|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 6/22/2020 Mesaje: 200
| Iudita wrote:
De care marcă o fost testul?
Dr Max, pe fratele lui l-am folosit zilele trecute si era negativ. Chiar nu ma gandeam la o eroare ataaat de mare si cu asa vizibilitate 😩 |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Castanuta wrote:
Dr Max, pe fratele lui l-am folosit zilele trecute si era negativ. Chiar nu ma gandeam la o eroare ataaat de mare si cu asa vizibilitate 😩
Nu am avut niciodată probleme cu dr max ,ma mir !!! |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 456
| Castanuta wrote:A venit beta, scrie ca e sub 2.3 iar progesteron 1.6 😳😳😳 Pai si dungile!?! 🤦♀️
Recoltat la Synlab
Îmi pare tare rău! E posibil să fi fost o sarcină biochimică… |
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 264
| Castanuta wrote:
Dr Max, pe fratele lui l-am folosit zilele trecute si era negativ. Chiar nu ma gandeam la o eroare ataaat de mar e si cu asa vizibilitate 😩
Mai fa un test de altă marcă vezi cu însă. |
| Iudita wrote:
Mai fa un test de altă marcă vezi cu însă.
Experienta trebuia sa ma invete ca e nevoie de mai multe teste, insa cand l-am vazut asa decis, aia a fost |
| Rebecca10 wrote:
Îmi pare tare rău! E posibil să fi fost o sarcină biochimică…
Multumesc, fete, pentru incurajari! Nu aveam cu cine vorbi asa ca am venit catre voi. Sunteti super! 😘🤗 |
| Fetelor, eu am ajuns la 9DPO fără test e prea devreme să merg azi la beta? |
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 264
| Rebecca10 wrote:Fetelor, eu am ajuns la 9DPO fără test  e prea devreme să merg azi la beta?
Menstruația când ar trebui să vină? |
| Iudita wrote:
Menstruația când ar trebui să vină?
Trebuie să iau Duphaston până pe 11 octombrie, deci după 11 octombrie… până atunci iau Duphaston și Arefam. Azi sunt în ziua 25 a c.m. |
|
Inregistrat: 10/22/2018 Mesaje: 1869
| EllaMaria wrote:Bună, eu începusem cu crampe din ziua 6 dpo până pe la vreo 8 săptămâni. Ideea e că și luna aceasta am avut crampe și deja mă gândeam că e un semn bun, însă la mine nu a fost sa fie luna asta. Test negativ, aștept pe mâine menstruația. Sper la tine sa fie cu noroc
Ella, e prima luna cand incercati pt bebe 2? La noi tot prima luna.. ar fi, dar mi-am iesit din mana. Nu stiu daca a mai patit cineva asa, dar eu am uitat cand am avut ultima menstruatie si prin urmare habar nu am cand trebuie sa imi vina.
Astept cm-ul si reincep din nou mai constiincioasa . |
|
| Eu evident că nu m-am putut abține și am făcut un test Dr Max de 10 în ziua 9 după ovulație 🤦♀️ nu se vede nimic…
https://ibb.co/7C1fnLZ |
|
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Rebecca10 wrote:Eu evident că nu m-am putut abține și am făcut un test Dr Max de 10 în ziua 9 după ovulație 🤦♀️ nu se vede nimic… https://ibb.co/7C1fnLZ
Este devreme :) |
|
| deme wrote:
Este devreme :)
Offff! Nu am răbdare deloc :( Ar ieși mâine dimineață ceva la beta, la 10 DPO? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 4/18/2024 Mesaje: 55
| Bună fetelor, Totul bine la puncția de ieri, 14 ovocite. De astăzi o să încep tratamentul. După puncție cat timp ați sângerat? Nu e vorba de o sângerare mare ..doar pete.
Scuze, vă întreb, pentru că așa stau mai liniștită :( . Și sincer nici nu vreau să greșesc ceva ..
Mulțumesc. ☺️ |
|
Inregistrat: 9/12/2020 Mesaje: 1038
| Ellena20 wrote:Ella, e prima luna cand incercati pt bebe 2? La noi tot prima luna.. ar fi, dar mi-am iesit din mana. Nu stiu daca a mai patit cineva asa, dar eu am uitat cand am avut ultima menstruatie si prin urmare habar nu am cand trebuie sa imi vina.  Astept cm-ul si reincep din nou mai constiincioasa .
Da, e prima luna, dar culmea că fix luna asta nu pare să fi ovulat, pentru că deși luna de luna știu pe baza simptomelor când ovulez, luna aceasta nu le-am mai avut. Asta e, luna nou, șanse noi. Sa fie cu noroc și pentru voi! Descarca un calendar și îți notezi acolo, noroc cu el că știu și eu data ultimei menstruații că altfel... |
|
|