Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Lore, tu vrei transfer fresh sau cine a fost cu ideea?
Ma intreb daca ar trebui sa imi iau mai multe zile de concediu pt la Iasi, in ideea in care Maftei decide la vreun transfer atunci. |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/7/2022 Mesaje: 340
| deme wrote:Lore, tu vrei transfer fresh sau cine a fost cu ideea?
Ma intreb daca ar trebui sa imi iau mai multe zile de concediu pt la Iasi, in ideea in care Maftei decide la vreun transfer atunci. Asa mia spus dna dr pentru ca analizele sunt ok facem fresh. Și eu îmi doream același lucru. |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Lore35 wrote: Asa mia spus dna dr pentru ca analizele sunt ok facem fresh. Și eu îmi doream același lucru.
Lore, o analiza de TSH ai facut recent? Stiu ca tu ai avut estradiolul destul de maricel si asta poate creste TSH. |
|
| Isa294 wrote:
Lore, o analiza de TSH ai facut recent? Stiu ca tu ai avut estradiolul destul de maricel si asta poate creste TSH.
Daa în februarie și era 1.39. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| deme wrote:Lore, tu vrei transfer fresh sau cine a fost cu ideea?
Ma intreb daca ar trebui sa imi iau mai multe zile de concediu pt la Iasi, in ideea in care Maftei decide la vreun transfer atunci. Cand se poate, Maftei face fresh, dar daca vrei musai freeze, vorbesti cu el inainte si ii spui. Faza e ca nu iti poate spune 100% daca va fi fresh, pentru ca depinde mult de analize si reactia la stimulare.
Va tin pumnii fetelor! |
|
| IoanaIoanaC wrote:Cand se poate, Maftei face fresh, dar daca vrei musai freeze, vorbesti cu el inainte si ii spui. Faza e ca nu iti poate spune 100% daca va fi fresh, pentru ca depinde mult de analize si reactia la stimulare. Va tin pumnii fetelor!
Ioana🥰 mi-am luat liber pana pe 1 mai inclusiv, daca e ceva ,timp am :) Maine este prima injectie din protocol, so exciting !! :)
|
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 553
| Bafta, Deme si Lore!!
Va tin pumnii!
Sa ploua cu teste pozitive cat de curand! :D |
|

Inregistrat: 8/30/2019 Mesaje: 974
| deme wrote:
Ioana🥰 mi-am luat liber pana pe 1 mai inclusiv, daca e ceva ,timp am :) Maine este prima injectie din protocol, so exciting !! :)
Pe 5 mai ajung si eu la Iasi :)) (pt o nunta, nu pt altceva) Iti doresc sa fie maine ziua pe care ti-o vei aminti mereu ca fiind ziua in care a inceput "greul" in viata ta Crede-ma, nu o zic la modul naspa, ci la modul cel mai cute ever, pentru ca daca ma intrebi acum, tratamentul a fost partea cea mai usoara so far |
|
| Nicaieri88 wrote:Bafta, Deme si Lore!!
Va tin pumnii!
Sa ploua cu teste pozitive cat de curand! :D
🍀🍀🍀🥰 |
|
| IoanaIoanaC wrote:Pe 5 mai ajung si eu la Iasi :)) (pt o nunta, nu pt altceva)  Iti doresc sa fie maine ziua pe care ti-o vei aminti mereu ca fiind ziua in care a inceput "greul" in viata ta  Crede-ma, nu o zic la modul naspa, ci la modul cel mai cute ever, pentru ca daca ma intrebi acum, tratamentul a fost partea cea mai usoara so far
Doamne ajută!!
|
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| deme wrote:
Doamne ajută!!
Succes fetelor!!! Va tinem pumnii și suntem alături de voi!
Start testelor pozitiveee!!! |
|
| Nicaieri88 wrote:Bafta, Deme si Lore!!
Va tin pumnii!
Sa ploua cu teste pozitive cat de curand! :D Multumim Doamne ajuta la toate sa venim cu vesti pozitive. 🤗 |
|
| iris11 wrote:
Succes fetelor!!! Va tinem pumnii și suntem alături de voi!
Start testelor pozitiveee!!!
Doamne ajuta. 🙏 🙏 🙏 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 5/20/2022 Mesaje: 61
| Fetelor sunt super stresata sa nu fi ovulat mai devreme, de aseara de la 10 tot am crampe identice cu cele de ovulatie...:( oare e ok? |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| MissyAM wrote:Fetelor sunt super stresata sa nu fi ovulat mai devreme, de aseara de la 10 tot am crampe identice cu cele de ovulatie...:( oare e ok?
Eu zic ca sunt crampe de la marirea in volum a ovarelor. Parca ziceai ca azi e punctia, deci nu mai e mult de asteptat pana sa te lamuresti. Bafta! |
|
|