Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MissyAM
Scris: Saturday, March 18, 2023 1:16 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/20/2022
Lore35 wrote:
Am primit vesti de la clinica din 6 ovocite recoltate 5 au fost mature și sau și fertilizat. Miercuri la ora 13:30 avem et ne mai suna miercuri dimineață să ne spună câte au rezistat. 🙏🙏🙏🙏

Succes,Lore!

Miercuri pe la 13 o sa am si eu punctia. Am emotii maxime!
deme
Scris: Saturday, March 18, 2023 2:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
freya1 wrote:
Deme, eu cu baiat te vad, sa stii ca de obicei le nimeresc ras

😂😂hai Doamne ajută!!
deme
Scris: Saturday, March 18, 2023 2:10 PM
Nivel

Lore35 wrote:
Am primit vesti de la clinica din 6 ovocite recoltate 5 au fost mature și sau și fertilizat. Miercuri la ora 13:30 avem et ne mai suna miercuri dimineață să ne spună câte au rezistat. 🙏🙏🙏🙏

Vaaai Lore ce vesti bune, ma simt de parca mi se intampla mie :) sa fie cu noroc !!!🍀🍀🍀
deme
Scris: Saturday, March 18, 2023 2:11 PM
Nivel

MissyAM wrote:

Succes,Lore!

Ohhh !!! Iti tin pumnii !! 🤗🤗🍀
Lore35
Scris: Saturday, March 18, 2023 2:55 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/7/2022
deme wrote:

Vaaai Lore ce vesti bune, ma simt de parca mi se intampla mie :) sa fie cu noroc !!!🍀🍀🍀

Mulțumesc deme simt ca o sa fie bine sunt pozitiva. Va îmbrățișez și Doamne ajuta sa fie cu ochișori pentru toate.
Lore35
Scris: Saturday, March 18, 2023 2:57 PM
Nivel

MissyAM wrote:

Succes,Lore!

Multă bafta o sa fie bine încearcă sa fii pozitiva eu nu am avut nici o emoție în sala. Dar când mam trezit prima întrebare a fost câte sau recoltat. 😂😂😂😂
iris11
Scris: Saturday, March 18, 2023 4:18 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
deme wrote:

Cea mai buna veste pe ziua de azi !!!
Ma bucur mult mult!
MissyAM
Scris: Saturday, March 18, 2023 4:29 PM
Nivel

deme wrote:

Ohhh !!! Iti tin pumnii !! 🤗🤗🍀

Multumesc mult deme si Lore!

Eu sunt fiarta de frica pe analgosedarea aia. Nu imi plac anesteziile deloc. Am intrebat inclusiv daca se poate si fara dar am inteles ca ar fi torturaHilar

Noi vrem sa congelam ca sa imi revin putin dupa stimulare.Plus ca daca ne ajuta Dumnezeu si ne ies mai multi embrionasi am zis sa le facem si testare pgd.

Ma rog sa ne tinem toate puii in brate cat mai curandHands
Lore35
Scris: Saturday, March 18, 2023 7:33 PM
Nivel

MissyAM wrote:

Multumesc mult deme si Lore!

Eu sunt fiarta de frica pe analgosedarea aia. Nu imi plac anesteziile deloc. Am intrebat inclusiv daca se poate si fara dar am inteles ca ar fi torturaHilar

Noi vrem sa congelam ca sa imi revin putin dupa stimulare.Plus ca daca ne ajuta Dumnezeu si ne ies mai multi embrionasi am zis sa le facem si testare pgd.

Ma rog sa ne tinem toate puii in brate cat mai curandHands

Eu îți spun că nu este mare lucru anestezia nici nu știi când adormi. După procedura o sa ai o jena dar e suportabil mie ieri mia pus și ibuprofen și a fost ok, azi o mica jenă la mers dar nimic de speriat. Stai linistita și nu te mai panica totul vine de creier. Gândește pozitiv! Țin pumnii!
Nicaieri88
Scris: Saturday, March 18, 2023 8:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Lore35 wrote:

Felicitari!! Sa fie intr-un ceas bun si sa reziste toti! :*
MissyAM
Scris: Saturday, March 18, 2023 8:32 PM
Nivel

Lore35 wrote:

Eu îți spun că nu este mare lucru anestezia nici nu știi când adormi. După procedura o sa ai o jena dar e suportabil mie ieri mia pus și ibuprofen și a fost ok, azi o mica jenă la mers dar nimic de speriat. Stai linistita și nu te mai panica totul vine de creier. Gândește pozitiv! Țin pumnii!

