|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1173
| Iudita wrote:După părerea și experiența voastră care sunt mai ultra sensibile teste ce marcă?
Eu până acum preferam cele de la Viola, însă ultima experiență cu ele a fost una total neplăcută. Au linie de uscare foarte pronunțată. Dealtfel de evitat Clearblue, la fel, am avut linie de uscare pe 3 teste din 3.
Cum zice și Deme cele de la Barza tip stilou sunt ok. |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1496
| Da, venim venim cu vesti bune ! Daca ne tinem de treaba adica ! la tine perioada a trecut, acuma ai de asteptat . Ce lungi mi se par zilele pana la testare Si mie tot dr max mi se pare cel mai ok . Desi am facut si barza (din setul de teste de ovulatie) si mi-a detectat (in aceeasi zi am facut si beta si aveam valoarea 24 ) . Dar dr max n-a dat gres niciodata. Cris ! si la mine a fost simptom de sarcina faptul ca am avut secretii mai abundente .
|
| Cris , ce vesti ne dai ?? La Ella mai avem de asteptat Spor la treaba pt mine , cum ar fi ! https://ibb.co/xMS68gY
|
|
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1549
| Andreea_neacsu wrote:Cris , ce vesti ne dai ?? La Ella mai avem de asteptat Spor la treaba pt mine , cum ar fi ! https://ibb.co/xMS68gY Pozitiv al treilea! Să fie cu noroc! |
|
| Gaby 41 wrote:Pozitiv al treilea! Să fie cu noroc! multumesc sa fieeee |
|
| Andreea_neacsu wrote:Cris , ce vesti ne dai ?? La Ella mai avem de asteptat Spor la treaba pt mine , cum ar fi ! https://ibb.co/xMS68gY
Andreea e momentul muncește acum și răsplata pe final de an😂🤗 |
|
| EllaMaria wrote:Andreea e momentul  muncește acum și răsplata pe final de an😂🤗 da , chiar asa ! doar diseara pot, maine pleaca sotul la munca si mai vine marti noapte sau miercuri de dimineata |
|
| Deme , sunteti bine ? |
|
| Andreea_neacsu wrote:da , chiar asa ! doar diseara pot, maine pleaca sotul la munca si mai vine marti noapte sau miercuri de dimineata
Eu zic că ați acoperit perioada oricum, deci sunt sanse |
|
| tot asa m-am gandit si eu vedem pe 31 ori incep 2025 fantastic , ori plina de spume ca ma doare burta de la menstruatie |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Andreea_neacsu wrote:Deme , sunteti bine ?
Distrează-te Andreea :))
Acum m-am internat, am avut o sangerare si dr a preferat sa ma monitorizeze o noapte în clinica. Mi-au făcut si dexa, preventiv , micuța mea este bine , vedem mai departe. |
|
| deme wrote:
Acum m-am internat, am avut o sangerare si dr a preferat sa ma monitorizeze o noapte în clinica. Mi-au făcut si dexa, preventiv , micuța mea este bine , vedem mai departe.
Deme, o sa fie bine Bebelina o sa mai stea mult și bine la căldurică🥰 |
|
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 403
| Deme cum sunteți?
|
|
| Sper ca sunteti bine . Sa mai stea bebelina , ca e mai bine la mami in burtica |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 563
| deme wrote:
Acum m-am internat, am avut o sangerare si dr a preferat sa ma monitorizeze o noapte în clinica. Mi-au făcut si dexa, preventiv , micuța mea este bine , vedem mai departe.
Ce faci, Deme, cum sunteti? Sper ca sunteti ok. |
|
|
|