Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| deme wrote:
La mulți ani Iris !! Mulțumesc!
Sa fie cu succes! 🍀
Mulțumesc 🤗😘 |
|

| Lore35 wrote: La mulți ani floare frumoasa! Îți doresc ca visele sa iti devina realitate! 🤗 😘 Nu uita niciodată ca Dumnezeu iti da când trebuie. 😘 Țin pumnii sa fie cu noroc. 🙏
Multumesc 🤗😘 |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Gata fetele, am primit protocolul pt stimulare, iar ! :))
Prima injectie cu decapeptyl pe 28 Aprilie, punctia pe 25 Mai. Ha ha mi-a spus ca dacă vrem sa facem sex cu prezervativ sau .. clasica metoda a abstinentei 🙈🙈🙈 asta daca vrem sa ne si vedem in Mai :))
Ce sa zic, Doamne ajuta acum . O sa fie la limita, caci in 29-30 mai trebuie sa fim la Primărie sa depunem actele pt căsătoria din 9 Iunie;)) |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 520
| deme wrote:Gata fetele, am primit protocolul pt stimulare, iar ! :))
Prima injectie cu decapeptyl pe 28 Aprilie, punctia pe 25 Mai. Ha ha mi-a spus ca dacă vrem sa facem sex cu prezervativ sau .. clasica metoda a abstinentei 🙈🙈🙈 asta daca vrem sa ne si vedem in Mai :))
Ce sa zic, Doamne ajuta acum . O sa fie la limita, caci in 29-30 mai trebuie sa fim la Primărie sa depunem actele pt căsătoria din 9 Iunie;))
Bafta, Deme, sa fie cu succes! :)
Cu abstinenta noi ne-am simtit ciudat in cele 4 saptamani, dupa atata foc aproape 2 ani..a fost complet altfel :))
Recomand prezervativ :)) |
|
| Nicaieri88 wrote:
Bafta, Deme, sa fie cu succes! :)
Cu abstinenta noi ne-am simtit ciudat in cele 4 saptamani, dupa atata foc aproape 2 ani..a fost complet altfel :))
Recomand prezervativ :))
Prezervativul mi se pare moartea pasiunii, sunt si alte metode 🙈🙈🙈 Sa fieeeee, caci chiar imbatranesc de când astept 😂 La voi cum merge? |
|
| deme wrote:
Prezervativul mi se pare moartea pasiunii, sunt si alte metode 🙈🙈🙈 Sa fieeeee, caci chiar imbatranesc de când astept 😂 La voi cum merge?
Eu n-am mai folosit prezervativ de multi ani, or mai fi scos modele noi :))
Noi bebelim de zori, joi ar fi ovulatia conform aplicatiei si vad ca si testele sunt mai colorate de la zi la zi.
Sperante mari n-avem, dar macar stim ca acum se poate. Si sotului i s-au imbunatatit formele normale, asa ca macar nu mai sunt sanse 0.
Sperantele mari sunt in urmatoarele 2 inseminari.
Pe de alta parte, astazi ne-a fost declarat si dosarul fiv eligibil, ma astept sa primim si noi voucherele intr-o luna. Daca nu reusim nici cu inseminarile, cred ca vom merge si noi cu FIV.
Partea proasta este ca trebuia sa fac histeroscopia la Embryos, cu Veliscu..iar eu am facut la RM, ca sa pot face inseminare la Columna.
Adica nu stiu daca ar accepta dna Veliscu histeroscopia.
|
|
| Nicaieri88 wrote:
Eu n-am mai folosit prezervativ de multi ani, or mai fi scos modele noi :))
Noi bebelim de zori, joi ar fi ovulatia conform aplicatiei si vad ca si testele sunt mai colorate de la zi la zi.
Sperante mari n-avem, dar macar stim ca acum se poate. Si sotului i s-au imbunatatit formele normale, asa ca macar nu mai sunt sanse 0.
Sperantele mari sunt in urmatoarele 2 inseminari.
Pe de alta parte, astazi ne-a fost declarat si dosarul fiv eligibil, ma astept sa primim si noi voucherele intr-o luna. Daca nu reusim nici cu inseminarile, cred ca vom merge si noi cu FIV.
Partea proasta este ca trebuia sa fac histeroscopia la Embryos, cu Veliscu..iar eu am facut la RM, ca sa pot face inseminare la Columna.
Adica nu stiu daca ar accepta dna Veliscu histeroscopia.
Eu inca aștept sa imi analizeze dosarul, de 2 săptămâni tot zic ca urmează.. Poate daca ii duci filmul de la histeroscopie. Si Maftei a zis ca daca nu pot veni sa o faca el, sa ii duc filmul. |
|
| deme wrote:
Eu inca aștept sa imi analizeze dosarul, de 2 săptămâni tot zic ca urmează.. Poate daca ii duci filmul de la histeroscopie. Si Maftei a zis ca daca nu pot veni sa o faca el, sa ii duc filmul.
