Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Alice11
Scris: Monday, December 30, 2024 12:12 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/7/2024
deme wrote:

Ce tare!!! Ceva sfaturi pt a fa kg jos dupa nastere ? :)) eu deja am luat 22kg ,,stiu ca sunt multe, în primele 3luni am luat 12kg :(

Daa, buna asta! Eu am luat 14 kg pana acum la 22 de saptamani si cred ca vor mai fi inca pe atat. Avem nevoie de cateva ponturi sa dam jos kg dupa nastere 😁
Andreea_neacsu
Scris: Monday, December 30, 2024 12:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Alice, ce tare , gemeni! dar sigur va fi foarte greu . Si ce simpatic , fetita si baietel Love Candva imi doream gemeni si eu dar dupa baiat (desi a fost cumintel dar singura cu el mai mereu) am zis multumesc ca nu-i decat unul hohot Nu fac beta, as fi vrut dar m-am nimerit cu multe zile libere din cauza sarbatorilor . Initial as fi mers pe 28 si primeam rezultatul pe 30 seara si repetam pe 30 si speram sa il primesc pe 3 seara, daca nu , pe 8, am zis ca e super mult de asteptat ….. si stau cu stres SimplyLove
Capsunica , wow ! Esti tare curajoasa hearts newclap sotul a spus ca dupa bebe 2 inchidem portile fabricii . Sa-ti traiasca sanatosi copilasii coeur
Deme , asta urma sa te intreb , daca vreti sa mai aveti inca un bebe pe langa printesa coeur
Alice11
Scris: Monday, December 30, 2024 12:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/7/2024
Sigur usor nu va fi, dar daca asa a vrut Doamne Doamne, noi ne bucuram. Sotul meu zicea mereu ca i-ar placea sa avem gemeni si parca i s-a indeplinit visul, eu nici nu voiam sa aud NuImiPasa
deme
Scris: Monday, December 30, 2024 12:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Andreea_neacsu wrote:
Alice, ce tare , gemeni! dar sigur va fi foarte greu . Si ce simpatic , fetita si baietel Love Candva imi doream gemeni si eu dar dupa baiat (desi a fost cumintel dar singura cu el mai mereu) am zis multumesc ca nu-i decat unul hohot Nu fac beta, as fi vrut dar m-am nimerit cu multe zile libere din cauza sarbatorilor . Initial as fi mers pe 28 si primeam rezultatul pe 30 seara si repetam pe 30 si speram sa il primesc pe 3 seara, daca nu , pe 8, am zis ca e super mult de asteptat ….. si stau cu stres SimplyLove
Capsunica , wow ! Esti tare curajoasa hearts newclap sotul a spus ca dupa bebe 2 inchidem portile fabricii . Sa-ti traiasca sanatosi copilasii coeur
Deme , asta urma sa te intreb , daca vreti sa mai aveti inca un bebe pe langa printesa coeur

Nu stiu daca mai vrem, eu in primul rand ma gandesc la vârsta noastră , eu am facut acum 42 si sotul face 45 la anul :)
Nimeni
Scris: Monday, December 30, 2024 12:43 PM
Nivel

Inregistrat: 7/13/2023
Hey bună, eu la fel va urmăresc poveștile mereu, drumul nostru spre a avea un copil a început anul trecut dupa mai multe investigatii am ajuns la indicația de fiv.( trompe impermeabile).
Cand am fost sa iau reteta pt Fiv mi a fost scris a gresit rețeta cu ordinea medicamentelor asa ca o injecție de ziua 6 spre ex eu am fact o on ziua 1 a menstruației ... dar mi am dat seama imediat după ce am făcut o citind prospectul asa ca am oprit tot tratamentul în luna respectiva la inducatia medicului care si a cerut scuze pt gresala.... si surpriza a fost ca luna următoare aveam tes pozitiv. Acum îmi țin minunea in brate care are 2 luni și 1 sapt deja. Va pup și un nou an asa cum va doriți.
Nimeni
Scris: Monday, December 30, 2024 12:48 PM
Nivel

Deme legat de kg eu am luat 27 kg...mult f mult ... ce pot spune este ca dacă o sa vrei sa alaptezi nu prea poți tine diete stricte,eu am încercat sa nu mananc și era sa pierd lactatia, asa ca dacă renunțăm la dulciuri și prăjeli
Si produse de panificație probabil ușor ușor dam jos dar este de durata.... eu mai am de dat jos 16 kg și tare greu mi se pare .
EllaMaria
Scris: Monday, December 30, 2024 1:40 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Alice11 wrote:

Heyyy, buna, felicitari pt testul pozitiv! Nu mergi sa faci si beta?
Eu va urmaresc doar si ma bucur pt voi ❤️ bebelusii mei cresc in burtica, avem 22 de saptamani.

