Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2023 Mesaje: 23
| Buna, fetelor! Deme, cum mai esti? Sper ca ok Eu sper ca am nimerit luna asta ovulatia, in ziua 18 am avut temp mica si test de ovulatie pozitiv, in ziua 19 a crescut un pic temperatura, test mai slab decat Z18 si am avut spre seara niste crampe foarte puternice. Azi, z20, temp e mai sus decat ieri. Conform Fertility Friend, cred ca trebuie sa mai am cateva zile de temp sus ca sa confirme ovulatia in Z19. Vom vedea daca am gasit-o, momentan incerc sa invat sa imi cunosc corpul. De acoperit perioada, am acoperit-o zic eu, poate mai bebelim si in seara asta pentru siguranta, daca o sa avem chef. Secretie egg am avut in zilele 15-17, deci inainte de testul pozitiv de ovulatie, apoi nu am mai vazut.
Voi ce mai faceti? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| maria0202 wrote:Buna, fetelor! Deme, cum mai esti? Sper ca ok Eu sper ca am nimerit luna asta ovulatia, in ziua 18 am avut temp mica si test de ovulatie pozitiv, in ziua 19 a crescut un pic temperatura, test mai slab decat Z18 si am avut spre seara niste crampe foarte puternice. Azi, z20, temp e mai sus decat ieri. Conform Fertility Friend, cred ca trebuie sa mai am cateva zile de temp sus ca sa confirme ovulatia in Z19. Vom vedea daca am gasit-o, momentan incerc sa invat sa imi cunosc corpul. De acoperit perioada, am acoperit-o zic eu, poate mai bebelim si in seara asta pentru siguranta, daca o sa avem chef. Secretie egg am avut in zilele 15-17, deci inainte de testul pozitiv de ovulatie, apoi nu am mai vazut. Voi ce mai faceti?
M-am trezit azi dimi cu febra musculara, o durere de spate de am zis ca o iau razna si durere de cap🙈 am plecat mai devreme de la munca pt ca nu suportam pe nimeni 🙄 ahh si nu mai zic ca am visat ca am facut avort, gen eram la baie si cand ma uit pe jos, era o chestie gen papusa micaaaaaa micaaa cat o palma si ma intrebam daca oara ala e copilul care trebuia sa fie in mine🤫
Cred ca ai acoperit perioada, iti doresc peste 2 săptămâni sa ne încânți cu un test + !!
Ah si de dimi am mai facut un test care tot pozitiv a iesit. Cele care ati mai avut asa, la cate zile a venit menstruatia? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| deme wrote:
M-am trezit azi dimi cu febra musculara, o durere de spate de am zis ca o iau razna si durere de cap🙈 am plecat mai devreme de la munca pt ca nu suportam pe nimeni 🙄 ahh si nu mai zic ca am visat ca am facut avort, gen eram la baie si cand ma uit pe jos, era o chestie gen papusa micaaaaaa micaaa cat o palma si ma intrebam daca oara ala e copilul care trebuia sa fie in mine🤫
Cred ca ai acoperit perioada, iti doresc peste 2 săptămâni sa ne încânți cu un test + !!
Ah si de dimi am mai facut un test care tot pozitiv a iesit. Cele care ati mai avut asa, la cate zile a venit menstruatia?
Eu la biochimica mea am avut 4-5 zile de teste pozitive iar menstruatia a venit cam la 6-7 zile de la primul test pozitiv. |
|
| MissyAM wrote:
Eu la biochimica mea am avut 4-5 zile de teste pozitive iar menstruatia a venit cam la 6-7 zile de la primul test pozitiv.
Mulțumesc, sper sa vina si la mine mai repede. |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Nu ai mai facut beta, deme? Cam o sapt a fost si la mine |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 513
| Fetelor, la mine au trecut 3 saptamani de la histeroscopie. Pe langa crampele puternice din primele zile de menstruatie, vad ca ma si tine mai mult. Sunt in a 7-a zi si inca mai am niste scurgeri slab cantitative, fff putin, dar rosiatice.
O fi de la procedura de dilatare a colului? A mai avut cineva sinechie col?
Astept sa treaca odata sa ne punem pe treaba tinand cont ca e prima luna de cand avem si noi sanse, dar parca mi-e si teama sa nu "stric ceva pe acolo". |
|
| freya1 wrote:Nu ai mai facut beta, deme? Cam o sapt a fost si la mine
Nu am mai facut, la ce bun. De dimi am facut un test si nu se mai vedea nimic. Astept sa vina mai repede, o sa beau diseara niste vin rosu sa ajut 😂😂 |
|
| Fetelor cum mai sunteti? Noutăți?
Eu declar azi z1, in sfârșit! Mi-a spus Maftei sa repet beta si progesteronul luni si apoi îmi da schema de tratament. Sa speram ca de data aceasta ajung la punctie, fara evenimente 🙈 |
|
| deme wrote:Fetelor cum mai sunteti? Noutăți?
Eu declar azi z1, in sfârșit! Mi-a spus Maftei sa repet beta si progesteronul luni si apoi îmi da schema de tratament. Sa speram ca de data aceasta ajung la punctie, fara evenimente 🙈
Succes, Deme! :)
|
|
| Nicaieri88 wrote:
Succes, Deme! :)
Mulțumesc frumos!!
La mulți ani, daca avem doamne cu nume de flori 🥰 |
|
| deme wrote:
Mulțumesc frumos!!
La mulți ani, daca avem doamne cu nume de flori 🥰
Chiar asa, la multi ani daca avem flori pe aici! :* |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| deme wrote:
Mulțumesc frumos!!
La mulți ani, daca avem doamne cu nume de flori 🥰
Mulțumesc ! Eu sunt chiar floare 🙂 Doamne ajută la toate fetele și în special ție Deme să fie cu succes!!! Noi ne-am detașat puțin. În 26 aprilie acem programare pt depunerea dosarului la Embryos. Mergem cu Dumnezeu înainte! |
|
| iris11 wrote:
Mulțumesc ! Eu sunt chiar floare 🙂 Doamne ajută la toate fetele și în special ție Deme să fie cu succes!!! Noi ne-am detașat puțin. În 26 aprilie acem programare pt depunerea dosarului la Embryos. Mergem cu Dumnezeu înainte!
La mulți ani Iris !! Mulțumesc!
Sa fie cu succes! 🍀 |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| deme wrote:Fetelor cum mai sunteti? Noutăți?
Eu declar azi z1, in sfârșit! Mi-a spus Maftei sa repet beta si progesteronul luni si apoi îmi da schema de tratament. Sa speram ca de data aceasta ajung la punctie, fara evenimente 🙈 Succes sa fie cu noroc. |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 338
| iris11 wrote:
Mulțumesc ! Eu sunt chiar floare 🙂 Doamne ajută la toate fetele și în special ție Deme să fie cu succes!!! Noi ne-am detașat puțin. În 26 aprilie acem programare pt depunerea dosarului la Embryos. Mergem cu Dumnezeu înainte!
La mulți ani floare frumoasa! Îți doresc ca visele sa iti devina realitate! 🤗 😘 Nu uita niciodată ca Dumnezeu iti da când trebuie. 😘 Țin pumnii sa fie cu noroc. 🙏 |
|
|