Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Lore35 wrote: Mulțumesc fetelor, acum am ajuns acasă de la analize Doamne ajuta sa fie bine. 🙏🙏🙏
Hai Lore, da startul la pozitivitate pe aici!!!
Mie dosarul imi intra in analiza saptamana viitoare. Aveti idee cat mai durează de cand se declara dosarul eligibil ? Ma gândesc ca poate merge sa platesc punctia cu vouchere. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 538
| deme wrote:
Mie dosarul imi intra in analiza saptamana viitoare. Aveti idee cat mai durează de cand se declara dosarul eligibil ? Ma gândesc ca poate merge sa platesc punctia cu vouchere.
Daca ai totul ok, cam intr-o luna cred.
Noi am depus pe 20 decembrie si abia pe 26 martie am primit email de la ei sa retrimitem 3 documente. Cred ca daca ar fi fost ok dosarul, ar fi mers mult mai repede.
Bafta, poate te incadrezi cu punctia. Parca e cea mai scumpa de pe lista, nu? In jur de 10000. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Daca ai totul ok, cam intr-o luna cred.
Noi am depus pe 20 decembrie si abia pe 26 martie am primit email de la ei sa retrimitem 3 documente. Cred ca daca ar fi fost ok dosarul, ar fi mers mult mai repede.
Bafta, poate te incadrezi cu punctia. Parca e cea mai scumpa de pe lista, nu? In jur de 10000.
Totul este ok, doar ca nu am semnat nici 1 pe foi, mi-am dat seama după ceva vreme si nu am mai trimis nimic înapoi. Da, punctia este 10 000. Sper sa mearga mai repede lucrurile, am văzut ca acum primești nr de înregistrare in 2 zile maxim. Noi am trimis pe 19 ian si pe 3 martie am primit nr de înregistrare 🙄 |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 339
| deme wrote:
Mie dosarul imi intra in analiza saptamana viitoare. Aveti idee cat mai durează de cand se declara dosarul eligibil ? Ma gândesc ca poate merge sa platesc punctia cu vouchere.
Doamne ajuta deme! In legătură cu dosarul la mine a durat aproximativ o luna de la momentul în care am primit nr de dosar și pana mia trimis ca este eligibil. Dar cred ca a început sa se miște mai repede pe aici lucrurile poate vei primi mult mai repede răspuns. Apoi la o săptămână am primit contractul și după ce lam semnat și trimis a mai durat încă o luna pana am primit voucherele. Multă bafta! Asta a fost la mine eu am trimis dosarul cu gramada acum poate sa mai fluidizat treaba și poate merge mai repede. Ținem pumnii! 🍀🍀🍀🙏🙏🙏 |
|
| Lore35 wrote: Doamne ajuta deme! In legătură cu dosarul la mine a durat aproximativ o luna de la momentul în care am primit nr de dosar și pana mia trimis ca este eligibil. Dar cred ca a început sa se miște mai repede pe aici lucrurile poate vei primi mult mai repede răspuns. Apoi la o săptămână am primit contractul și după ce lam semnat și trimis a mai durat încă o luna pana am primit voucherele. Multă bafta! Asta a fost la mine eu am trimis dosarul cu gramada acum poate sa mai fluidizat treaba și poate merge mai repede. Ținem pumnii! 🍀🍀🍀🙏🙏🙏
Sunt cu refresh la pagina si am niste emotii!! Hai Lore 🥰 |
|
| deme wrote:
Sunt cu refresh la pagina si am niste emotii!! Hai Lore 🥰
Aștept după ora 18 mi sa spus de la analize ca ma pot uita după rezultat. Și eu stau ca pe ace. Va îmbrățișez pe fiecare în parte și va mulțumesc pentru suportul vostru, sa știți ca ajuta enorm. 😘 🤗. Doamne ajuta sa ne auzim cu vesti bune. 🙏🙏🙏 |
|
| deme wrote:
Totul este ok, doar ca nu am semnat nici 1 pe foi, mi-am dat seama după ceva vreme si nu am mai trimis nimic înapoi. Da, punctia este 10 000. Sper sa mearga mai repede lucrurile, am văzut ca acum primești nr de înregistrare in 2 zile maxim. Noi am trimis pe 19 ian si pe 3 martie am primit nr de înregistrare 🙄
Fix d-asta ni l-au intors si noua, aveam 3 documente dupa care facusem poza, cu stampila si pix albastre..adica se vedea clar ca sunt originale, dar na, nu scrisesem. |
|
| Lore35 wrote: Aștept după ora 18 mi sa spus de la analize ca ma pot uita după rezultat. Și eu stau ca pe ace. Va îmbrățișez pe fiecare în parte și va mulțumesc pentru suportul vostru, sa știți ca ajuta enorm. 😘 🤗. Doamne ajuta sa ne auzim cu vesti bune. 🙏🙏🙏
Cred ca pe la un 15 ar trebui sa afiseze, ei isi iau o marja cand zic ora.
Eu cred ca incercam non stop..stau prost cu rabdarea. |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Lore
Deme, tin minte ca tu tot la Origyn mergi, eu in ziua punctiei am platit 12600 pentru pachet Freeze all cu IMSI si EmbryoGlue, daca te ajuta cu ceva. |
|
| Nicaieri88 wrote:Cred ca pe la un 15 ar trebui sa afiseze, ei isi iau o marja cand zic ora. Eu cred ca incercam non stop..stau prost cu rabdarea. Am încercat și eu acum sa vad dar nimic.... 😔😔😔 |
|
| Lore35 wrote: Am încercat și eu acum sa vad dar nimic.... 😔😔😔
Cat de curand, mai e un pic. :)
|
|
| Nicaieri88 wrote:
Cat de curand, mai e un pic. :)
Doamne ajuta... Poate anul asta este anul veștilor pozitive.... 🙏🙏🙏🍀🍀🍀 |
|
| Nicaieri88 wrote:
Fix d-asta ni l-au intors si noua, aveam 3 documente dupa care facusem poza, cu stampila si pix albastre..adica se vedea clar ca sunt originale, dar na, nu scrisesem.
Te doare mintea.. astept sa vad ce naiba imi spun. Oricum nu cred ca fac ceva cu dosarul pana pe 25. Si sper sa nu mai am nevoie de ei :) |
|
| Isa294 wrote:Lore Deme, tin minte ca tu tot la Origyn mergi, eu in ziua punctiei am platit 12600 pentru pachet Freeze all cu IMSI si EmbryoGlue, daca te ajuta cu ceva.
Mulțumesc Lore. Da, tot Maftei. Avem bani oricum mai multi decat ne facem socoteala, ca nu stii ce poate apărea, plus cazarea o săptămână. Cat ai plătit pt eco? |
|
| Lore35 wrote: Doamne ajuta... Poate anul asta este anul veștilor pozitive.... 🙏🙏🙏🍀🍀🍀
Eu sincer nu as fi rezistat ca tine, si sa nu fac un pipi test. Vointa mea e zero la chestia asta 🙈 |
|
|