|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 151
| deme wrote:
Îmi pare rau Liliana, insa sa iti spună ca sunt șanse mari sa ramai natural acum, mi se pare ca te imbata cu apa rece. Tocmai, amh si varsta , nu sunt cele mai ok. Teoretic la 40+, 1 embrion din 15 este corect genetic. Legat de ovo donate, acelasi lucru nu l-a spus si Maftei, doar ca aman2 trebuie sa fiți impacati cu ideea.
Cred că nu m-am exprimat eu corect. A spus că acum e cea mai bună șansă pentru că uterul e foarte receptiv și dacă ar fi sa se întâmple o minune, acum e cel mai bun moment. Practic noi nu avem vreo problema de infertilitate, e vorba doar de vârstă. Când sarcina e obținută natural, șansele ca embrionul sa fie corect genetic sunt mult mai mari in comparație cu unul din FIV. A zis sa nu ne mai stresam. Oricum, și sfatul lui a fost ca in cazul in care ne gândim din nou la FIV, sa optam pentru ovo donate și să nu mă mai chinui cu tratamente de stimulare.
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 1336
| imi pare rau Liliana 🫶🏻🤗 sa va indrume Dzeu sa luati alegerea cea mai buna pt voi , indiferent care ar fi ea 🙏🏻 |
|
| Va mulțumesc din suflet, fetelor. Îmi e foarte greu sa iau tratamentul, dar știu că e pentru binele meu. Pentru puiuțul meu nu se mai poate face nimic 😢
Nu știu ce vom face. Am zis că ne oprim aici. Oricum și dacă mai facem un FIV, va fi cu donate și vom testa embrionii. Nu as fi capabilă să mai trec prin asta încă o dată.
Deocamdată, trebuie să mă vindec fizic și mai ales psihic. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| Liliana1878 wrote:Va mulțumesc din suflet, fetelor. Îmi e foarte greu sa iau tratamentul, dar știu că e pentru binele meu. Pentru puiuțul meu nu se mai poate face nimic 😢
Nu știu ce vom face. Am zis că ne oprim aici. Oricum și dacă mai facem un FIV, va fi cu donate și vom testa embrionii. Nu as fi capabilă să mai trec prin asta încă o dată.
Deocamdată, trebuie să mă vindec fizic și mai ales psihic.
Alocă timp să îți revii. Nu e ușor. Si eu am avut în aprilie o biochimica, prima valoare de beta în z 7 era 17,5 dar nu s-a dublat.Evident eram supărată dar apoi am incercat sa vad si partea pozitivă, mai bine daca e oprească la început decât mai târziu. Clar nu avea șanse. Multă putere! Te îmbrățișez 😊 |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 311
| Rebecca tu ce mai faci cum ești?? |
|
| iris11 wrote:
Alocă timp să îți revii. Nu e ușor. Si eu am avut în aprilie o biochimica, prima valoare de beta în z 7 era 17,5 dar nu s-a dublat.Evident eram supărată dar apoi am incercat sa vad si partea pozitivă, mai bine daca e oprească la început decât mai târziu. Clar nu avea șanse. Multă putere! Te îmbrățișez 😊
Mulțumesc. 😘😘😘😘😘😘
Am luat tratamentul. Am luat calmante. Aștept. 🙏🙏🙏🙏🙏 |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 500
| Iudita wrote:Rebecca tu ce mai faci cum ești??
Mulțumesc, bine, eu sunt pe stimulare cu Letrozol luna asta. Sper să fie bine 🙏 tu ce mai faci? |
|
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 554
| Rebeca, eu am crezut ca fugi de FIV de frica stimularii (eu d-asta fugeam).
@Liliana..imi pare tare rau.
|
|
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 500
| Nicaieri88 wrote:Rebeca, eu am crezut ca fugi de FIV de frica stimularii (eu d-asta fugeam).
@Liliana..imi pare tare rau.
Nu, nici nu știam ca asta e neapărat în procesul de FIV. Am luat 5 zile, 2 pastile pe zi. Nu am avut efecte adverse. |
|
| Rebecca10 wrote:
Nu, nici nu știam ca asta e neapărat în procesul de FIV. Am luat 5 zile, 2 pastile pe zi. Nu am avut efecte adverse.
Eu n-am luat Letrozol, am luat Gonal, cred ca tot 5 zile am facut parca.
Fara stimulare nu prea se merita sa faci FIV, ca iti ia doar ovulul creat natural de corp si asta inseamna sanse ffff mici. |
|
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 311
| Deme tu in ce lună trebuie să naști? |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Iudita wrote:Deme tu in ce lună trebuie să naști?
Trebuia pe 6 martie, insa mi s-a schimbat pe 20 februarie, la 38 săptămâni, pt ca am placenta praevia |
|

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| deme wrote:
Trebuia pe 6 martie, insa mi s-a schimbat pe 20 februarie, la 38 săptămâni, pt ca am placenta praevia
Să vă ajute Dumnezeu! 🥰 Este cel mai așteptat copil din grup 🙂🤗😘 |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| iris11 wrote:
Să vă ajute Dumnezeu! 🥰 Este cel mai așteptat copil din grup 🙂🤗😘
Mulțumim frumos 💕
Am încercat sa pun niște poze insa imi da eroare . |
|
| deme wrote:
Trebuia pe 6 martie, insa mi s-a schimbat pe 20 februarie, la 38 săptămâni, pt ca am placenta praevia
Se mai ridica, stai linistita. La mine s-a ridicat destul de tarziu, cred ca prin saptamana 28. |
|
|