Clubul aspirantelor - 89
Subiectul anterior · Subiectul urmator
iris11
Scris: Saturday, July 20, 2024 3:48 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 1/6/2022
Rebecca10 wrote:

Geanina, mai repetă mâine dimineață.
Eu am avut luna trecută un test fals pozitiv, de la Barza… am fost foarte dezamăgită. Parcă nici nu mai am speranțe, cred că până nu slăbesc nu o să pot rămâne însărcinată.

Geanina așteptăm beta de luni .
Rebeca capul sus, mai ales că ai început dieta .Cand ne întoarcem din concediu încep și eu 🙂
Geanina36
Scris: Saturday, July 20, 2024 4:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/7/2022
O să fac un beta luni pt a scăpa de orice incertitudine..

Rebecca capul sus și o să vezi ca va veni și minunea..
Și eu sunt super dezamăgită dar na trebuie să mergem înainte.. Îmi pare rău ca nu am pozat ieri ca făcusem unul altă marcă și chiar îmi ieșise un roz pal dar tare concret .. Din Ziua 8 , 9 , 10 DPO erau destul de promițătoare … Dar na cine știe , organismul ăsta al nostru e atât de complex și incert.. Dar vreau să gândesc pozitiv și să mergem înainte ca va veni și soarele…
Geanina36
Scris: Saturday, July 20, 2024 4:40 PM
Nivel

https://ibb.co/7WZ4PTz

Astea sunt de ieri dim de la 8:18 🤷‍♀️ …. Nu mai înțeleg nimic cu testele astea 🤦‍♂️🤦‍♂️
Iudita
Scris: Saturday, July 20, 2024 6:17 PM
Nivel

Inregistrat: 3/10/2024
Geanina36 wrote:
https://ibb.co/7WZ4PTz

Astea sunt de ieri dim de la 8:18 🤷‍♀️ …. Nu mai înțeleg nimic cu testele astea 🤦‍♂️🤦‍♂️

De care teste ai făcut ultra sensibile? de 10 sau de 20?
Rebecca10
Scris: Saturday, July 20, 2024 6:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/21/2024
Mulțumesc pentru încurajări, fetelor!
După un ciclu de 34 de zile, în ce zi ar trebui să fie ovulația în luna următoare? Sunt în ziua 14 și încă nimic…
Geanina36
Scris: Saturday, July 20, 2024 6:39 PM
Nivel

Iudita wrote:

De care teste ai făcut ultra sensibile? de 10 sau de 20?

Iudita toate testele sunt de 25 mIU/ml pt ca nu am avut în casă de 10… Acum vedem ce va fi până luni, m-am cam resemnat ce o fi , o fi mergem înainte.. Îți țin ție pumnii mai ales ca nu ai fost tentată să testezi până acum .. Eu stau cam prost la capitolul răbdare 😀
Geanina36
Scris: Saturday, July 20, 2024 6:42 PM
Nivel

[quote=Rebecca10]Mulțumesc pentru încurajări, fetelor!
După un ciclu de 34 de zile, în ce zi ar trebui să fie ovulația în luna următoare? Sunt în ziua 14 și încă nimic…[/quote

Rebecca eu chiar dacă am un CM de 27-28 de zile nu ovulez în Z14 mai niciodată , undeva în Z15 sau Z16.. Tu faci teste de ovulație? Eu sunt norocoasă deoarece la ovulație am toate semnele și oarecum mă ghidez după ele plus teste de ovulație.. Mai așteaptă puțin încă nu e târziu pt a ovula..Mult succes
Rebecca10
Scris: Saturday, July 20, 2024 8:13 PM
Nivel

Geanina36 wrote:
[quote=Rebecca10]Mulțumesc pentru încurajări, fetelor!
După un ciclu de 34 de zile, în ce zi ar trebui să fie ovulația în luna următoare? Sunt în ziua 14 și încă nimic…[/quote

Rebecca eu chiar dacă am un CM de 27-28 de zile nu ovulez în Z14 mai niciodată , undeva în Z15 sau Z16.. Tu faci teste de ovulație? Eu sunt norocoasă deoarece la ovulație am toate semnele și oarecum mă ghidez după ele plus teste de ovulație.. Mai așteaptă puțin încă nu e târziu pt a ovula..Mult succes

Daaa. Fac mereu. Acum deocamdată ies negative, a doua linie abia se vede…
iris11
Scris: Saturday, July 20, 2024 9:15 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2022
Rebeca eu folosesc un calendar de menstruatie, după câteva luni de introdus îți arată destul de concret ziua ovulatiei
Rebecca10
Scris: Saturday, July 20, 2024 10:26 PM
Nivel

iris11 wrote:
Rebeca eu folosesc un calendar de menstruatie, după câteva luni de introdus îți arată destul de concret ziua ovulatiei

Iris, am mai mult de un an de când introduc, dar nu este fixă menstruatia. Vine și mai devreme, și mai târziu. Nu am încredere neapărat în aplicații, din cauza asta
Dellialilliana
Scris: Sunday, July 21, 2024 6:54 AM
Nivel

Inregistrat: 8/17/2022
deme wrote:
Gata si eco de 7s, pacat ca nu pot sa pun si filmuletul cu bătăile inimii . Totul este perfect, avem 115bpm iar la masuratori corespunzător pt 6s6z , azi avand fix 7s.

Mai mergem peste 2 săptămâni :)
Tot nu imi vine sa cred alcool

Dragă, să știi că ti-am urmărit evoluția cu sufletul la gură... Dumnezeu să îți ajute sa duci sarcina cu bine la sfârșit, sa fi sănătoasă și sa te bucuri se bebelușul tău. Meriți, ești o adevărată luptătoare 🙏🏻🤗🤗
deme
Scris: Sunday, July 21, 2024 7:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Dellialilliana wrote:

Dragă, să știi că ti-am urmărit evoluția cu sufletul la gură... Dumnezeu să îți ajute sa duci sarcina cu bine la sfârșit, sa fi sănătoasă și sa te bucuri se bebelușul tău. Meriți, ești o adevărată luptătoare 🙏🏻🤗🤗

Mulțumesc frumos, asa sa fie pentru toate 💖🍀
Geanina36
Scris: Sunday, July 21, 2024 12:35 PM
Nivel

https://ibb.co/P1NStQt

Bună ziua fetelor.. Azi mi-au ajuns o cutie nouă de teste și evident am probat…Alb ca lacrima , ceea ce mă face să cred ca uneori și testele mai dau erori.. Așteptăm menstruatia și urmează o nouă lună , sperăm să fie aia norocoasă .. Duminică frumoasă tuturor 🍀❤️🌈
deme
Scris: Sunday, July 21, 2024 12:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/19/2020
Geanina36 wrote:
https://ibb.co/P1NStQt

Bună ziua fetelor.. Azi mi-au ajuns o cutie nouă de teste și evident am probat…Alb ca lacrima , ceea ce mă face să cred ca uneori și testele mai dau erori.. Așteptăm menstruatia și urmează o nouă lună , sperăm să fie aia norocoasă .. Duminică frumoasă tuturor 🍀❤️🌈

Îmi pare rau , stiu cum este . Ne scuturam și mergem înainte 🥰
Geanina36
Scris: Sunday, July 21, 2024 12:56 PM
Nivel

deme wrote:

Îmi pare rau , stiu cum este . Ne scuturam și mergem înainte 🥰

Bineînțeles … Nu ne dăm bătuți și mergem înainte cu forțe proaspete..Trebuie să gândim pozitiv .. 🍀🤞😘🌈 Te îmbrățișez Deme
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.