|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 147
| Iris, excelent! Mă bucur tare!
Ella, depinde și când ovulezi. In mod normal ar putea să îți spună dacă ai ovulat când mergi pentru recoltare. Teoretic, ovulul trăiește 24 de ore. |
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 843
| Liliana1878 wrote:Iris, excelent! Mă bucur tare!
Ella, depinde și când ovulezi. In mod normal ar putea să îți spună dacă ai ovulat când mergi pentru recoltare. Teoretic, ovulul trăiește 24 de ore.
Da așa este. Oricum la eco se va vedea daca am ovulat, numai bine să-mi confirm și acest lucru. Apoi vedem daca e sa fie sau nu. |
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 827
| Iris , ma bucur , chiar poate fi un inceput promitator acum Ella , numai bine daca mergi la eco si iti confirma ca urmeaza sa ovulezi , mergi acasa si rezolvi problema , sa zic asa iar daca iti va spune ca ai ovulat deja , incerci si-asa sa prestezi dupa control . Pana la urma ce ai de pierdut ?? |
Nivel: Membru
Inregistrat: 4/18/2024 Mesaje: 55
| Bună fetelor,
Nu am mai avut răbdare și am făcut un test de sarcina 🫣🫣. Este posibil să iasă slab pozitiv în ziua 8? Mâine cred că merg la beta că nu mai am răbdare. 😁😁 |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1891
| Minune2024 wrote:Bună fetelor,
Nu am mai avut răbdare și am făcut un test de sarcina 🫣🫣. Este posibil să iasă slab pozitiv în ziua 8? Mâine cred că merg la beta că nu mai am răbdare. 😁😁
Cum ești? Da, este posibil 🍀 |
| deme wrote:
Cum ești? Da, este posibil 🍀
Deme, mă simt foarte bine .. nu am nici un simptom ...tocmai de asta nu mai am răbdare ... Mă simt puțin amețită ... Dar eu de obicei am stări de astea .. și constipația nu mă lăsa în pace. Dar în rest ...nimic. Abia aștept să văd rezultatul final. 🥹🥹🥹 |
| Minune2024 wrote:
Deme, mă simt foarte bine .. nu am nici un simptom ...tocmai de asta nu mai am răbdare ... Mă simt puțin amețită ... Dar eu de obicei am stări de astea .. și constipația nu mă lăsa în pace. Dar în rest ...nimic. Abia aștept să văd rezultatul final. 🥹🥹🥹
Cum e testul ?
|
|
| deme wrote:
Cum e testul ?
Nu știu cum să îl atașez aici. Sunt doua liniuțe..doar că una mai slaba. |
|
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 827
| Minune2024 wrote:
Nu știu cum să îl atașez aici. Sunt doua liniuțe..doar că una mai slaba.
folosind site-ul http://imgbb.com generezi link si il pui aici intr-un mesaj normal |
|
| https://ibb.co/4PNMkGC |
|
| Andreea_neacsu wrote:folosind site-ul http://imgbb.com generezi link si il pui aici intr-un mesaj normal
Ok, Mulțumesc . Sper că am reușit |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 843
| Minune2024 wrote:
Ok, Mulțumesc . Sper că am reușit
Clar pozitiv! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/9/2024 Mesaje: 147
|
Super pozitiv. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Felicitări!!!! |
|
|
2 liniuțe hotărâte! |
|
| deme wrote:
2 liniuțe hotărâte!
Mulțumesc fetelor, Mă rog la Bunul Dumnezeu să iasă și beta bine și după să se fi prins bine ... Pentru că e singurul embrion care a rămas 🥹🥹🥰🥰 |
|
|