La capitolul dureri/jena etc nu am nici o problema, la capitolul anestezie sunt mai ciudata.Prefer sa indur durerea decat sa fac o anestezie..piticii mei de pe creier,na.Lol Mersi mult pt vorbele bune, ajuta mult, mai ales ca nici la gandire pozitiva nu-s vreo campioana...
Lore35
Scris: Sunday, March 19, 2023 7:16 AM
Nivel

Nicaieri88 wrote:

Felicitari!! Sa fie intr-un ceas bun si sa reziste toti! :*

Mulțumesc Nicaieri88 sunt convinsa ca o sa fie bine sunt luptători ca părinții lor. ❤️❤️❤️
Isa294
Scris: Sunday, March 19, 2023 9:01 AM
Nivel

Inregistrat: 10/13/2021
Felicitari, Lore! Sa creasca mari embrionasii! coeur

Missy, chiar nu ai de ce sa iti faci griji in privinta sedarii, nici nu stii cand ai adormit ca te si trezesti, eu la punctie eram deja la a 3 a sedare dupa 2 histeroscopii operatorii si am nimerit un anestezist barbat foarte dragut si blandut. Imi tremura necontrolat mana cu branula si m-a intrebat de ce am emotii si mi-am dat seama ca era pt rezultat, in niciun caz de anestezie. Eu m-am trezit atat de fresh ca eram in stare atunci sa plec, daca nu trebuia sa astept atata sa pot discuta cu medicul si embriologul despre ce s-a recoltat. Orele alea pentru mine au fost cele mai grele, n-am avut un raspuns pana la 8 seara inainte sa plecam din clinica. Dar am fost mereu increzatoare ca va fi bine, o prietena apropiata m-a sustinut maxim si mi-a zis o chestie: gata cu stresul ca ai facut tot ce tinea de tine, cu incredere inainte ca mai face si Doamne Doamne partea lui. Bafta!
Lore35
Scris: Sunday, March 19, 2023 11:37 AM
Nivel

Isa294 wrote:

Missy, chiar nu ai de ce sa iti faci griji in privinta sedarii, nici nu stii cand ai adormit ca te si trezesti, eu la punctie eram deja la a 3 a sedare dupa 2 histeroscopii operatorii si am nimerit un anestezist barbat foarte dragut si blandut. Imi tremura necontrolat mana cu branula si m-a intrebat de ce am emotii si mi-am dat seama ca era pt rezultat, in niciun caz de anestezie. Eu m-am trezit atat de fresh ca eram in stare atunci sa plec, daca nu trebuia sa astept atata sa pot discuta cu medicul si embriologul despre ce s-a recoltat. Orele alea pentru mine au fost cele mai grele, n-am avut un raspuns pana la 8 seara inainte sa plecam din clinica. Dar am fost mereu increzatoare ca va fi bine, o prietena apropiata m-a sustinut maxim si mi-a zis o chestie: gata cu stresul ca ai facut tot ce tinea de tine, cu incredere inainte ca mai face si Doamne Doamne partea lui. Bafta!

Mulțumesc Isa. 🙏🙏🙏❤️
MissyAM
Scris: Sunday, March 19, 2023 12:28 PM
Nivel

Isa294 wrote:

Multumesc mult Isa pt incurajare. Doamne ajuta! Am si nitele emotii pentru cate ovule mature o sa obtin dar imi pun sperantele intr-un nr bun, dr a fost multumita la fiecare eco de cum am raspuns la tratament. Stresul mai mare e la fertilizare si evolutia pana in z5 si apoi la ET dar nici nu ma mai gandesc pana acolo ca o iau raznaHilar

Lore, presupun ca tu mai primesti vesti de la embriolog abia maine, nu?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.