarcina. Ori asta, ori imi cresc deja polipi la o luna juma de la histero.
Neata! Eu cred ca inca poate fi devreme 10DPO, simptomele suna promitator. Progesteronul sigur l-am avut si eu mare, in 7DPO iesise peste limita normala si in 8DPO am avut senzatia de greata, sigur din cauza lui si nu a sarcinii, ar fi fost mult prea devreme. In 14dpo am facut primul test, de 10 de la dr max, in ziua in care ar fi trebuit sa vina menstruatia si a iesit a doua liniuta palida, deci sunt convinsa ca nu s-ar fi vazut nici la mine ceva in 10. |
|
| Acesta era testul meu in 14dpo, incerc sa atasez Poza este cu blit, deci mai accentuate culorile, in realitate mi se parea si mai palida Maria2508 attached the following image(s):

|
|
|