Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1887
| Roser wrote:OMG deme cum a fost posibil cu Decapeptyl??? Nu trage concluzii, ai prins-o chiar la început, e clar ca ai ovulat după valoarea progesteronului (se presupune ca Decapeptyl-ul inhibă ovulatia nu?). Repeta la 48 de ore poate si mai repede sa vezi dacă e in creștere, dacă e sarcină nu poti lua Decapeptyl.
Habar nu stiu, am început decapeptyl in z21, dar eu ovulasem, teoretic mi-a dat sa pregătim terenul pt aprilie si da, decapeptyl =diphereline, adica at trebui ovarele sa le puna pe pauza. Maine e totul inchis, o sa ma duc luni sa repet. Acum i-am scris lui Maftei. Pare o păcăleală de 1 Aprilie 🙈 |
|
| Nicaieri88 wrote:
Pai pt ziua 11 eu zic ca e o valoare buna. Abia se implanteaza teoretic. Eu zic sa ii scrii si medicului si sa repeti la 48h.
Iti tin pumnii sa fie totul ok.
Acum i-am scris, sunt bulversata 😂 |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Ohh am si uitat că e 1 aprilie Poate crede ca e o glumă si nu îți răspunde |
|
| Roser wrote:Ohh am si uitat că e 1 aprilie Poate crede ca e o glumă si nu îți răspunde
Am trimis pdful de la synevo 😂 Nu înțeleg |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 458
| deme wrote:
Habar nu stiu, am început decapeptyl in z21, dar eu ovulasem, teoretic mi-a dat sa pregătim terenul pt aprilie si da, decapeptyl =diphereline, adica at trebui ovarele sa le puna pe pauza. Maine e totul inchis, o sa ma duc luni sa repet. Acum i-am scris lui Maftei. Pare o păcăleală de 1 Aprilie 🙈
Sau, Doamne ajuta, un cadou frumos de Paste :) |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/8/2023 Mesaje: 23
| Exact asta voiam sa scriu si eu, poate un iepuras supriza de Paste :) Noi iti tinem pumnii deme |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 336
| Heiii deme acum am citit discuțiile.... Doamne ajuta sa fie cu noroc poate cum spun fetele este un miracol înainte de Paște. 🙏🙏🙏🙏 Te așteptăm cu vesti bune. 🍀🍀🍀 |
|
| Vai fetelor, sunt constienta ca este o valoare foarte mica , insa nu ma asteptam la lucrul asta.
Sunt putin reticenta :) |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 458
| deme wrote:Vai fetelor, sunt constienta ca este o valoare foarte mica , insa nu ma asteptam la lucrul asta.
Sunt putin reticenta :)
Doamne ajuta se dubleze la 48h. Dinamica e mai importanta decat valoarea.
Am tot citit pe net povesti de la fete insarcinate care aveau teste de urina negative si la aproape o saptamana de intarziere si sarcinile au fost ok. |
|
| Mi-a raspuns Maftei, a spus ca nu e imposibil, sa întrerup injectiile pana luni cand refac beta si ne auzim. |
|
Inregistrat: 10/21/2018 Mesaje: 1623
| Pe forumul ăsta nimic nu e imposibil, au fost atâtea cazuri de-a lungul anilor...:) Tot weekendul o să ma gândesc la tine să știi, ma rog să se dubleze beta și să fie totul ok cu sarcina |
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 336
| deme wrote:Mi-a raspuns Maftei, a spus ca nu e imposibil, sa întrerup injectiile pana luni cand refac beta si ne auzim. Tinem pumnii strânși deme... 🙏🙏🙏 Abea astept sa aflu luni vesti bune. DOAMNE AJUTA! |
|
| Roser wrote:Pe forumul ăsta nimic nu e imposibil, au fost atâtea cazuri de-a lungul anilor...:) Tot weekendul o să ma gândesc la tine să știi, ma rog să se dubleze beta și să fie totul ok cu sarcina
Doamne ajuta Roser , mulțumesc 🍀🤗🤗🤗 |
|
| Lore35 wrote: Tinem pumnii strânși deme... 🙏🙏🙏 Abea astept sa aflu luni vesti bune. DOAMNE AJUTA!
Si eu !! Sper ca esti bine, au apărut ceva simptome?🤗🤗🤗 |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 312
| Lore, nu am apucat sa mai scriu, felicitari! Deme, exista cazuri exceptionale si toate sansele sa fii si tu unul, tin pumnii sa evolueze bine |
|
Liliana1878 |