|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 66
| Andreea_neacsu wrote:Nicio veste Cris ?  Burta te mai doare ? Capsunica , mai asteptam si testul de maine :)) mai ai rezerve ? sau doar unul singur ?
A venit rez. E valoare f mica 13. Conform referintei pare pozitiv, nu? Conform calendarului meu ma incadrez la fix 3 sapt si 4 zile de la ultima menstruatie.
https://ibb.co/xJMqnns |
| Nu inteleg ce inseamna acea valoare mediana de 17 si putin. |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1108
| E pozitiv clar ❤️ Dar conteaza si sa repeti la 48 h 🥰 |
|

Inregistrat: 4/28/2020 Mesaje: 1363
| Cris567 wrote:A venit rez. E valoare f mica 13. Conform referintei pare pozitiv, nu? Conform calendarului meu ma incadrez la fix 3 sapt si 4 zile de la ultima menstruatie. https://ibb.co/xJMqnns
e bine
e pozitiv si iti doresc sa se dubleze frumos beta |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 125
| Cris567 wrote:Nu inteleg ce inseamna acea valoare mediana de 17 si putin. Felicitari Cris <3 ma bucur mult pt tine <3 |
|
| MariaS wrote:e bine e pozitiv si iti doresc sa se dubleze frumos beta
Multumesc muuuuult. Sunt emotionata. Pana nu vad ca se dubleaza nu prea ma pot linisti. |
|
| Capsunica2024 wrote: Felicitari Cris <3 ma bucur mult pt tine <3
Multuuumesc, Capsunica. |
|
| Andreea_neacsu wrote:E pozitiv clar ❤️ Dar conteaza si sa repeti la 48 h 🥰
Voi ati avut vreodata rezultate asa mici la beta? Va intreb fetelor pt ca eu nu am copii. E prima sarcina. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Cris567 wrote:
Voi ati avut vreodata rezultate asa mici la beta? Va intreb fetelor pt ca eu nu am copii. E prima sarcina.
În ce zi ești Cris ? Adica cand ar trebui sa îți vina CM? Contează mai mult a2a valoare beta decat prima. Mult succes 🍀 |
|
| Conteaza si in ce zi esti . Eu cand am facut beta la prima sarcina am mers cu 3 zile inainte de a-mi veni si am avut 24 , iar la a doua sarcina am facut la 2 zile intarziere si am avut 6068 . O amica a avut chiar in ziua cand trebuia sa ii vina rezultatul 60. E de la femeie la femeie . Si Ella a avut rezultat mic la primul beta . Al doilea rezultat e mai important |
|
| Conform calendar am avut ovulatie pe 2 ianuarie, ar veni 13 dpo si sunt in a 26 zi de la ultima menstruatie. Eu nu am ciclu regulat. Variaza intre 22-23-25. |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Cris567 wrote:Conform calendar am avut ovulatie pe 2 ianuarie, ar veni 13 dpo si sunt in a 26 zi de la ultima menstruatie. Eu nu am ciclu regulat. Variaza intre 22-23-25.
As spune ca este o valoare acceptabila , insa oarecum irelevanta. Cea de vineri contează cel mai mult. |
|
| deme wrote:
As spune ca este o valoare acceptabila , insa oarecum irelevanta. Cea de vineri contează cel mai mult.
Astept cumintica pana vineri. Iau no spa ca ma doare putin burta, simt ca o caldura, dar asa simt de sambata/duminica cand am avut acea pata mica maro. |
|
| Da, corect . Conteaza ce rezultat obtii vineri Daca nu ai urmarit , nu putem sti sigur cand a fost ovulatia, cand a fost implantarea . Ma gandesc ca poate implantarea a fost sambata cand a fost acea pata maro , caci in medie in z 8-10 are loc din ce am mai citit si eu . La mine in z 10 l prima sarcina , tot asa , am avut o mica pata . Cand eram mica mai auzeam discutii dinastea gen “te-a insemnat sotul” si la cateva zile descopereau sarcina . |
|
| Andreea_neacsu wrote:Da, corect . Conteaza ce rezultat obtii vineri Daca nu ai urmarit , nu putem sti sigur cand a fost ovulatia, cand a fost implantarea . Ma gandesc ca poate implantarea a fost sambata cand a fost acea pata maro , caci in medie in z 8-10 are loc din ce am mai citit si eu . La mine in z 10 l prima sarcina , tot asa , am avut o mica pata . Cand eram mica mai auzeam discutii dinastea gen “te-a insemnat sotul”  si la cateva zile descopereau sarcina .
Nu prea stiu sigur cand am ovulat, ca n am facut teste. Tin minte ca am sesizat acea secretie tip albus de ou si atunci am prestat, plus in alte zile. Acest test pozitiv a fost un cadou ca tocmai ce am implinit 30 de ani. |
|
Iudita |