Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 538
| Lore35 wrote:Am ajuns ieri cu sângerare la spital dar după toată sperietura pe care am luat-o am făcut cunoștință cu bebe, are activitate cardiaca el este ok ceea ce ma bucura doar ca am un hematom micuț și din cauza lui am sângerat. Azi tot rău îmi este am și vomat dimineața nu pot pune gura cu nimic dar important este bebe sa fie ok.
Uf, Lore, imi pare rau ca ai tras asa sperietura, dar ma bucur ca este bine bebe si ca ati facut cunostinta.
Ti-au zis de la ce se s-a format hematomul? |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 339
| Nicaieri88 wrote:
Uf, Lore, imi pare rau ca ai tras asa sperietura, dar ma bucur ca este bine bebe si ca ati facut cunostinta.
Ti-au zis de la ce se s-a format hematomul?
Nu miau spus eu am mers doar sa vad ca bebe e bn si am ținut legătură cu medicul meu cu care am făcut fiv. Mia scos aspenter ul pentru o săptămână și iau nospa pentru câteva zile. Sper sa fie ok. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Lore35 wrote: Nu miau spus eu am mers doar sa vad ca bebe e bn si am ținut legătură cu medicul meu cu care am făcut fiv. Mia scos aspenter ul pentru o săptămână și iau nospa pentru câteva zile. Sper sa fie ok.
Citisem ieri Lore, imi pare rau, insa ma bucur ca ai rezolvat!! Acum cat mai liniștiti aman2. Multă sănătate 💜
Sărbători cu bine, fetele 🥰🌸 |
|
| deme wrote:
Citisem ieri Lore, imi pare rau, insa ma bucur ca ai rezolvat!! Acum cat mai liniștiti aman2. Multă sănătate 💜
Sărbători cu bine, fetele 🥰🌸
Mulțumesc deme, Doamne ajuta sa fie bine. Sarbatori fericite fetelor! |
|
| Sarbatori fericite, fetele! Sa va mearga totul asa cum va doriti! :* Paste fericit! |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/17/2022 Mesaje: 171
| Sărbători fericite tuturor🐰🎉🎊🤗 |
|
| Sărbători fericite felelor! Paște Fericit și toate dorințele sa devina realitate! 🤗 😘 🐇🐇 |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/20/2022 Mesaje: 19
| Buna fetelor!
Transfer cu blasto z5 pe ciclu controlat în 3 aprilie în Italia.
Beta z9 132 Beta z11 330
Centrul mi-a zis că sa dublat bine și să repet miercurea viitoare. Ceea ce mă îngrijorează este valoarea THS ului care înainte de transfer era 2.3 in z4 de la transfer era 2.5 , in z9 3.2 iar in z11 4.3 am luat deja programare luni la prima oră cu endocrinologul , dar până atunci sunt foarte îngrijorată deoarece știu că un TSH mare duce la avort 😭 oare se poate întâmpla ceva în astea două zile până ajung la medic? A mai trecut cineva prin așa experiență și a dus sarcina până la capăt?? Eu deja iau Eutirox 75 dar tot crește.Vă mulțumesc 🙏 și vă doresc sărbători fericite și Paște fericit 🐇 |
|
| Albinutza35 wrote:Buna fetelor!
Beta z9 132 Beta z11 330
Centrul mi-a zis că sa dublat bine și să repet miercurea viitoare. Ceea ce mă îngrijorează este valoarea THS ului care înainte de transfer era 2.3 in z4 de la transfer era 2.5 , in z9 3.2 iar in z11 4.3 am luat deja programare luni la prima oră cu endocrinologul , dar până atunci sunt foarte îngrijorată deoarece știu că un TSH mare duce la avort 😭 oare se poate întâmpla ceva în astea două zile până ajung la medic? A mai trecut cineva prin așa experiență și a dus sarcina până la capăt?? Eu deja iau Eutirox 75 dar tot crește.Vă mulțumesc 🙏 și vă doresc sărbători fericite și Paște fericit 🐇
Buna, eu nu am facut transfer niciodata
Ai putea sa il intrebi pe wa sau un alt endocrinolog intre timp?
Eu, spre exemplu, cand am avut vreo ingrijorare am sunat la hotline la regina maria si am vb cu medicul de serviciu pe telefonie pana mi-a raspuns al meu |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Albinutza35 wrote:Buna fetelor!
Beta z9 132 Beta z11 330
Centrul mi-a zis că sa dublat bine și să repet miercurea viitoare. Ceea ce mă îngrijorează este valoarea THS ului care înainte de transfer era 2.3 in z4 de la transfer era 2.5 , in z9 3.2 iar in z11 4.3 am luat deja programare luni la prima oră cu endocrinologul , dar până atunci sunt foarte îngrijorată deoarece știu că un TSH mare duce la avort 😭 oare se poate întâmpla ceva în astea două zile până ajung la medic? A mai trecut cineva prin așa experiență și a dus sarcina până la capăt?? Eu deja iau Eutirox 75 dar tot crește.Vă mulțumesc 🙏 și vă doresc sărbători fericite și Paște fericit 🐇
Albinutza, felicitari ! TSH creste la inceputul sarcinii, am patit si eu si dr mea mi-a zis ca la valori mari, peste 8-10, e risc de avort. Vorbeste cu endocrinologul, dar fara panica deocamdata |
|

Inregistrat: 4/20/2022 Mesaje: 19
| Buna seara. Va mulțumesc fetelor de sfaturi , azi endocrinologul mi-a mărit doza la 100 si după o lună să-i trimit încă o dată valoare și sa vedem dacă merge totul bine. Pentru ziua de miercuri am niște emoții cu frică deoarece înainte de beta aveam ceva sintome, darde 2 3 zile au dispărut... simțeam și o presiune pe burta pe care acum o simt puțin puțin de tot, sânii moi puțin dureroși, dar am avut si crampre și amețeli și puțină stare de greață lejeră de dimineață, acum nimic ma tot gândesc oare de ce Doamne trebuie să suferim atât de mult |
|
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 28
| Buna, fetelor! Vin si eu cu o veste buna de la iepurasul nostru! Test pozitiv de ieri 14 DPO si azi beta 266 ❤️ Maria2508 attached the following image(s):

|
|
| Maria2508 wrote:Buna, fetelor! Vin si eu cu o veste buna de la iepurasul nostru! Test pozitiv de ieri 14 DPO si azi beta 266 ❤️
Felicitari!!!!!
A venit Iepurasul cu vesti buune
Beta baban, super!
Sarcina usoara! :* |
|
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 28
| Nicaieri88 wrote:Felicitari!!!!! A venit Iepurasul cu vesti buune Beta baban, super! Sarcina usoara! :*
Multumesc muult!!🥰 Doamne ajuta! |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Maria2508 wrote:Buna, fetelor! Vin si eu cu o veste buna de la iepurasul nostru! Test pozitiv de ieri 14 DPO si azi beta 266 ❤️
Felicitări!!! Ce cadou frumos 🍀 |
|
|