|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1108
| Oo da , clar inseamna ca totul este in regula , doar a fost o eroare de aceasta data si sunt sanse extrem de mari ca urm luna / peste 2 luni sa obtii o sarcina sanatoasa Acum nu-ti mai face sange rau si gandeste pozitiv . O sa inceapa o noua luna , o noua incercare Acum asteptam sa vedem cine se mai testeaza si pt cine ne mai bucuram . |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 66
| Ai dreptate, Andreea! Asteptam vesti bune si teste pozitive la urmatoarele fete.❤❤❤ |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1363
| cum va spuneam , ciclu asta menstrual ii dubios, is in ziua 7 de cm si a inceput sa ma doara ovarul sg destul de tare, noi am inceput sa prestam sa fim sigur ca acoperim luna bine |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 501
| MariaS wrote:cum va spuneam , ciclu asta menstrual ii dubios, is in ziua 7 de cm si a inceput sa ma doara ovarul sg destul de tare, noi am inceput sa prestam sa fim sigur ca acoperim luna bine
Buna! Si eu pateam si chiar eram monitorizata hormonal si ecografic ca urma sa fac inseminare (3, toate nereusite..) si aparent am avut luni cand ovulam in zilele 7-10.
Edit: si lumgimea CM ramanea la fel, tot 27-28 de zile. |
|
| Ce ciudat mi se pare sa aud de ovulatie asa devreme cand a mea e la 26-27 zile 🤣🤣 Mie abia in ziua 7 imi trece menstruatia (mai am o pat 2 eventual). Nici nu pot presta asa devreme ca ma ustura cateva zile dupa ce imi trece 😅 Sa fie cu folos Maria nu faci si teste de ovulatie , nu? |
|
| Nicaieri88 wrote:
Buna! Si eu pateam si chiar eram monitorizata hormonal si ecografic ca urma sa fac inseminare (3, toate nereusite..) si aparent am avut luni cand ovulam in zilele 7-10.
Edit: si lumgimea CM ramanea la fel, tot 27-28 de zile.
Dar care este motivul pentru care nu s-a reusit nicio inseminare ? O sa treceti la fiv ? Sper sa nu deranjez cu intrebarile astea . Daca nu te simti confortabil sa imi raspunzi, e ok |
|
| Andreea_neacsu wrote:Dar care este motivul pentru care nu s-a reusit nicio inseminare ? O sa treceti la fiv ? Sper sa nu deranjez cu intrebarile astea . Daca nu te simti confortabil sa imi raspunzi, e ok
Nu ma deranjeaza absolut deloc. Am facut FIV si am reusit din prima (un singur ovocit fecundat a ajuns in ziua 5) si acum am un baietel de 6 luni.
Nu stiu de ce nu s-a reusit, sotul avea spermatozoizi tip A cam putinei, dar erau. Noua ni s-a zis timp de 2 ani ca putem natural..
A, si la controlul de 6 saptamani dupa cezariana, ce credeti, surpriza mare am un ovar atrofiat 70% care deja nu mai produce deloc ovocite (0 foliculi) si pe stangul am ramas cu 3 foliculi doar, mi s-a zis ca la 38 intru la menopauza. Deci nu mai pot face altul mai mult ca sigur, probabil ca nici prin FIV. Bine ca n-am mai asteptat "natural"..
M-am intristat, dar asta e viata.
Later edit: inainte de sarcina, rezerva mea era ok, AMH era 1.27 si ecografic cate 11 foliculi pe fiecare ovar. |
|
| Nicaieri88 wrote:
Nu ma deranjeaza absolut deloc. Am facut FIV si am reusit din prima (un singur ovocit fecundat a ajuns in ziua 5) si acum am un baietel de 6 luni.
Nu stiu de ce nu s-a reusit, sotul avea spermatozoizi tip A cam putinei, dar erau. Noua ni s-a zis timp de 2 ani ca putem natural..
A, si la controlul de 6 saptamani dupa cezariana, ce credeti, surpriza mare am un ovar atrofiat 70% care deja nu mai produce deloc ovocite (0 foliculi) si pe stangul am ramas cu 3 foliculi doar, mi s-a zis ca la 38 intru la menopauza. Deci nu mai pot face altul mai mult ca sigur, probabil ca nici prin FIV. Bine ca n-am mai asteptat "natural"..
M-am intristat, dar asta e viata.
Later edit: inainte de sarcina, rezerva mea era ok, AMH era 1.27 si ecografic cate 11 foliculi pe fiecare ovar.
Sa-ti traiasca gandacelul, sa creasca sanatos 😘 Bine ca nu ati mai asteptat natural ca altfel poate nici pana in ziua de astazi nu reuseati sa va strangeti copilasul in brate .. desi , depinde totusi de cum ramanea amh intre timp . Dar ce devreme o sa intri in menopauza . Ai vreun semn acum de premenopauza ? |
|
| Andreea_neacsu wrote:
Sa-ti traiasca gandacelul, sa creasca sanatos 😘 Bine ca nu ati mai asteptat natural ca altfel poate nici pana in ziua de astazi nu reuseati sa va strangeti copilasul in brate .. desi , depinde totusi de cum ramanea amh intre timp . Dar ce devreme o sa intri in menopauza . Ai vreun semn acum de premenopauza ?
Multumesc mult 😘 Nu prea inteleg cum de a scazut asa drastic rezerva mea in timpul sarcinii, ca eu credeam ca de pune "piua" pt 9 luni. Nu cred ca se poate ovula peste sarcina? Nici n-am mai intrebat doctora, m-am blocat si cam atat.
Nu am semne de premenopauza, dar de cand am nascut eu m-am reusit sa scap de "dracii" de dupa :)), ba rad, ba am draci, ba imi vine sa plang si sa mananc 5kg de dulciuri, mai grav ca am o prietena care a nascut acum 2 ani si tot asa a ramas. Sper sa treaca macar o perioada..pana o veni menopauza peste mine si ma transform de tot :))
Ma enervez si din fleacuri, din te miri ce..de cred ca imi creste si tensiunea :)) |
|

