Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lore35
Scris: Thursday, March 23, 2023 11:50 AM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
MissyAM wrote:

I-am scris si dr si mi-a confirmat ca ar fi normal.M-am panicat ca sunt mai mult pe o parte durerile,exact cam ca la ovulatie.La 13 am punctia.Sper sa se termine cu vesti bune..Hands

Salut așteptam veștile de la tine, cum a decurs procedura?pupici
deme
Scris: Thursday, March 23, 2023 12:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Lore35 wrote:

Pe data de 29 trebuie sa fac testul. Multumesc frumos! 🤗 😘

🍀🍀🍀🍀 imediat trece, sa fie încununat de succes!!
Nicaieri88
Scris: Thursday, March 23, 2023 12:19 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Lore35 wrote:

Pe data de 29 trebuie sa fac testul. Multumesc frumos! 🤗 😘

Inca putin si apare testul pozitiv :D
Doamne ajuta!
MissyAM
Scris: Thursday, March 23, 2023 12:48 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/20/2022
Va pup fetelor,
Ieri am trecut cu bine peste tot si au fost recoltate 9 ovocite. Am primit si acum vesti de la laborator, una calda una rece, 7 s-au fertilizat insa prezinta un reticul endoplasmatic care din cate am inteles nu ar fi ok. Dr nici ea nu prea m-a lamurit, a zis ca merge pe mana embriologului si vedem in z5. O sa mor de stres pana luni :(
Lore35
Scris: Thursday, March 23, 2023 1:00 PM
Nivel

deme wrote:

🍀🍀🍀🍀 imediat trece, sa fie încununat de succes!!

Mulțumesc deme am asa emoții... Aștept cu nerăbdare sa vina ziua.
Lore35
Scris: Thursday, March 23, 2023 1:01 PM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Inca putin si apare testul pozitiv :D
Doamne ajuta!

Multumesc Nicaieri88 aștept cu nerăbdare ziua asta de prea mulți ani așteptăm ziua asta. Pupici 🙏🙏
Lore35
Scris: Thursday, March 23, 2023 1:04 PM
Nivel

MissyAM wrote:
Va pup fetelor,
Ieri am trecut cu bine peste tot si au fost recoltate 9 ovocite. Am primit si acum vesti de la laborator, una calda una rece, 7 s-au fertilizat insa prezinta un reticul endoplasmatic care din cate am inteles nu ar fi ok. Dr nici ea nu prea m-a lamurit, a zis ca merge pe mana embriologului si vedem in z5. O sa mor de stres pana luni :(

Salut, rămâi pozitiva și ai încredere întotdeauna ce începe mai puțin bine se va termina cu un succes. Pupici capul sus 🙏🙏🙏
MissyAM
Scris: Thursday, March 23, 2023 7:10 PM
Nivel

Lore35 wrote:

Salut, rămâi pozitiva și ai încredere întotdeauna ce începe mai puțin bine se va termina cu un succes. Pupici capul sus 🙏🙏🙏

Doamne ajuta Lore, sa avem vesti bune toate!
deme
Scris: Thursday, March 23, 2023 9:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
MissyAM wrote:
Va pup fetelor,

Be positive, ai ajuns pana aici , trebuie sa ai încredere, nu iti pierde speranta!!
Te îmbrățișez 🍀🍀🍀
MissyAM
Scris: Thursday, March 23, 2023 10:47 PM
Nivel

deme wrote:

Be positive, ai ajuns pana aici , trebuie sa ai încredere, nu iti pierde speranta!!
Te îmbrățișez 🍀🍀🍀

Mersi mult pt incurajare,deme.Incerc,poate o sa am un strop de noroc.Te imbratisez si eu.
iris11
Scris: Thursday, March 23, 2023 11:40 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Succes fetelor! Sa de-a Dumnezeu să iasă toate testele pozitive !!!
Eu am din nou o perioadă super mega stresată la serviciu + am primit vești proaste de la dl dr Voinea privind starea soțului. Sincer așa de prinsă sunt cu munca încât nici timp sa gandesc sau să fiu tristă sau să plâng nu am ....pur si simplu doar exist și muncesc ...
Lore35
Scris: Friday, March 24, 2023 7:16 AM
Nivel

iris11 wrote:
Eu am din nou o perioadă super mega stresată la serviciu + am primit vești proaste de la dl dr Voinea privind starea soțului. Sincer așa de prinsă sunt cu munca încât nici timp sa gandesc sau să fiu tristă sau să plâng nu am ....pur si simplu doar exist și muncesc ...

Offff iris11 capul sus.... Sunt sigura ca Dumnezeu are planuri din cele mai bune pentru tine dar probabil încă nu lea venit vremea sa se realizeze. Te îmbrățișez cu drag și așteptăm cât mai curând sa vii cu vesti bune și cele rele sa rămână amintiri. 😘 🤗 🤗
Isa294
Scris: Friday, March 24, 2023 8:42 AM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
Missy, gandeste-te la un rezultat pozitiv, si unul daca se fertilizeaza si e cel norocos, e o reusita. Poate par cu capul, dar eu am intuit cumva fiecare telefon pe care l-am primit, aveam efectiv in cap numarul toata ziua, am tot vizualizat ca la final sunt 3 blasto, am avut 2 si unul mai lenes care in ziua 6 nu ajunsese chiar unde trebuie si nu a fost congelat. Bafta si asteptam vesti!

Lore, am eu emotii pentru tine, de cand nu s-a mai vorbit de teste pe aici, e cazul de vesti bune coeur
Isa294
Scris: Friday, March 24, 2023 8:53 AM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
iris11 wrote:

Iris, stresul asta e mama tuturor rautatilor, am nu doar un exemplu de cunostinta care a renuntat la job pentru a se putea linisti, nu zic ca asta e solutia, dar undeva ceva trebuie schimbat. Eu si cand am inceput fiv-ul, desi a fost putin mai tarziu decat as fi vrut, mi-am dat seama ca totusi e o perioada foarte ok din punct de vedere emotional, lucrurile astea tind sa sw aseze pentru fiecare pana la urma. Vestile proaste la sot nu ar avea o rezolvare, un tratament?
Lore35
Scris: Friday, March 24, 2023 9:52 AM
Nivel

Isa294 wrote:
Missy, gandeste-te la un rezultat pozitiv, si unul daca se fertilizeaza si e cel norocos, e o reusita. Poate par cu capul, dar eu am intuit cumva fiecare telefon pe care l-am primit, aveam efectiv in cap numarul toata ziua, am tot vizualizat ca la final sunt 3 blasto, am avut 2 si unul mai lenes care in ziua 6 nu ajunsese chiar unde trebuie si nu a fost congelat. Bafta si asteptam vesti!

Lore, am eu emotii pentru tine, de cand nu s-a mai vorbit de teste pe aici, e cazul de vesti bune coeur

Aseară am visat numai prostii... Îmi doresc din toată inima ca totul sa fie ok. 🙏🙏🙏Număr orele pana la beta nu știu dc am întrat asa într-o panica.... Offf 😥😥😥
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.