|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1113
| Andreea_neacsu wrote:Oare sa mai iau barza ? Sotul spune sa luam inca 2 teste sa fac unul mai pe seara si unul maine dimineata daca mai e cazul .. Ma gandisem sa mai caut dr max de 10 , un set de 2 teste .. Deme imi amintesc ca in primul trimestru adormeam la 21 si ma trezeam la 9 dimi si eram obosita raau  nici nu mancam prea mult si probabil eram slabita si de asta
Andreea eu chiar îți recomand să mai iei teste, chiar barza tip caseta că sa poți compara liniuțele. |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1336
| Acum caut , dar 2 farmacii sunt inchise , mai ramane sa caut la helpnet sau la dr max .. iesi cand am vrut sa iau mai multe barza , am zis lasa ca imi ajunge unul , dc sa iau mai multe … si azi e inchis la farmacia de unde am luat |
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 178
| Andreea_neacsu wrote:Oare sa mai iau barza ? Sotul spune sa luam inca 2 teste sa fac unul mai pe seara si unul maine dimineata daca mai e cazul .. Ma gandisem sa mai caut dr max de 10 , un set de 2 teste .. Deme imi amintesc ca in primul trimestru adormeam la 21 si ma trezeam la 9 dimi si eram obosita raau  nici nu mancam prea mult si probabil eram slabita si de asta Un barza ultrasensibil tip stilou , e calitativ |
| Doar la dr max am mai gasit deschis , am luat 2 teste Sa le repet macar pe alea sa fie de la aceeasi marca la helpnet am luat unele intr-o luna si am avut linie de uscare si nu mai iau Cred ca sunt ok si dr max mai ales repetat in zile diferite , se vede altfel evolutia liniutelor , daca mai e ceva de vazut |
| Andreea_neacsu wrote:Doar la dr max am mai gasit deschis , am luat 2 teste Sa le repet macar pe alea sa fie de la aceeasi marca la helpnet am luat unele intr-o luna si am avut linie de uscare si nu mai iau  Cred ca sunt ok si dr max mai ales repetat in zile diferite , se vede altfel evolutia liniutelor , daca mai e ceva de vazut
Da, e important sa fie aceași marca sa poti urmări evoluția. Faci unul diseara? Așteptăm testul 🤗 |
| nu stiu daca mai am inima sa fac diseara , ca azi dimineata m-am dezumflat de tot , am fost suparata cateva ore sa vedem si in fc de cata apa beau |
| Andreea_neacsu wrote:nu stiu daca mai am inima sa fac diseara , ca azi dimineata m-am dezumflat de tot , am fost suparata cateva ore  sa vedem si in fc de cata apa beau
Atunci cel mai sigur mâine dimineață, prima zi din an sa aducă 2 liniuțe babane😁 |
| Deal , maine cand fac testul revin cu poza |
|
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 151
| Fetele mele dragi,va pup și va îmbrățișez cu drag 😘🤗. Dumnezeu sa ne aducă în Noul An multe dorințe împlinite.😍😘❤️ |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 554
| Andreea_neacsu wrote:nu stiu daca mai am inima sa fac diseara , ca azi dimineata m-am dezumflat de tot , am fost suparata cateva ore  sa vedem si in fc de cata apa beau
Eu recomand doar dimineata cu urina nediluata. Eu am facut insarcinata cu beta peste 200 un test ultrasensibil (ca am zis sa imi ramana amintire) si a doua linie a iesit destul de stearsa pentru ca eu merg des la toaleta si noaptea.
Va urez la multi ani, fetelor, cu burtici mari si sanatoase! ❤️❤️ |
|
| Eu beau apa noaptea . Uneori merg si la baie o data pe noapte . O sa mai fac unul maine dimineata daca in noaptea asta nu ma invadeaza Momentan n-am dureri de burta , ma doare doar in partea stanga , ovarul cu care am ovulat . Dar doar astazi m-a durut , in alte zile nu . |
|
Inregistrat: 12/30/2024 Mesaje: 178
| Andreea_neacsu wrote:Doar la dr max am mai gasit deschis , am luat 2 teste Sa le repet macar pe alea sa fie de la aceeasi marca la helpnet am luat unele intr-o luna si am avut linie de uscare si nu mai iau  Cred ca sunt ok si dr max mai ales repetat in zile diferite , se vede altfel evolutia liniutelor , daca mai e ceva de vazut Tin pumnii <3 sa iasa pozitiv <3 !!!! |
|
| Rebecca tu cum esti ? ai ajuns acasa ? |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 554
| Andreea_neacsu wrote:Eu beau apa noaptea . Uneori merg si la baie o data pe noapte . O sa mai fac unul maine dimineata daca in noaptea asta nu ma invadeaza  Momentan n-am dureri de burta , ma doare doar in partea stanga , ovarul cu care am ovulat . Dar doar astazi m-a durut , in alte zile nu .
Eu eram sigura ca n-a prins nimic, ma intepa ovarul si ma durea f tare spatele si mergeam si din juma in juma de ora la baie,am crezut ca am facut cistita. Am si baut un pahar de vin de suparare 😅, asa sigura eram ca nu e nimic. In unele zile nici eu nu simteam nimic. Dar nici teste n-am facut pana la beta ca ma gandeam ca iar ies albe ca zapada. |
|
| Sincer si eu voiam sa sar peste teste pana la o zi de intarziere, asa mi-am promis de la biochimica de data trecuta , dar m-a mancat next time stau cuminte pana la o zi doua de intarziere ca sa stiu o treaba sigura . Si sper sa pot ajunge si la beta . A intrat numai bine gurita aia de vin |
|
|