|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/7/2024 Mesaje: 39
|
Pozitiv, clar! Eu as merge la beta, cu testele nu am fost prietena niciodata 😆 Beta in schimb, e sfanta! |
Inregistrat: 4/18/2024 Mesaje: 55
| Alice11 wrote:
Pozitiv, clar! Eu as merge la beta, cu testele nu am fost prietena niciodata 😆 Beta in schimb, e sfanta!
Daa, oricum o să merg la beta. Dar l am făcut în speranța că m aș liniști puțin ..sincer m a liniștit . Dar tot abia aștept să fac beta. ☺️ |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 462
| Minune2024 wrote:
Daa, oricum o să merg la beta. Dar l am făcut în speranța că m aș liniști puțin ..sincer m a liniștit . Dar tot abia aștept să fac beta. ☺️
Felicitari! Doamne ajuta! |
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 363
| Minune2024 wrote:
Mulțumesc fetelor, Mă rog la Bunul Dumnezeu să iasă și beta bine și după să se fi prins bine ... Pentru că e singurul embrion care a rămas 🥹🥹🥰🥰
Super ! Felicitări! |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 843
| Minune2024 wrote:
Daa, oricum o să merg la beta. Dar l am făcut în speranța că m aș liniști puțin ..sincer m a liniștit . Dar tot abia aștept să fac beta. ☺️
Ai făcut azi beta? Așteptăm vesti |
|
Inregistrat: 4/18/2024 Mesaje: 55
| EllaMaria wrote:Ai făcut azi beta? Așteptăm vesti
Heii. Nu am făcut încă... O să fac joi. Am zis măcar să am 10 zile. Și joi o să am 11. După o să mai fac odată sâmbătă - cum a zis Domnul doctorm 🫣 Sper să mai rezist .. |
|
| Minune2024 wrote:
Heii. Nu am făcut încă... O să fac joi. Am zis măcar să am 10 zile. Și joi o să am 11. După o să mai fac odată sâmbătă - cum a zis Domnul doctorm 🫣 Sper să mai rezist ..
Am înțeles🤗 o sa fie bine! |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 828
| ooo daa, clar pozitiv asteptam vesti de la beta |
|
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 363
|
Așteptăm beta, dar sigur e pozitiv 🥰 |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 147
|
Ai fost la beta? |
|
| Eu nu am vesti bune. Din păcate, embrionul meu pare că nu mai evoluează. Marți merg din nou, dar nu sunt prea optimistă.
Pentru mine, drumul asta se oprește aici. Mă bucur că v-am cunoscut. Sunteți minunate🤗😘 |
|
| Liliana1878 wrote:Eu nu am vesti bune. Din păcate, embrionul meu pare că nu mai evoluează. Marți merg din nou, dar nu sunt prea optimistă.
Pentru mine, drumul asta se oprește aici. Mă bucur că v-am cunoscut. Sunteți minunate🤗😘
Îmi pare rău să aud asta...,dar totuși o speranță tot mai există, măcar până marți! |
|
Inregistrat: 2/7/2024 Mesaje: 39
| Liliana1878 wrote:Eu nu am vesti bune. Din păcate, embrionul meu pare că nu mai evoluează. Marți merg din nou, dar nu sunt prea optimistă.
Pentru mine, drumul asta se oprește aici. Mă bucur că v-am cunoscut. Sunteți minunate🤗😘
Imi pare foarte rau ☹️ Ce s-a intamplat? Are ritm cardiac inca? |
|
| Nu știu. Nu sunt deloc optimistă. Numai Dumnezeu poate face o minune.🙏🙏🙏🙏 Nici simptome nu mai am deloc. Sanii nu mă mai dor. Nu mai simt nimic... |
|
| Alice11 wrote:
Imi pare foarte rau ☹️ Ce s-a intamplat? Are ritm cardiac inca?
A zis că foarte slab. Pare că se oprește. |
|
Nicaieri88 |