Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Nicaieri88
Scris: Thursday, November 14, 2024 1:06 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/2/2022
Deme, esti foarte frumoasa coeur

Eu am luat 5 kg toata sarcina din cauza regimului pentru diabet. Am luat la inceput atatea si pe urma am stagnat ca se fapt eu slabeam si crestea bebele si ramaneau la fel kilogramele.

Eu m-am ingrasat dupa Haha

Am mancat muuuulte dulciuri, eu care nici in sarcina nu am poftit la dulc3.
Andreea_neacsu
Scris: Thursday, November 14, 2024 6:41 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 9/27/2021
Am avut si eu o amica , doar 8 kg a luat toata sarcina dar din cauza ca era supraponderala . Cred ca e foarte greu sa ai restrictii …
Eu am “poftit” dulce abia dupa nastere , prajitura cu foi am vrut 😂 doar atat. Nu stiu de ce . In sarcina acru si sarat 😂
iris11
Scris: Friday, November 15, 2024 3:10 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
deme wrote:

Sa fie cu noroc!!!🍀🍀🍀

Noi crestem , am fost ieri la eco, 23s4z si fata are 560g , totul arata bine :) eu am luat 15kg pana acum 🙈🙈🙈 nu știu alte fete cum iau doar 4-6kg , ca eu 10 le-am pus în primele 4 luni 😂

https://ibb.co/qrvwBvn
https://ibb.co/jrTtb9v

Esti foarte frumoasa!🥰❤
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, November 16, 2024 12:26 PM
Nivel

AngelNot n-am mai avut rabdare si am facut un test astazi , desi spuneam ca mai bine nu fac pana imi intarzie sa stiu una si buna topai . Care test e negativ. Dupa calculele mele as fi 12 dpo . Deci ras mai incercam si luna ce vine . Sau dupa vreo 3-4 zile , daca nu mi-o veni pana atunci .
Am folosit testul de sarcina venit cadou la pachetul de teste de ovulatie barza (20 unitati )
EllaMaria
Scris: Saturday, November 16, 2024 12:54 PM
Nivel

Inregistrat: 9/12/2020
Andreea_neacsu wrote:
AngelNot n-am mai avut rabdare si am facut un test astazi , desi spuneam ca mai bine nu fac pana imi intarzie sa stiu una si buna topai . Care test e negativ. Dupa calculele mele as fi 12 dpo . Deci ras mai incercam si luna ce vine . Sau dupa vreo 3-4 zile , daca nu mi-o veni pana atunci .
Am folosit testul de sarcina venit cadou la pachetul de teste de ovulatie barza (20 unitati )

Chiar mă gândeam la tine, daca mai ai răbdare. Nu rămâne decât să aștepți să vezi dacă îți întârzie și să mai faci unul. Daca nu e sa fie, vine luna noua cu noi speranțe de bineCheek Kiss
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, November 16, 2024 1:06 PM
Nivel

da, exact ras totusi macar sa mi se regleze menstruatia . Ar trebui sa merg iarasi la un control daca tot e haos, probabil astept sa treaca sarbatorile.
Tu in ce zi esti? hearts
EllaMaria
Scris: Saturday, November 16, 2024 1:31 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
da, exact ras totusi macar sa mi se regleze menstruatia . Ar trebui sa merg iarasi la un control daca tot e haos, probabil astept sa treaca sarbatorile.
Tu in ce zi esti? hearts

Se pare că "adevărată" ovulație a fost doar in data de 13, inițial crezusem că în 11 când aveam niste crampe ușoare și eram puțin balonată, însă în 13 am avut clasicele simptome pe care le am mai mereu in ziua ovulației. Deci doar 3 dpo. Mi-am propus sa nu mai calculez zilele, sa nu devin nerăbdătoare, așa că o să mă uit într-o zi pe calendar și sper sa am surpriza sa fi trecut vreo 12 zile dpo🤣 că dacă e după mine, as testa zilnic 🤦
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, November 16, 2024 3:19 PM
Nivel