Wow felicitări!🥰
EllaMaria
Scris: Monday, December 30, 2024 1:41 PM
Nivel

Capsunica2024 wrote:

Hey, eu sunt pe forumul acesta de cand am vrut sa am primul bebe , din 2013
Acum am 3 copilasi minunati , 10 ani baiat 8 ani fetita si mai un baietel de 3 anisori :p Sunt instructor de fitness aerobic si consultant nutritionist.Ador copilasii si as mai face toata viata mea doar asta :)) ( maternitate, copilasi, si munca mea care e foarte flexibila si ma adaptez f usor sa lucrez de acasa pe partea de nutritie iar la sala fizic lucrez doar 3 ore pe zi :p
Ma tot bate gandul:))) sa mai fac un bebe dar nu sunt decisa … oricum eu ma bucur penteu voi si va tin pumnii sa aveti teste pozitive <3
Daca ar fi sa raman asa fara sa incerc eu special m-as bucura :)))))))) Asa s-a intamplat si cu bebe 3 :)))
<3 Va pupacesc pe toate si noul an sa vina cu un bebeeeee <3

Bine ai revenit🤗 hai cu bebe 4😘
Iulia123
Scris: Monday, December 30, 2024 2:19 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 11/29/2022
Bună fetelor si sărbători fericite tuturor și împlinirea tuturor dorințelor!
Și eu va urmăresc de muuult timp și ma bucur pentru fiecare reușită a voastră! Eu am început sa ma informez cu mult înainte sa rămân gravida doar pentru ca vroiam sa fiu pregătită și am avut noroc sa rămân foarte repede chiar nu ne așteptam pentru ca o singura data am avut contact fără protecție și s a și întâmplat minunea și bebe Albert a venit pe lume cu 3,08 kg si puțin grăbit la 37 de săptămâni dar sanatos.
Acum are 17 luni și este un bebe minunat dar eu sunt o mamica tare panicata și probabil puțin perfecționista iar alte persoane din jur cred ca sunt cam protectoare dar nu știu sa fiu altfel asa ca încerc decât sa fac totul cât pot eu de bine.
O sa încerc sa atașez o poza cu bebe sa vad dacă reușesc.
Felicitări fetelor pentru testele pozitive, iar cele ce urmează sa nască va doresc acomodare ușoară și răbdare multă.Cu kilogramele în plus eu încă mai am de dat jos 5 și de tonificat și eu am luat în sarcina destul de mult de la 49 am ajuns la 68 dar acum ma mențin la 54.
https://ibb.co/vBvCH0W
Nimeni
Scris: Monday, December 30, 2024 2:25 PM
Nivel

Iulia123 wrote:
Bună fetelor si sărbători fericite tuturor și împlinirea tuturor dorințelor!
Și eu va urmăresc de muuult timp și ma bucur pentru fiecare reușită a voastră! Eu am început sa ma informez cu mult înainte sa rămân gravida doar pentru ca vroiam sa fiu pregătită și am avut noroc sa rămân foarte repede chiar nu ne așteptam pentru ca o singura data am avut contact fără protecție și s a și întâmplat minunea și bebe Albert a venit pe lume cu 3,08 kg si puțin grăbit la 37 de săptămâni dar sanatos.
Acum are 17 luni și este un bebe minunat dar eu sunt o mamica tare panicata și probabil puțin perfecționista iar alte persoane din jur cred ca sunt cam protectoare dar nu știu sa fiu altfel asa ca încerc decât sa fac totul cât pot eu de bine.
O sa încerc sa atașez o poza cu bebe sa vad dacă reușesc.
Felicitări fetelor pentru testele pozitive, iar cele ce urmează sa nască va doresc acomodare ușoară și răbdare multă.Cu kilogramele în plus eu încă mai am de dat jos 5 și de tonificat și eu am luat în sarcina destul de mult de la 49 am ajuns la 68 dar acum ma mențin la 54.
https://ibb.co/vBvCH0W

Albert îl cheamă și pe băiețelul meu,ce contează ce zic alte persoane daca nu îl protejezi tu atunci cine?
Capsunica2024
Scris: Monday, December 30, 2024 3:34 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 12/30/2024
EllaMaria wrote:

Bine ai revenit🤗 hai cu bebe 4😘

:)))) hehe
Fetelor , in legatura cu kg , treaba e foarte simpla.Mancam sanatos , dupa principii clar stabilite :) exercitiu fizic zilnic ,monotorizare :) Hrana cat mai curata, avem grija la combinatii ( ma gasiti pe facebook Ticala Ana Paula - daca aveti nevoie de ajutor )
In sarcina este normal sa puneti cateva kg, bucurati-va de sarcina si aveti timp dupa sa dati jos kg , in sarcina nu e ok sa fiti in deficit caloric pt bebe , iar in alaptare la fel deficitul trebuie sa fie foarte mic :)
Este vorba de mai multe chestii, mai multi piloni de respectat si implementat. Nu exista o “reteta magica “ :p
Oricum, alimentatia are un rol foarte important asupra fertilitatii :) , eu i facusem un plan alimentar unei prietene si a ramas gravida foarte usor dupa ce si-a schimbat stilul de viata :) Un bebelus nu o sa vina intr un mediu inflamat.Mancati cat mai curat, materie prima , cat mai neprocesat, hidratare, odihna ,mindset pozitiv <3 mancati sa va hraniti corpul <3 cat mai nutritiv,mai multi antioxidanti :) afine ,fructe de padure , muraturi, probiotice pt intestin.Totul pleaca de acolo, e fundatia imunitatii. <3
Va pupacesc si va tin la curent :)) pe 19 mi a venit in decembrie si am ciclu de 28 zile , luna asta cred ca trebuuie sa testez pe 17 :))) deocamdata a lasat de rasad cum zice Ela :)) dupa cm ultima zi si dupa ce mi a trecut :))) atat ca dupa a vrut sa mai lase :))) samanta si nu l am lasat =))) ca m-am razgandit :)) acum sunt in dubii daca sa incerc la ovulatie , pe 2 sau 3 :))
EllaMaria
Scris: Monday, December 30, 2024 3:39 PM
Nivel

Gata 3640, dublare la 37 ore

Mă gândesc că până acum e ok, acum aștept ecografia.majoreta
Capsunica2024
Scris: Monday, December 30, 2024 3:39 PM
Nivel

Capsunica2024 wrote:

:)))) hehe
Fetelor , in legatura cu kg , treaba e foarte simpla.Mancam sanatos , dupa principii clar stabilite :) exercitiu fizic zilnic ,monotorizare :) Hrana cat mai curata, avem grija la combinatii ( ma gasiti pe facebook Ticala Ana Paula - daca aveti nevoie de ajutor )
In sarcina este normal sa puneti cateva kg, bucurati-va de sarcina si aveti timp dupa sa dati jos kg , in sarcina nu e ok sa fiti in deficit caloric pt bebe , iar in alaptare la fel deficitul trebuie sa fie foarte mic :)
Este vorba de mai multe chestii, mai multi piloni de respectat si implementat. Nu exista o “reteta magica “ :p
Oricum, alimentatia are un rol foarte important asupra fertilitatii :) , eu i facusem un plan alimentar unei prietene si a ramas gravida foarte usor dupa ce si-a schimbat stilul de viata :) Un bebelus nu o sa vina intr un mediu inflamat.Mancati cat mai curat, materie prima , cat mai neprocesat, hidratare, odihna ,mindset pozitiv <3 mancati sa va hraniti corpul <3 cat mai nutritiv,mai multi antioxidanti :) afine ,fructe de padure , muraturi, probiotice pt intestin.Totul pleaca de acolo, e fundatia imunitatii. <3
Va pupacesc si va tin la curent :)) pe 19 mi a venit in decembrie si am ciclu de 28 zile , luna asta cred ca trebuuie sa testez pe 17 :))) deocamdata a lasat de rasad cum zice Ela :)) dupa cm ultima zi si dupa ce mi a trecut :))) atat ca dupa a vrut sa mai lase :))) samanta si nu l am lasat =))) ca m-am razgandit :)) acum sunt in dubii daca sa incerc la ovulatie , pe 2 sau 3 :))
faza e ca eu raman foarte rapid acum:)))) cu primul 6 luni am tot incercat :p
Capsunica2024
Scris: Monday, December 30, 2024 3:40 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

super Elaaa <3 ai vazut ce feeling am avut eu:))))
Capsunica2024
Scris: Monday, December 30, 2024 3:42 PM
Nivel

EllaMaria wrote:

Fetelor :))) aveti grija ca eu am gura aurita cum zice Ela :))) aduc praf de burtici :))) in grup :))) si data trecuta cand intrasem eu pe grup:)) plin de teste pozitive :))))))))))bine :)) sigur era coincidenta :)))))Gossip campfire campfire hearts
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.