| Andreea_neacsu wrote:Ce ciudat mi se pare sa aud de ovulatie asa devreme cand a mea e la 26-27 zile 🤣🤣 Mie abia in ziua 7 imi trece menstruatia (mai am o pat 2 eventual). Nici nu pot presta asa devreme ca ma ustura cateva zile dupa ce imi trece 😅 Sa fie cu folos Maria  nu faci si teste de ovulatie , nu?
La primul bebe am încercat faza cu testele și ma bătut, am renunțat, ulterior am aflat ca îs necunoscatoare și nu știam cum sa le fac și sa le citesc. Merg pe clasic cum s-ar zice, semne și prestat. 🤣🤣 |
|

| Nicaieri88 wrote:
Edit: si lumgimea CM ramanea la fel, tot 27-28 de zile.
În 9 din 12 luni cm ii 28 de zile, în luna când am nescuta e 30+ și 2 luni îl am la 30 de zile. Menstra ii 4 zile roșu și 1-2 zile maxim maro, rar am stotting înainte de a veni. |
|

| ce liniste s-a lasat cum sunteti fetelor? |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 963
| Eu v-am tot urmarit, aștept cu nerăbdarea testele voastre.
Eu sunt ok, azi am fost la eco, avem activitatea cardiacă, dar e mai mic cu 3 zile. Chistul a mai scăzut de la 4,6 cm la 4,1 cm, deci sper sa fie tot mai bine. |
|
| Bate vantul pe aici , semn de activitate intensa Noi avem activitate , mai am totusi pana la ovulatie , astazi am facut primul test , le fac pe toate 7 (asa e setul ) si cu restul simptomelor de la ovulatie sper sa fie ok, sa iasa cu II Ella ce vesti bune 🙏🏻 sigur va fi bine pana la sfarsit . Ti-ai facut aplicatie cu sarcina ? |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 963
| Andreea_neacsu wrote:Bate vantul pe aici , semn de activitate intensa  Noi avem activitate , mai am totusi pana la ovulatie , astazi am facut primul test , le fac pe toate 7 (asa e setul ) si cu restul simptomelor de la ovulatie sper sa fie ok, sa iasa cu II Ella ce vesti bune 🙏🏻 sigur va fi bine pana la sfarsit . Ti-ai facut aplicatie cu sarcina ?
Da, sper și eu să fie totuși bine😁 da am instalat Sarcina+, o folosisem și la prima sarcina.
E bine că lucrați😁 măcar acoperiți fiecare perioada. Sa fie cu noroc luna asta😍 |
|
Iudita |