mai asteptam putin pana vii cu vreo veste SimplyLove dar e f bine ca ai ovulat , ca putea fi si luna anovulatorie sau puteai sa ratezi ovulatia nemaifacand ce trebuie 🤣 cu gandul ca lasa , gata , am facut pana in ziua x , a trecut si ovulatia , acuma stam linistiti .
Eu am avut mucus tip albus de ou 3-6 nov , dar am banuit ca pe 4 a fost ovulatia ca am avut si pe 4 si pe 5 extreeeeeeeeem de putina scurgere rozalie .
EllaMaria
Scris: Saturday, November 16, 2024 9:09 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
mai asteptam putin pana vii cu vreo veste SimplyLove dar e f bine ca ai ovulat , ca putea fi si luna anovulatorie sau puteai sa ratezi ovulatia nemaifacand ce trebuie 🤣 cu gandul ca lasa , gata , am facut pana in ziua x , a trecut si ovulatia , acuma stam linistiti .
Eu am avut mucus tip albus de ou 3-6 nov , dar am banuit ca pe 4 a fost ovulatia ca am avut si pe 4 si pe 5 extreeeeeeeeem de putina scurgere rozalie .

Ce-i drept am lucrat tot la 2 zile sa acoperim, in orice caz😂
Daca a fost sa fie in 6,ar fi 11 dpo, poate prea devreme pt un test de 20🫣

Am un sentiment că la mine nu o sa fie nici luna aceasta, de obicei nu mă înșel.🥴
Andreea_neacsu
Scris: Saturday, November 16, 2024 10:09 PM
Nivel

Am avut 3 sarcini si in 2 dintre ele din z 12 am avut test pozitiv . La prima chiar z 11 daca imi amintesc bine . Bine , nu pozitiv pronuntat, slab pozitiv . As fi avut si la a doua daca faceam inainte de intarziere dar nu m-am gandit o secunda ca as putea fi gravida , nu aveam absolut niciun simptom . La celelalte 2 biochimice am avut o tona , mi-am dat seama ca sunt gravida in z4-5 dupa ovulatie dance
E grea asteptarea pana in z10, ca ai zis ca testezi devreme oricum majoreta
uneori presimtim , alteori ne inselam . ramane de vazut campfire
EllaMaria
Scris: Sunday, November 17, 2024 1:05 PM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Am avut 3 sarcini si in 2 dintre ele din z 12 am avut test pozitiv . La prima chiar z 11 daca imi amintesc bine . Bine , nu pozitiv pronuntat, slab pozitiv . As fi avut si la a doua daca faceam inainte de intarziere dar nu m-am gandit o secunda ca as putea fi gravida , nu aveam absolut niciun simptom . La celelalte 2 biochimice am avut o tona , mi-am dat seama ca sunt gravida in z4-5 dupa ovulatie dance
E grea asteptarea pana in z10, ca ai zis ca testezi devreme oricum majoreta
uneori presimtim , alteori ne inselam . ramane de vazut campfire

Adevărul e că atunci cand te aștepți mai puțin ai noroc😂 eu la cea biochimică an avut ca și tine, o groaza de simptome. Iar când am rămas cu piticul, nu am crezut că e sarcina. Am inceput in 4 dpo cu niste scurgeri cremoase și am fost sigură că am ceva infecție și chiar mă pregăteam să merg la ginecolog. Alte simptome nu am avut. Deși mă dureau sânii, asta mi se întâmplă în fiecare luna înainte de menstra.

Da o sa testez in ziua 10 cu un Viola de 5, pentru că știu că nu am răbdare. Știu că nu e indicat așa devreme și mai degrabă să se facă un beta, însă eu sunt genul care prefera sa testeze devreme, decât să mă înțep. Adică dacă am un test pozitiv, clar fac beta și de 10 ori daca trebuie, însă prefer întâi să încep cu testele.
Mai am de așteptat până pe 23, încerc să-mi distrag atenția, sa nu-mi caut simptome, deși îmi fuge gândul la prima sarcina când din 4 dpo (azi tot 4 dpo) începusem cu acea secreție cremoasa (de altfel primul simptom) și nu pot sa nu compar ziua de azi cu ziua de atunci... Chestia e că la prima sarcina din 4 dpo mi-am notat toate simptomele și stările din fiecare zi in calendarLol Deci am cu ce compara😂😂
Andreea_neacsu
Scris: Sunday, November 17, 2024 9:57 PM
Nivel

