Nivel: Membru
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| Sunt fericita! M-a sunat laboratorul si s-a mai facut un puiut de 5 AA, restul de doi din pacate s-au oprit din dezvoltare.Insa avem 3 pui in care imi pun toate sperantele |
|
Inregistrat: 2/8/2023 Mesaje: 23
| MissyAM wrote:Sunt fericita! M-a sunat laboratorul si s-a mai facut un puiut de 5 AA, restul de doi din pacate s-au oprit din dezvoltare.Insa avem 3 pui in care imi pun toate sperantele
Felicitaari!!! 3 sanse norocoase Cand veti face transferul? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1818
| MissyAM wrote:Sunt fericita! M-a sunat laboratorul si s-a mai facut un puiut de 5 AA, restul de doi din pacate s-au oprit din dezvoltare.Insa avem 3 pui in care imi pun toate sperantele
Heeeey , super bine !!! Felicitări!! Isa, tu cum ești? Loreeeeee?? |
|
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| maria0202 wrote: Felicitaari!!! 3 sanse norocoase Cand veti face transferul?
Multumesc Probabil undeva prin mai.Ne-a amanat putin doamna doctor din cauza covidului facut de sot :( a ramas sa o anunt prima zi de la urmatorul cm. Mie deja imi venise de duminica menstruatia mult mai devreme din cauza punctiei insa na, sotul cu raceala...dar ma gandesc ca se intampla toate cu un motiv si nu vreau sa mai riscam nimic.
Mersi deme!
Vreau vesti bune de la toate anul acesta sa stiti! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 335
| MissyAM wrote:Sunt fericita! M-a sunat laboratorul si s-a mai facut un puiut de 5 AA, restul de doi din pacate s-au oprit din dezvoltare.Insa avem 3 pui in care imi pun toate sperantele Felicitariii! 🎉🎉🎉🎉 Eram sigura ca totul o sa fie bine. Așteptăm să vină testul pozitiv! 🍀🍀🍀🍀 |
|
| deme wrote:
Heeeey , super bine !!! Felicitări!! Isa, tu cum ești? Loreeeeee??
Eu sunt bine aștept sa vina ziua de mâine. Am emotii. |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 307
| Felicitari Missy!
Deme, eu astept :). Lunea viitoare fac a doua injectie diphereline si la 21 de zile dupa incep pregatirea pentru transfer. Dupa calculele mele estimative, va fi pe la mijlocul lui mai, daca ies bine toate analizele. Lore, tinem pumnii! |
|
Inregistrat: 2/8/2023 Mesaje: 23
| Lore35 wrote: Eu sunt bine aștept sa vina ziua de mâine. Am emotii.
Tinem pumnii stransi pentru tine!! |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 434
| Lore35 wrote: Eu sunt bine aștept sa vina ziua de mâine. Am emotii.
A mai ramas putin de asteptat :) Am si eu emotii pt tine. :D Faci beta sau pipi test maine? |
|
| Maine fac beta ma mănâncă și palmele as face și un pipi test dimineața dar nu știu am asa mari emoții. 🙈🙈🙈🙈 Va multumesc pentru suport... Va îmbrățișez și cred ca mâine pe seara o sa am si rezultatul. 🙏🙏🙏🙏 |
|
| Lore35 wrote:Maine fac beta ma mănâncă și palmele as face și un pipi test dimineața dar nu știu am asa mari emoții. 🙈🙈🙈🙈 Va multumesc pentru suport... Va îmbrățișez și cred ca mâine pe seara o sa am si rezultatul. 🙏🙏🙏🙏
Cred, si pe mine m-ar manca.
Cel mai sigur e beta totusi. Daca urina e prea diluata ar putea sa iasa fals negativ.
Sunt multe laboratoare care dau rezultatul pana in pranz daca recoltezi dimineata. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Cred, si pe mine m-ar manca.
Cel mai sigur e beta totusi. Daca urina e prea diluata ar putea sa iasa fals negativ.
Sunt multe laboratoare care dau rezultatul pana in pranz daca recoltezi dimineata.
Da după ora 18 asa am primit rezultatele de la ultimele analize care aveau termen de execuție o zi.offf deja am emotii dar ceva din mine îmi spune ca e ok. 🙏🙏🙏 Am un sentiment plăcut sper din toată inima sa fie cu ochișori. 🙏🙏🙏 |
|
| Bafta, Lore! :*
Asteptam vesti :) |
|
| Nicaieri88 wrote:Bafta, Lore! :*
Asteptam vesti :) Mulțumesc fetelor, acum am ajuns acasă de la analize Doamne ajuta sa fie bine. 🙏🙏🙏 |
|
| Lore35 wrote: Mulțumesc fetelor, acum am ajuns acasă de la analize Doamne ajuta sa fie bine. 🙏🙏🙏
Abia de dimineata am remarcat la semnatura ta ca ai transferat 2 embrioni. :)
Doamne ajuta! Iti tinem pumnii :) |
|
Maria2508 |