Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 307
| deme wrote:
Mulțumesc Lore. Da, tot Maftei. Avem bani oricum mai multi decat ne facem socoteala, ca nu stii ce poate apărea, plus cazarea o săptămână. Cat ai plătit pt eco?
Prima a fost 200 parca si apoi doar 100 monitorizarile (sau 120, chiar nu mai tin minte) care la mine au fost doar 2 pentru ca am facut mai devreme punctia decat anticipase medicul. |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 433
| deme wrote:
Te doare mintea.. astept sa vad ce naiba imi spun. Oricum nu cred ca fac ceva cu dosarul pana pe 25. Si sper sa nu mai am nevoie de ei :)
Noi le-am retrimis desi ma razgandisem cu fivul si nu mai voiam, dar am zis macar sa nu am nevoie de ele cand mi le trimit ei in 3 luni probabil. Intre timp termin si cu cele 2 inseminari si vedem cum stam.
|
|
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| deme wrote:
Eu sincer nu as fi rezistat ca tine, si sa nu fac un pipi test. Vointa mea e zero la chestia asta 🙈
Nu iti poți imagina ce este în sufletul meu în momentul asta.... Cred ca am prins frica de testele de sarcina la câte am văzut albe. 😔😔Sper sa fie pozitiv. 🙏🙏🙏 |
|
| Lore35 wrote: Nu iti poți imagina ce este în sufletul meu în momentul asta.... Cred ca am prins frica de testele de sarcina la câte am văzut albe. 😔😔Sper sa fie pozitiv. 🙏🙏🙏
Cred ca toate am prins frica de ele..o sa ma minunez mult daca apuc sa vad vreunul pozitiv vreodata. Dar eu le si fac, am 7 cred prin casa.
|
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/18/2023 Mesaje: 6
| Buna fetelor,
Am nevoie de o parere. In sfârșit am obținu o sarcina pe cale naturală dar… Am făcut Hcg luni 323,2 Astăzi refăcut 504,8
S-a mai confruntat cineva cu acest lucru? S-a finalizat ok?
Nu as vrea sa o pierd 😔 |
|
| Salut fetelor gata au venit rezultatele la beta este pozitiv.. ❤️❤️❤️ Vineri repet beta și în seara asta mia spus sa fac și 6 clicuri de ovitrelle. Doamne ajuta sa fie ok pana la capăt. 🙏🙏🙏 Va multumesc din suflet pentru suportul vostru. 😘🤗🤗Va aștept și pe voi cu rezultate pozitive!! 🙏🙏🙏🍀🍀🍀 |
|
| Lore35 wrote:Salut fetelor gata au venit rezultatele la beta este pozitiv.. ❤️❤️❤️ Vineri repet beta și în seara asta mia spus sa fac și 6 clicuri de ovitrelle. Doamne ajuta sa fie ok pana la capăt. 🙏🙏🙏 Va multumesc din suflet pentru suportul vostru. 😘🤗🤗Va aștept și pe voi cu rezultate pozitive!! 🙏🙏🙏🍀🍀🍀
Felicitari!!! Vai, ce ma bucur!
Sarcina usoara sa ai!
Cat e beta? |
|
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| andrbrtlaura wrote:Buna fetelor,
Am nevoie de o parere. In sfârșit am obținu o sarcina pe cale naturală dar… Am făcut Hcg luni 323,2 Astăzi refăcut 504,8
S-a mai confruntat cineva cu acest lucru? S-a finalizat ok?
Nu as vrea sa o pierd 😔
Da.Eu.A fost extrauterina.Din pacate faptul ca nu se dubleaza nu este un semn bun... |
|
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| Lore35 wrote:Salut fetelor gata au venit rezultatele la beta este pozitiv.. ❤️❤️❤️ Vineri repet beta și în seara asta mia spus sa fac și 6 clicuri de ovitrelle. Doamne ajuta sa fie ok pana la capăt. 🙏🙏🙏 Va multumesc din suflet pentru suportul vostru. 😘🤗🤗Va aștept și pe voi cu rezultate pozitive!! 🙏🙏🙏🍀🍀🍀
Ce ma bucur Lore! Felicitari si sa fie totul bine pana la final |
|
| Nicaieri88 wrote:Felicitari!!! Vai, ce ma bucur! Sarcina usoara sa ai! Cat e beta? Mulțumesc!! beta este 93.8mUI/ml |
|
| MissyAM wrote:Ce ma bucur Lore! Felicitari si sa fie totul bine pana la final Mulțumesc frumos, Doamne ajuta! 🙏🙏🙏 |
|
| Lore35 wrote: Mulțumesc!! beta este 93.8mUI/ml
Un beta dolofan !
|
|
| Nicaieri88 wrote:Un beta dolofan ! daa |
|
| Lore35 wrote: daa
Lore, sa mai treci pe la noi, sa nu ne uiti :) Ne incarcam si noi pozitiv de la vesti bune |
|
| Nicaieri88 wrote:Lore, sa mai treci pe la noi, sa nu ne uiti :) Ne incarcam si noi pozitiv de la vesti bune Normal sunt alături de voi, pana nu va vad pe toate la burtici nu va las. 😘 🤗 |
|
Clover, Iudita , Maria2508 |