Dar ce iti veni sa notezi? Eu am notat doar la biochimice ca prea aveam multe simptome !
Eu n-am comparatie , absolut nimic n-a fost schimbat pana sa intarzie si sa ma bata sotul la cap sa fac test . Nici nu voiam , a fost el si a cumparat unul si vrand nevrand l-am facut , convinsa ca iese negativ . hohot si auzi vrajeala la el “Stiu eu ce samanta am sadit acolo , de aia tot insistam cu testul” hohot dance
Sa fie cu noroc aceasta scurgere atunci 😂😂 sa ne aduci vesti bune ! Eu o sa testez in ziua 20, daca nu imi vine pana atunci .topai
Si eu as face un test , ca nu-mi plac acele deloc , insa de nevoie fac si beta . La prima biochimica m-am înțepat luni-miercuri-vineri numai numai sa vad cum creste . Si primeam rezultatul super tarziu, am facut prin Clinica Sante si rezultatul de luni l-am primit miercuri dupa amiaza …….. Next time nu mai colaborez cu ei , prea inceti .
Lore35
Scris: Sunday, November 17, 2024 10:56 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
iris11 wrote:

Rebeca cu răbdare și încredere o sa fie bine totul!

Heiii ce mai faci? Nu am mai avut timp sa mai intru pe forum. In ce stadiu esti ai mai facut fiv? Abea astept sa vii cu vesti pozitive. Nu ma uita, anunta cand apare minunea. Pupici.
Lore35
Scris: Sunday, November 17, 2024 10:58 PM
Nivel

Inregistrat: 1/7/2022
deme wrote:

Sa fie cu noroc!!!🍀🍀🍀

Noi crestem , am fost ieri la eco, 23s4z si fata are 560g , totul arata bine :) eu am luat 15kg pana acum 🙈🙈🙈 nu știu alte fete cum iau doar 4-6kg , ca eu 10 le-am pus în primele 4 luni 😂

https://ibb.co/qrvwBvn
https://ibb.co/jrTtb9v

Ce frumos! Parca imi e dor si mie de burtica 😁. Sarcina usoara inca un pic si vine bebebica. 😘
EllaMaria
Scris: Monday, November 18, 2024 6:22 AM
Nivel

Andreea_neacsu wrote:
Dar ce iti veni sa notezi? Eu am notat doar la biochimice ca prea aveam multe simptome !
Eu n-am comparatie , absolut nimic n-a fost schimbat pana sa intarzie si sa ma bata sotul la cap sa fac test . Nici nu voiam , a fost el si a cumparat unul si vrand nevrand l-am facut , convinsa ca iese negativ . hohot si auzi vrajeala la el “Stiu eu ce samanta am sadit acolo , de aia tot insistam cu testul” hohot dance
Sa fie cu noroc aceasta scurgere atunci 😂😂 sa ne aduci vesti bune ! Eu o sa testez in ziua 20, daca nu imi vine pana atunci .topai
Si eu as face un test , ca nu-mi plac acele deloc , insa de nevoie fac si beta . La prima biochimica m-am înțepat luni-miercuri-vineri numai numai sa vad cum creste . Si primeam rezultatul super tarziu, am facut prin Clinica Sante si rezultatul de luni l-am primit miercuri dupa amiaza …….. Next time nu mai colaborez cu ei , prea inceti .

Aaa pai nu că acum nu am nimic care să mă pună pe gânduri că ar putea fi ceva😂 nici o scurgere nimic, nu am ce compara😂 nu știu de ce am notat, dar acum mă amuz pe seama aia. Eram tânără și neliniștită 😂😂

Ei na, soțul tău a știut el ce a sădit, a știut că va culege roade😂
Și eu tot la Sante am am făcut beta și da am făcut vineri și am primit rezultatul luni târziu.🤦
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.