Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Gaby 41
Scris: Wednesday, December 25, 2024 5:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Crăciun fericit cu multe bucurii.
EllaMaria
Scris: Wednesday, December 25, 2024 11:34 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:
Craciun fericit , dragutelor ! 🤗🤗
Ella, mamei cand i-am aratat testul a crezut ca i-am adus stick dinala cu parfum , s-a pus sa miroasa . Si era f dezamagita ca nu miroase a nimic 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Dar apoi i-am zis sa se uite atent

Vaiii🤣🤣🤣🤣 îmi și imaginez 🤣
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, December 26, 2024 8:58 PM
Nivel

Inregistrat: 9/27/2021
Daa ! Am murit de ras cand am vazut-o hohot
Apoi dupa ce i-am explicat ce este mi-a zis sa vad partea buna : sigur n-am infectie urinara . Saraca, era rosie toata hohot hohot
Astazi am simtit durere , asa ca la venirea uratilor Crazy insa sunt in ziua 10 dpo. Exista durere la implantare ? Eu la nicio sarcina n-am avut acest “simptom “ . In rest , absolut nimic .
EllaMaria
Scris: Friday, December 27, 2024 9:52 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Daa ! Am murit de ras cand am vazut-o hohot
Apoi dupa ce i-am explicat ce este mi-a zis sa vad partea buna : sigur n-am infectie urinara . Saraca, era rosie toata hohot hohot
Astazi am simtit durere , asa ca la venirea uratilor Crazy insa sunt in ziua 10 dpo. Exista durere la implantare ? Eu la nicio sarcina n-am avut acest “simptom “ . In rest , absolut nimic .

Eu la prima sarcina am inceput cu dureri și crampe de prin 6 dpo, nu erau puternice și când și când. Acum am de câteva zile ușoare dureri că la menstra, pe perioade scurte.
Azi merg la beta, sper sa fie bine🙂
Andreea_neacsu
Scris: Friday, December 27, 2024 12:11 PM
Nivel

Eu nu am intalnit , insa nu m-a durut decat aseara .
Tinem pumnii si labutele (caci eu am si pisica) sa fie totul bine , desi eu sunt convinsa ca sunt doi ochisori mici mici la tine in burtica . coeur
Andreea_neacsu
Scris: Friday, December 27, 2024 12:15 PM
Nivel

De dimi ma manca si pe mine sa merg la un beta dar am zis ca n-am deloc deloc simptome , nici test n-am facut , ca nu am in casa dinalea mai sensibile …. am mers ieri sa cumpar de la dr max dar din pacate nu aveau .. 🥲
EllaMaria
Scris: Friday, December 27, 2024 1:26 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Eu nu am intalnit , insa nu m-a durut decat aseara .
Tinem pumnii si labutele (caci eu am si pisica) sa fie totul bine , desi eu sunt convinsa ca sunt doi ochisori mici mici la tine in burtica . coeur

Mulțumesc, Doamne ajută!🤗

Andreea, cum ziceam, simptomele nu sunt o regulă, m-am convins acum. Oricum eu te apreciez că ai atâta răbdare să aștepți să faci test 😂 eu nu as putea rezista🫣
EllaMaria
Scris: Friday, December 27, 2024 2:54 PM
Nivel

Gata, 962 mUI/ml dublare la 32 ore, bănuiesc că e bine. Oricum mai repet și luni.😁
deme
Scris: Friday, December 27, 2024 3:25 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
Andreea_neacsu wrote:
De dimi ma manca si pe mine sa merg la un beta dar am zis ca n-am deloc deloc simptome , nici test n-am facut , ca nu am in casa dinalea mai sensibile …. am mers ieri sa cumpar de la dr max dar din pacate nu aveau .. 🥲

Eu nu am avut niciodată asa voința:)
deme
Scris: Friday, December 27, 2024 3:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/19/2020
EllaMaria wrote:
Gata, 962 mUI/ml dublare la 32 ore, bănuiesc că e bine. Oricum mai repet și luni.😁

Minunat, la anul puteți merge și la eco 🍀
EllaMaria
Scris: Friday, December 27, 2024 3:54 PM
Nivel

deme wrote:

Minunat, la anul puteți merge și la eco 🍀

Da, am de gând să ii scriu medicului pt programare, abia aștept😁
Andreea_neacsu
Scris: Friday, December 27, 2024 6:14 PM
Nivel

Hilar chiar e f bine Ella . La cat ti-ai propus sa mergi la control ? eu la sarcina cu baiatul la 6 sapt si cateva zile si nu s-a vazut nici macar embrionul Bye2 dar cred ca la o viitoare sarcina tot asa voi merge , dupa 6 saptamani . Atunci nu luasem in calcul ca am cm de 35 zile si am perioada mai mare de la um decat alte fete . Acum chiar de 40 zile este cm uff
In august sunasem si ma programasem la putin timp dupa ce am aflat de sarcina (in a 3 a zi de testare) . Dupa asta, suflu si in iaurt si merg la beta si apoi sun pt programare dance Haha
Andreea_neacsu
Scris: Friday, December 27, 2024 6:15 PM
Nivel

Deme , cred ca daca aveam un test mai sensibil incercam si eu , dar este de 25 unitati parca .
Andreea_neacsu
Scris: Friday, December 27, 2024 7:40 PM
Nivel

Adjudecat, maine ma duc la beta firstprize nu pot trai cu gandul ca ieri m-a durut burta si a fost fix ziua 10 dpo hohot sper sa se tina de cuvant sa imi dea rezultatul tot maine
Iudita
Scris: Friday, December 27, 2024 8:04 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/10/2024
Andreea_neacsu wrote:
Adjudecat, maine ma duc la beta firstprize nu pot trai cu gandul ca ieri m-a durut burta si a fost fix ziua 10 dpo hohot sper sa se tina de cuvant sa imi dea rezultatul tot maine

Dacă mergi la Synevo ți-l dă în aceiași zi.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.