|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1549
| Crăciun fericit cu multe bucurii. |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1173
| Andreea_neacsu wrote:Craciun fericit , dragutelor ! 🤗🤗 Ella, mamei cand i-am aratat testul a crezut ca i-am adus stick dinala cu parfum , s-a pus sa miroasa . Si era f dezamagita ca nu miroase a nimic 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Dar apoi i-am zis sa se uite atent
Vaiii🤣🤣🤣🤣 îmi și imaginez 🤣 |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1496
| Daa ! Am murit de ras cand am vazut-o Apoi dupa ce i-am explicat ce este mi-a zis sa vad partea buna : sigur n-am infectie urinara . Saraca, era rosie toata Astazi am simtit durere , asa ca la venirea uratilor insa sunt in ziua 10 dpo. Exista durere la implantare ? Eu la nicio sarcina n-am avut acest “simptom “ . In rest , absolut nimic . |
|
| Andreea_neacsu wrote:Daa ! Am murit de ras cand am vazut-o Apoi dupa ce i-am explicat ce este mi-a zis sa vad partea buna : sigur n-am infectie urinara . Saraca, era rosie toata Astazi am simtit durere , asa ca la venirea uratilor  insa sunt in ziua 10 dpo. Exista durere la implantare ? Eu la nicio sarcina n-am avut acest “simptom “ . In rest , absolut nimic .
Eu la prima sarcina am inceput cu dureri și crampe de prin 6 dpo, nu erau puternice și când și când. Acum am de câteva zile ușoare dureri că la menstra, pe perioade scurte. Azi merg la beta, sper sa fie bine🙂 |
|
| Eu nu am intalnit , insa nu m-a durut decat aseara . Tinem pumnii si labutele (caci eu am si pisica) sa fie totul bine , desi eu sunt convinsa ca sunt doi ochisori mici mici la tine in burtica . |
|
| De dimi ma manca si pe mine sa merg la un beta dar am zis ca n-am deloc deloc simptome , nici test n-am facut , ca nu am in casa dinalea mai sensibile …. am mers ieri sa cumpar de la dr max dar din pacate nu aveau .. 🥲 |
|
| Andreea_neacsu wrote:Eu nu am intalnit , insa nu m-a durut decat aseara . Tinem pumnii si labutele (caci eu am si pisica) sa fie totul bine , desi eu sunt convinsa ca sunt doi ochisori mici mici la tine in burtica .
Mulțumesc, Doamne ajută!🤗
Andreea, cum ziceam, simptomele nu sunt o regulă, m-am convins acum. Oricum eu te apreciez că ai atâta răbdare să aștepți să faci test 😂 eu nu as putea rezista🫣 |
|
| Gata, 962 mUI/ml dublare la 32 ore, bănuiesc că e bine. Oricum mai repet și luni.😁 |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Andreea_neacsu wrote:De dimi ma manca si pe mine sa merg la un beta dar am zis ca n-am deloc deloc simptome , nici test n-am facut , ca nu am in casa dinalea mai sensibile …. am mers ieri sa cumpar de la dr max dar din pacate nu aveau .. 🥲
Eu nu am avut niciodată asa voința:) |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| EllaMaria wrote:Gata, 962 mUI/ml dublare la 32 ore, bănuiesc că e bine. Oricum mai repet și luni.😁
Minunat, la anul puteți merge și la eco 🍀 |
|
| deme wrote:
Minunat, la anul puteți merge și la eco 🍀
Da, am de gând să ii scriu medicului pt programare, abia aștept😁 |
|
| chiar e f bine Ella . La cat ti-ai propus sa mergi la control ? eu la sarcina cu baiatul la 6 sapt si cateva zile si nu s-a vazut nici macar embrionul dar cred ca la o viitoare sarcina tot asa voi merge , dupa 6 saptamani . Atunci nu luasem in calcul ca am cm de 35 zile si am perioada mai mare de la um decat alte fete . Acum chiar de 40 zile este cm In august sunasem si ma programasem la putin timp dupa ce am aflat de sarcina (in a 3 a zi de testare) . Dupa asta, suflu si in iaurt si merg la beta si apoi sun pt programare |
|
| Deme , cred ca daca aveam un test mai sensibil incercam si eu , dar este de 25 unitati parca . |
|
| Adjudecat, maine ma duc la beta nu pot trai cu gandul ca ieri m-a durut burta si a fost fix ziua 10 dpo sper sa se tina de cuvant sa imi dea rezultatul tot maine |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 403
| Andreea_neacsu wrote:Adjudecat, maine ma duc la beta  nu pot trai cu gandul ca ieri m-a durut burta si a fost fix ziua 10 dpo  sper sa se tina de cuvant sa imi dea rezultatul tot maine
Dacă mergi la Synevo ți-l dă în aceiași zi. |
|
|
|