S-au miscat destul de repede pentru ultima parte. La inceputul lunii am primit emailul sa retrimitem 2 documente. Mare mi-a fost mirarea cand a venit mailul ieri si au zis ca eligibil.
Ma asteptam sa primim raspuns abia peste inca o luna minim.
Legat de histeroscopie, eu am primit de la RM doar biletul de externare, n-au zis nimic de vreun CD.
Tu ai primit si cd-ul, nu? |
|
| Nicaieri88 wrote:
S-au miscat destul de repede pentru ultima parte. La inceputul lunii am primit emailul sa retrimitem 2 documente. Mare mi-a fost mirarea cand a venit mailul ieri si au zis ca eligibil.
Ma asteptam sa primim raspuns abia peste inca o luna minim.
Legat de histeroscopie, eu am primit de la RM doar biletul de externare, n-au zis nimic de vreun CD.
Tu ai primit si cd-ul, nu?
Da, am facut cu Maftei, chiar de mi-a fost greu sa plec de la Tm si sa ajungem dupa amiaza la Iasi, a condus sotul si am reușit :) si da, am si cd. |
|
| deme wrote:
Da, am facut cu Maftei, chiar de mi-a fost greu sa plec de la Tm si sa ajungem dupa amiaza la Iasi, a condus sotul si am reușit :) si da, am si cd.
Cred ca in cel mai rau caz ma mai pune sa fac una si la ei. Acum nu mai mi-e teama, teoretic ar trebui sa fie diagnostica doar acum, cu sedare usoara cu gaz. (Eu am facut intravenos).
Am zis ca nu ne mai stresam, asteptam sa vedem lunile astea cu inseminare, etc si mai vedem pe urma. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Cred ca in cel mai rau caz ma mai pune sa fac una si la ei. Acum nu mai mi-e teama, teoretic ar trebui sa fie diagnostica doar acum, cu sedare usoara cu gaz. (Eu am facut intravenos).
Am zis ca nu ne mai stresam, asteptam sa vedem lunile astea cu inseminare, etc si mai vedem pe urma.
Eu am facut fara sedare, si mi-a scos si 2 polipi. Tin minte ca am zis un "bagamiaaashhh" si l-a bufnit rasul pe Maftei |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/13/2023 Mesaje: 28
| Buna fetelor! Maria0202 sunt, eram logata pe laptopul de la munca pe forum, pentru ca il folosesc acasa, a fost trimis la reparat si nu imi mai amintesc parola pe care am pus-o ca sa ma loghez de pe altceva, asa ca am facut cont nou😂 pe telefon e tare ciudat, apar conversatiile foarte mari. La mine a fost liniste, dar am fost si sunt fff prinsa cu munca, din fericire timpul trece de nici nu imi dau seama. Acum 2 zile (7dpo) am facut analiza de progesteron, care a iesit 59.12 nmol, care ar insemna vreo 18.6 ng. O sa atasez poza cu analiza de la synevo daca reusesc, dar ideea e ca valorile lor de referinta sunt urmatoarele: - faza luteala: 13,1-46,3 nmol - trim 1: 35-141 nmol Macar am confirmat sigur ca am ovulat :) Parca imi da un pic de speranta ca val mea e peste faza lor luteala. Simptome nu stiu daca am, sanii putin mai umflati si ieri putina greata in prima parte a zilei, dar nu vreau sa imi induc si am pus-o in seama stresului de la munca. Maria2508 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| Va doresc multa bafta fetelor abea astept sa mai aud vesti bune de la voi. Noi am întrat în 6 sapt și deja am început grețurile. Va doresc sărbători binecuvantate un Paște Fericit și toate dorințele sa va devina realitate cât mai curând. 🙏🤗😘 |
|

| Lore35 wrote:Va doresc multa bafta fetelor abea astept sa mai aud vesti bune de la voi. Noi am întrat în 6 sapt și deja am început grețurile. Va doresc sărbători binecuvantate un Paște Fericit și toate dorințele sa va devina realitate cât mai curând. 🙏🤗😘
Ce mă bucur Lore ca avansează sarcina 🤗
Va doresc tuturor Sărbători pascale binecuvântate, cu liniște,bucurie și speranța în suflet! |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| Am ajuns ieri cu sângerare la spital dar după toată sperietura pe care am luat-o am făcut cunoștință cu bebe, are activitate cardiaca el este ok ceea ce ma bucura doar ca am un hematom micuț și din cauza lui am sângerat. Azi tot rău îmi este am și vomat dimineața nu pot pune gura cu nimic dar important este bebe sa fie ok. |
|
|