Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
maria0202
Scris: Wednesday, April 5, 2023 4:14 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/8/2023
Buna, fetelor!
Deme, cum mai esti? Sper ca ok Cheek Kiss
Eu sper ca am nimerit luna asta ovulatia, in ziua 18 am avut temp mica si test de ovulatie pozitiv, in ziua 19 a crescut un pic temperatura, test mai slab decat Z18 si am avut spre seara niste crampe foarte puternice. Azi, z20, temp e mai sus decat ieri. Conform Fertility Friend, cred ca trebuie sa mai am cateva zile de temp sus ca sa confirme ovulatia in Z19.
Vom vedea daca am gasit-o, momentan incerc sa invat sa imi cunosc corpul. De acoperit perioada, am acoperit-o zic eu, poate mai bebelim si in seara asta pentru siguranta, daca o sa avem chef.
Secretie egg am avut in zilele 15-17, deci inainte de testul pozitiv de ovulatie, apoi nu am mai vazut.

Voi ce mai faceti?
deme
Scris: Wednesday, April 5, 2023 6:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
maria0202 wrote:
Buna, fetelor!
Deme, cum mai esti? Sper ca ok Cheek Kiss
Eu sper ca am nimerit luna asta ovulatia, in ziua 18 am avut temp mica si test de ovulatie pozitiv, in ziua 19 a crescut un pic temperatura, test mai slab decat Z18 si am avut spre seara niste crampe foarte puternice. Azi, z20, temp e mai sus decat ieri. Conform Fertility Friend, cred ca trebuie sa mai am cateva zile de temp sus ca sa confirme ovulatia in Z19.
Vom vedea daca am gasit-o, momentan incerc sa invat sa imi cunosc corpul. De acoperit perioada, am acoperit-o zic eu, poate mai bebelim si in seara asta pentru siguranta, daca o sa avem chef.
Secretie egg am avut in zilele 15-17, deci inainte de testul pozitiv de ovulatie, apoi nu am mai vazut.

Voi ce mai faceti?

M-am trezit azi dimi cu febra musculara, o durere de spate de am zis ca o iau razna si durere de cap🙈 am plecat mai devreme de la munca pt ca nu suportam pe nimeni 🙄 ahh si nu mai zic ca am visat ca am facut avort, gen eram la baie si cand ma uit pe jos, era o chestie gen papusa micaaaaaa micaaa cat o palma si ma intrebam daca oara ala e copilul care trebuia sa fie in mine🤫

Cred ca ai acoperit perioada, iti doresc peste 2 săptămâni sa ne încânți cu un test + !!

Ah si de dimi am mai facut un test care tot pozitiv a iesit. Cele care ati mai avut asa, la cate zile a venit menstruatia?
MissyAM
Scris: Wednesday, April 5, 2023 6:31 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/20/2022
deme wrote:

M-am trezit azi dimi cu febra musculara, o durere de spate de am zis ca o iau razna si durere de cap🙈 am plecat mai devreme de la munca pt ca nu suportam pe nimeni 🙄 ahh si nu mai zic ca am visat ca am facut avort, gen eram la baie si cand ma uit pe jos, era o chestie gen papusa micaaaaaa micaaa cat o palma si ma intrebam daca oara ala e copilul care trebuia sa fie in mine🤫

Cred ca ai acoperit perioada, iti doresc peste 2 săptămâni sa ne încânți cu un test + !!

Ah si de dimi am mai facut un test care tot pozitiv a iesit. Cele care ati mai avut asa, la cate zile a venit menstruatia?

Eu la biochimica mea am avut 4-5 zile de teste pozitive iar menstruatia a venit cam la 6-7 zile de la primul test pozitiv.
deme
Scris: Wednesday, April 5, 2023 6:43 PM
Nivel

MissyAM wrote:

Eu la biochimica mea am avut 4-5 zile de teste pozitive iar menstruatia a venit cam la 6-7 zile de la primul test pozitiv.

Mulțumesc, sper sa vina si la mine mai repede.
freya1
Scris: Thursday, April 6, 2023 9:48 AM
Nivel

Inregistrat: 2/10/2020
Nu ai mai facut beta, deme?
Cam o sapt a fost si la mine
Nicaieri88
Scris: Thursday, April 6, 2023 1:26 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Fetelor, la mine au trecut 3 saptamani de la histeroscopie. Pe langa crampele puternice din primele zile de menstruatie, vad ca ma si tine mai mult.
Sunt in a 7-a zi si inca mai am niste scurgeri slab cantitative, fff putin, dar rosiatice.

O fi de la procedura de dilatare a colului? A mai avut cineva sinechie col?

Astept sa treaca odata sa ne punem pe treaba tinand cont ca e prima luna de cand avem si noi sanse, dar parca mi-e si teama sa nu "stric ceva pe acolo". Lol
deme
Scris: Thursday, April 6, 2023 2:23 PM
Nivel

freya1 wrote:
Nu ai mai facut beta, deme?
Cam o sapt a fost si la mine

Nu am mai facut, la ce bun. De dimi am facut un test si nu se mai vedea nimic. Astept sa vina mai repede, o sa beau diseara niste vin rosu sa ajut 😂😂
deme
Scris: Saturday, April 8, 2023 5:55 PM
Nivel

Fetelor cum mai sunteti? Noutăți?

Eu declar azi z1, in sfârșit!
Mi-a spus Maftei sa repet beta si progesteronul luni si apoi îmi da schema de tratament.
Sa speram ca de data aceasta ajung la punctie, fara evenimente 🙈
Nicaieri88
Scris: Sunday, April 9, 2023 2:19 PM
Nivel

deme wrote:

Mi-a spus Maftei sa repet beta si progesteronul luni si apoi îmi da schema de tratament.

Succes, Deme! :)

deme
Scris: Sunday, April 9, 2023 3:56 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Succes, Deme! :)

Mulțumesc frumos!!

La mulți ani, daca avem doamne cu nume de flori 🥰
Nicaieri88
Scris: Sunday, April 9, 2023 4:05 PM
Nivel

deme wrote:

Mulțumesc frumos!!

Chiar asa, la multi ani daca avem flori pe aici! :*
iris11
Scris: Sunday, April 9, 2023 7:13 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
deme wrote:

Mulțumesc frumos!!

Mulțumesc ! Eu sunt chiar floare 🙂
Doamne ajută la toate fetele și în special ție Deme să fie cu succes!!!
Noi ne-am detașat puțin. În 26 aprilie acem programare pt depunerea dosarului la Embryos.
Mergem cu Dumnezeu înainte!
deme
Scris: Sunday, April 9, 2023 7:35 PM
Nivel

iris11 wrote:

Noi ne-am detașat puțin. În 26 aprilie acem programare pt depunerea dosarului la Embryos.

La mulți ani Iris !! Mulțumesc!

Sa fie cu succes! 🍀
Lore35
Scris: Monday, April 10, 2023 12:57 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
deme wrote:

Succes sa fie cu noroc.
Lore35
Scris: Monday, April 10, 2023 12:59 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
iris11 wrote:

La mulți ani floare frumoasa! Îți doresc ca visele sa iti devina realitate! 🤗 😘 Nu uita niciodată ca Dumnezeu iti da când trebuie. 😘 Țin pumnii sa fie cu noroc. 🙏
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.