|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/7/2022 Mesaje: 266
| deme wrote:Mulțumesc fetelor !!!! A iesit si beta 3248 și pg 90 ng :);
Vai Deme ce ma bucur pt tine..Hai ca lucururile arata super .. Doamne Ajută să fie totul bn și sarcină ușoară până la capăt … 😘🍀🌈
https://ibb.co/GCb4jhG - Cam așa arată testul meu de ovulație astăzi 😬😬🍀🌈 Sper să fie o lună prosperă … Zi frumoasă vă doresc 😬🤞 |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/19/2020 Mesaje: 1935
| Geanina36 wrote:Vai Deme ce ma bucur pt tine..Hai ca lucururile arata super .. Doamne Ajută să fie totul bn și sarcină ușoară până la capăt … 😘🍀🌈 https://ibb.co/GCb4jhG - Cam așa arată testul meu de ovulație astăzi 😬😬🍀🌈 Sper să fie o lună prosperă … Zi frumoasă vă doresc 😬🤞
Niște linii foarte puternice, distracție plăcută :)) |
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1548
| deme wrote:Mulțumesc fetelor !!!! A iesit si beta 3248 și pg 90 ng :); Ce mă bucur Deme! |

Inregistrat: 1/6/2022 Mesaje: 367
Suuuuper bine! Doamne ce bucurie! ❤🥰 |
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 308
| Am și eu o întrebare la mine de sâmbătă tot așa ies testele de ovulație fff pozitiv,Se poate trei zile la rand să îți iasă tot așa?
https://ibb.co/9T1gy3R |
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
Bravo deme, super vesti!
Iudita, te stii cumva cu ovare polichistice? |

| deme wrote:
Niște linii foarte puternice, distracție plăcută :))
:))) daaaa încercam să îmbinăm utilul cu placutul .. Soțul meu mereu îmi zice în perioada ovulației “iar profiți de mine?” 😀😀 |

| Iudita wrote:Am și eu o întrebare la mine de sâmbătă tot așa ies testele de ovulație fff pozitiv,Se poate trei zile la rand să îți iasă tot așa? https://ibb.co/9T1gy3R
Iudita nu știu ce să zic.. La mn de obicei după un test extrem de pozitiv a doua zi deja linia nu mai e așa puternică …. Fetele cu mai multă experiență poate te lămuresc mai bn..🤞🌈 |
| Isa294 wrote:Bravo deme, super vesti! Iudita, te stii cumva cu ovare polichistice? . De ovare polichistice nu știu exact ce să zic , Anul trecut în iulie mi-o găsit un chist de 4 MM nu mi-o dat tratament o zis că nu e dă tratament la un chist așa de mic să mă duc la trei luni la control să vadă cum evoluează cât de rapid creste, M-am dus în octombrie la trei luni și chistul nu o mai fost o dispăru. Acuma in 17 am programare iarăși.o să vedem. De la chisturi se poate să iasă țestele așa? |
| deme wrote:
Niște linii foarte puternice, distracție plăcută :))
Geanina și la tine sunt ffff pozitiv,La tine cred că se prinde ceva luna asta🙏🙏 |
Inregistrat: 10/13/2021 Mesaje: 315
| Iudita wrote:. De ovare polichistice nu știu exact ce să zic , Anul trecut în iulie mi-o găsit un chist de 4 MM nu mi-o dat tratament o zis că nu e dă tratament la un chist așa de mic să mă duc la trei luni la control să vadă cum evoluează cât de rapid creste, M-am dus în octombrie la trei luni și chistul nu o mai fost o dispăru. Acuma in 17 am programare iarăși.o să vedem. De la chisturi se poate să iasă țestele așa?
In primul rand, din ce stiu eu, la 4 mm nu se considera chist, e prea mic. Apoi, daca e totusi vorba de ovare polichistice, e greu de detectat ovulatie cu teste tocmai pentru ca ies pozitive mai multe zile. Asta doar ecografic poti vedea, pentru un diagnostic corect. Si poate si din valoarea AMH-ului, desi acolo nu e mereu cazul, eu de exemplu am o valoare mare (5 si ceva era la ultima analiza) dar nu am si nici nu am avut vreodata ovare polichistice. |
| Isa294 wrote:
In primul rand, din ce stiu eu, la 4 mm nu se considera chist, e prea mic. Apoi, daca e totusi vorba de ovare polichistice, e greu de detectat ovulatie cu teste tocmai pentru ca ies pozitive mai multe zile. Asta doar ecografic poti vedea, pentru un diagnostic corect. Si poate si din valoarea AMH-ului, desi acolo nu e mereu cazul, eu de exemplu am o valoare mare (5 si ceva era la ultima analiza) dar nu am si nici nu am avut vreodata ovare polichistice.
Și de la ovare polichistice nu ovulezi? Scuze că te întreb nu prea am experiență. |
| Iudita wrote:
Și de la ovare polichistice nu ovulezi? Scuze că te întreb nu prea am experiență.
La ovare polichistice testele de ovulație sunt irelevante , deoarece ies mereu pozitive. |
| Isa294 wrote:Bravo deme, super vesti! Iudita, te stii cumva cu ovare polichistice?
Maftei așteaptă sa audă bătăile :) |
|
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3082
| Iudita wrote:Am și eu o întrebare la mine de sâmbătă tot așa ies testele de ovulație fff pozitiv,Se poate trei zile la rand să îți iasă tot așa? https://ibb.co/9T1gy3R da, daca ai prins de la inceput peak-ul de LH, se poate... si mie imi ieseau 2 sau 3 zile |
|
|