|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1934
| Nicaieri88 wrote:Bafta maine la eco :)
🥰🥰🥰 |
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/12/2023 Mesaje: 7
| iris11 wrote:
Flrinar așteptăm azi beta dublată 😊
Si eu :) am fost de dimineata la analize, is putin stresata dar nu imi ramane decat sa astept |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/2/2022 Mesaje: 500
| Flrinar wrote:
Si eu :) am fost de dimineata la analize, is putin stresata dar nu imi ramane decat sa astept
Bafta multa! :) |
| Flrinar wrote:
Si eu :) am fost de dimineata la analize, is putin stresata dar nu imi ramane decat sa astept
Sa fie cu noroc 🍀 |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 207
| Flrinar wrote:
Asteptam un beta baban .. iți țin pumnii 🍀
Deme abia aștept să văd ce vești ne dai mâine … Sunt convinsă ca totul va fi perfect … 🍀🌈❤️ |
| Geanina36 wrote:
Asteptam un beta baban .. iți țin pumnii 🍀
Deme abia aștept să văd ce vești ne dai mâine … Sunt convinsă ca totul va fi perfect … 🍀🌈❤️
Mai este o groaza pana mâine :) Dacă era după mine, as fi mers și astăzi la beta, soțul a zis sa ma liniștesc ca totul o sa fie ok. Ce pot spune.. asteptam |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 207
| deme wrote:Mai este o groaza pana mâine :) Dacă era după mine, as fi mers și astăzi la beta, soțul a zis sa ma liniștesc ca totul o sa fie ok. Ce pot spune.. asteptam
Cred ca pe undeva beta crează un stres în plus … Hai ca până mâine nu mai e așa mult 😬 |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 9/12/2023 Mesaje: 7
| Mi a venit rezultatul Beta miercuri-58,1 Beta azi- 169,7 Dar progesteronul a scazut de la 36.76 la 27.38.. nu stiu ce inseamna asta si sunt ingrijorata Iau 2 ovule de aferam dimineata si doua seara |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
| Flrinar wrote:Mi a venit rezultatul Beta miercuri-58,1 Beta azi- 169,7 Dar progesteronul a scazut de la 36.76 la 27.38.. nu stiu ce inseamna asta si sunt ingrijorata Iau 2 ovule de aferam dimineata si doua seara
Felicitări!!!🥳🥳
Vorbeste cu medicul să suplimenteze progesteronul.
|
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Flrinar wrote:Mi a venit rezultatul Beta miercuri-58,1 Beta azi- 169,7 Dar progesteronul a scazut de la 36.76 la 27.38.. nu stiu ce inseamna asta si sunt ingrijorata Iau 2 ovule de aferam dimineata si doua seara
Felicitari! Si la mine scazuse progesteronul la al doilea beta, il aveam mult mai mic ca al tau oricum, primul iesise 16 ng al doilea 13, am refacut analiza la 3 ore dupa administrarea progesteronului de dimineata. Eu am avut cam ca si deme, progesteron bagat pe toate partile :)) ovule, gel, pastile si injectabil, dar la analize tot in jur de 16 iesea. |
|
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| deme wrote:Mai este o groaza pana mâine :) Dacă era după mine, as fi mers și astăzi la beta, soțul a zis sa ma liniștesc ca totul o sa fie ok. Ce pot spune.. asteptam
Deme, cam asta ai de facut de acum incolo, astepti :) tin pumnii, sa ne auzim maine cu vesti bune |
|
Felicitări!! Mai baga progesteron, eu am și injectabil, și pe gura și pe..toate găurile:)) |
|
| Isa294 wrote:
Deme, cam asta ai de facut de acum incolo, astepti :) tin pumnii, sa ne auzim maine cu vesti bune
Imediat e mâine, ma îmbărbătez eu :) |
|
| deme wrote:
Imediat e mâine, ma îmbărbătez eu :)
Mare dreptate are Isa..9 luni e o asteptare continua.
|
|
Felicitari!! |
|
Iudita |